Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • fantasia
    11. Rujan 2018. 11:18

Danas 27.dc; 13 dpo; zadnjih nekih 5 dana osjecam lagane grceve, grudi me bole i bas su mi teske i to mi se sad dogada prvi put nakon spontanoga. I jos mi je ful cudno i vec me pocelo nervirati unazad tjedan dana su mi snovi sacuvaj Boze, cijelu noc se s necim borim😵😀

PatriciaZG
    11. Rujan 2018. 11:26

Cure moje, da ne pisem svakoj posebno. Prepoznat cete se u odgovorima, a i onako smo u istom sosu. Ginekologica mo je rekla da jedan od prvij ranih simptoma trudnoce onaj gorkasti  osjecaj u ustima. Meni je par dana poslije ovulacije sve bilo preslano. A inace, volim zacinjeno. I snovi.....ludnica! Ajme! Kaos!! 
    Proziran iscjedak je pozeljan u jako ranoj trudnoci. Na taj nacin se rodnica sama cisti i stiti plod od bakterija. A on se bas poveca par dana nakon oplodnje. 
    Dodjem na forum samo da vidim kako ste mi sve i ima li novosti  javite molim vas. Prolazim svaku vasu pricu. 
    P. S. Moja vjestica se ne ocekuje u ponedjeljak. Drz'te fige da joj ne skamaram sve po spisku sto je dosla.

Podrska je najveci blagoslov koji nekome mozes pokloniti. Budi velikodusna!

url=https://lilypie.com]

• anamor
    11. Rujan 2018. 11:27

fantasia

Danas 27.dc; 13 dpo; zadnjih nekih 5 dana osjecam lagane grceve, grudi me bole i bas su mi teske i to mi se sad dogada prvi put nakon spontanoga. I jos mi je ful cudno i vec me pocelo nervirati unazad tjedan dana su mi snovi sacuvaj Boze, cijelu noc se s necim borim😵😀

Ja sam nedavno sanjala svog ginekologa..kao ja moram na pregled..i cudno se osjecam...kao u nekom vakumu i nesto sam cak bolje raspolozena nego prije..ali to valjda jer se nadam, pa sam sretna..i da se napokon nesto pokrenulo..i da snovi su mi intezivniji..sto radi psiha..

11. Rujan 2018. 11:30

Ana donna, nadam se stvarno da je to to ! Nadam se da cemo se , kao i s Malom Tajnom, sljedeci tjedan veselit plusu  i prisjecat se ovog dana kad si prvi put osjetila simptome 😊

MiniCooper26
    11. Rujan 2018. 11:38

PatriciaZG

Cure moje, da ne pisem svakoj posebno. Prepoznat cete se u odgovorima, a i onako smo u istom sosu. Ginekologica mo je rekla da jedan od prvij ranih simptoma trudnoce onaj gorkasti osjecaj u ustima. Meni je par dana poslije ovulacije sve bilo preslano. A inace, volim zacinjeno. I snovi…..ludnica! Ajme! Kaos!!
    Proziran iscjedak je pozeljan u jako ranoj trudnoci. Na taj nacin se rodnica sama cisti i stiti plod od bakterija. A on se bas poveca par dana nakon oplodnje.
    Dodjem na forum samo da vidim kako ste mi sve i ima li novosti javite molim vas. Prolazim svaku vasu pricu.
    P. S. Moja vjestica se ne ocekuje u ponedjeljak. Drz'te fige da joj ne skamaram sve po spisku sto je dosla.

Cure hvala vam sto navijate za mene 🙏❤️ i meni je taj neki cudni okus u ustima . Ne znam kako bih ga opisala 🙄 ne znam jeli gorko ili sta vec... Meni je neki dan muževa kolegica sa posla rekla da je sanjala da sam sa velikim trbuhom 🤰

MiniCooper26
    11. Rujan 2018. 11:40

I ostalim curama zelim sve naj najjj i sto prije veliki plus 🙏💓 sve smo u istom "sosu" i nevjerovatno je koliku bliskost osjecam sa vama.. Nekad mi je zelja da se barem mozemo nac na kavi sve i dobro ispricat 😄

Ana Donna
    11. Rujan 2018. 11:42

MalaTajna222

Ana, je li bio barem jedan odnos tokom.plodnih dana? Ne treba pokriti svaki dan 2x. Ja kad sam bila na klomifenu ja 2 dana pred O nisam smjela imat odnos. Nego u termin tempirane O. Joj zvuci mi ovo tvoje ko ono moje , bas se nadam skupa s tebom sada !!!!!daj Boze!
    Grizli , zelim ti da se sto prije oporavis i da uspije!!!!😘
    Ako sam jos nekoga zaboravila, nezz , ugl.svima sretno na pregledima , s testovima.i da bude lijepih vijesti.nije odavno!!

Mala mi smo ti imali odnos samo na dan O, ma iskreno ne vjerujem, možda mi prodju grudi za koji dan, možda od krivog drzanja ili spavanja, pokušat ću ujutro još izmjerit temperaturu. Jesi ti možda primjetila nešto vezano za vrućinu, da ti je bilo stalno vruće, preko noći ili dana? 
    Sjećam se kad sam ostala trudna prvi put da mi je bilo stalno vruće i iscjedak bijeli, to sam poslje povezala kad sam saznala...
    Pina draga, nadam se da ću ugledat tvoj ➕ za par dana, ovo čekanje je dosadno...na godišnjem sam 5 dana, pa sad imam vremena razmišljati 😂 

Ana Donna
    11. Rujan 2018. 11:44

MiniCooper26

I ostalim curama zelim sve naj najjj i sto prije veliki plus 🙏💓 sve smo u istom "sosu" i nevjerovatno je koliku bliskost osjecam sa vama.. Nekad mi je zelja da se barem mozemo nac na kavi sve i dobro ispricat 😄

Haha Mini, i ja sam baš o tome jučer razmišljala,mogle smo mi koje smo blizu 😎☕ 

yoyo102
    11. Rujan 2018. 12:07

Ana Donna i MiniCooper26 ja full imam osjećaj da ćemo jaaako skoro vidjeti vaše +

MalaTajna222
    11. Rujan 2018. 12:15

Ana , 25dc sam radila test u 8 navece 🙏🙏 ajme nezz sad to za vrucinu, znam da mi je temp bila oko 36,5-7 ali ja sam radila test 25 dc i tad sam saznala za T , a temp mi je postala 37 od 28, 29dc kad bi se ka inace smanjila...
    Mini, i meni tako dodje.bas neko druzenje da mozemo smisliti☺

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.