cure evo u mene gužva pa se nikako javit... nezz jesam sve pohvatala..
Grizli držim fige da uspije i drži se....
Minni kad praviš test mi smo nešto blizu... ja u petak ne očekivam M i trudim se do četvrtka izdržat da ne napravim test jer mislim da je rano a nikako dočekati... Od simptoma nemam poma nekako se čudno osjećam, a grudi su punije i malo osetljivije, pritisak u stomku, a ima u i u okusu promjena ali sam malo i prehlađena pa neznam... I promjena raspoloženja isto... Iako sve to može biti PMS jer smo i mi pokrili dan O i iza kako smo se bili tek tad odlučili da idemo na dijete...I problem je što meni ciklusi variraju od 25 -31, pa nikad nezz... TAko da se ne nadam nija previše....
Evo mene iz Petrove.Jajne stanice su istrošene.Na desnoj je našla 5 a na lijevoj 1.Kod mene izgleda najveći problem tsh.Dok se to ne sredi ne idemo u postupak.Jedino sto možemo to je izvan tjelesna oplodnja.
https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8
Pozdrav! Ponovno imam lose vijesti, moja trudnoca na zalost ni ovaj puta nije uspjela. Jucer sam bila na pregledu, jos je bila bradikardna srcana akcija, ali je nocas i danas izaslo dosta tkiva tako da ni ovaj puta nista od toga. Doktorica je rekla da mozemo sacekati nekoliko dana pa mozda samo sve ode, da ne moram opet na kiretažu.
Htjela bih samo zamoliti, znam da je to vec 100 puta bilo pisano, ali ako nije problem da mi napišite sto ste radile od pretraga vi koje ste slicno prozivjele. Doktorica je spominjala da cemo ovaj puta sve odraditi, ali bih jos ipak htjela i vaš savjet.
Ne zamjerite na dugom postu, ovih dana sam stvarno loše.
Svim curama koje iscekuju zelim plusic sto prije i urednu trudnocu.
Mini i ana, ima nas par Dalmatinki kako sam skuzila 😂 nismo daleko. Mozda smo se i susretale na firulama vec a da i ne znamo hahah
Ana stvarno se ne nadam ovaj mjesec. Ti uzivaj na godisnjem, napuni baterije, cekamo jos malo da padnu vrucine i posao 😂
Mika jako mi je zao to cuti 😓 drzi se draga
Pozdrav! Ponovno imam lose vijesti, moja trudnoca na zalost ni ovaj puta nije uspjela. Jucer sam bila na pregledu, jos je bila bradikardna srcana akcija, ali je nocas i danas izaslo dosta tkiva tako da ni ovaj puta nista od toga. Doktorica je rekla da mozemo sacekati nekoliko dana pa mozda samo sve ode, da ne moram opet na kiretažu.
Htjela bih samo zamoliti, znam da je to vec 100 puta bilo pisano, ali ako nije problem da mi napišite sto ste radile od pretraga vi koje ste slicno prozivjele. Doktorica je spominjala da cemo ovaj puta sve odraditi, ali bih jos ipak htjela i vaš savjet.
Ajme Mika, jako mi je žao, stvarno ne znam šta bi ti napisala najradije bi te zagrlila :(
Ja sam imala jedan spontani i vadila sam samo spolne hormone, ništa me drugo Gin nije slao...iako u mojoj obitelji svi imaju problema sa venama i izražene vene itd.
Najbolje će ti za pretrage reći druge cure, mislim da se spominjala trombofilija, i još dosta toga...
Jel ti ovo drigi spontani? U kojem vremenskom razmaku?
Drži se 🙏
Mila moja, samo da ti kazem da ces biti dobro i da ce tvoja Dugica stici k tebi. Imala sam missed ab prije dva mjeseca, pa emotivno prozivim gubitak ploda svake zene. Svakako, provjeri stitnjacu, torch, testove na trombofiliju, briseve, papu….doktorica ce ti reci sve. Pretpostavljam da je jako sistematicna u takvim pregledima. Samo polako…..samo polako
Podrska je najveci blagoslov koji nekome mozes pokloniti. Budi velikodusna!
url=https://lilypie.com]
Mini i ana, ima nas par Dalmatinki kako sam skuzila 😂 nismo daleko. Mozda smo se i susretale na firulama vec a da i ne znamo hahah
Ana stvarno se ne nadam ovaj mjesec. Ti uzivaj na godisnjem, napuni baterije, cekamo jos malo da padnu vrucine i posao 😂
Mika jako mi je zao to cuti 😓 drzi se draga
Da ima nas, tu smo Split i okolica :) toliko sam navikla radit da mi je dosadno, znači svi rade oko tebe, nitko na godišnjem, muž radi ja čistim iz dosade...sad cu se uhvatit knjigu pročitat u koju gledam zadnjih mjeseci :) i na plažu, još je lijepo vrijeme :)
Ja samo čekam da moj dragi muž prestane radit, e rekla sam mu: brate mili mijenjaj taj posao, njegova struka je toliko tražena da može naći sto puta bolji posao, radi već 7 mj bez ijednog slobodnog dana, izgleda ko mumija, užas! Poludim na njega, nije mu ovo potrebno da se psihički i fiz toliko iscrpi, jedan je život !
Bqbyq jesi ti vadila amh? Da sad ne listam po forumu. Ako nisi bilo bi dobro da vadis? Svakako prije daljnjih planova sniziti tsh ispod 2,5 jer te niti na mpo nece staviti u postupak dokle god ti je povisen.
Mika draga bas mi je zao. Znam da si shrvana i bespomocna sada! Uh rasplakala sam se jer znam kroz sto prolazis sada. Od pretraga trazi:trombofiliju nasljednu i stecenu, stitnjacu hormone i antitijela, spolne hormone sve, torch, bris, papa test ako nije radjen zadnjih 6-7 mj, kariogram tebe i partnera, ako si u RH naruci se u Klaicevu najbrze se dodje na red i dobije nalaze, muz spermiogram. Nije vazno dal si sto od toga vec radila trazi da sve ponove. Ako zavrsis na kiretazi inzistiraj da odrade phd ploda. Al drzim fige da bar to ne moras proci ovaj put. Ako se jos sto sjetim javim ti. Drzi se!
Hvala vam cure. Da, ovo mi je drugi spontani, prvi je bio prije 7.mj. 6 mj.mi je trebalo da se oporavim i pocnem misliti o novoj trudnoći i uspjelo nam je od prvoga pokusaja, ali eto, sve se isto ponovilo, skoro u dan. Radije bih da nam je trebalo 2 godine pokusavanja, ali da je trudnoca bila uredna nego ovo.
Hvala jos jednom.
Sortiraj odgovore
Najstariji