Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hrabrica
    10. Rujan 2018. 18:53

Cure ima li ovdje koja trudilica ovakvo iskustvo...M kasni dva dana...Od simptoma menge ništa osim bolnih grudi (inače mi trbuh bude jako napuhnut i uvijek me par puta baš jako presjeće trbuh i jasno mi je da dolazi)..Zadnjih tjedan i pol dana vrtoglavice i umor a zadnjih par dana povremeno bijeli iscjedak i osjećaj kao da sam se "upiškila"...i to pošteno upiškila. Ne čoha, ne smrducka.

Jučer ujutro napravim test - negativan (kasnije se pojavila neka sjena ali normalno ne mogu uvažit jer je bilo dosta kasnije)...danas odem privatno vadit betu a rezultat 1 (interval negativnog je sve manje od 5)...I kaj da ja sad mislim?? M i dalje nema a bome kao da nije ni u najavi a test negativan...znači luuuuuuda...Jasno mi je da nisam trudna, nema lažnih nada ali mi nije jasno koji vrag...di je žiganje u trbuhu..di je napuhnutost...

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 –klomifen+štoperica, X
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
    06/2021 – FET,
    10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
    05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok <3

10. Rujan 2018. 18:53

Hvala ti Grizli, i ja se nadam da je implantacija u pitanju, godinu i pol radili na bebi, uspjeli pa bio spontani, sad je prošlo 4 mj od spontanog i nadam se da smo uspjeli jer je već sad blizu dvije godine pokušavanja ako računamo otpočetka. Štitnjača, brisevi i papa u redu, ostalo nismo radili.
    meni već desetak godina ginekolog govori da imam policistične jajnike, preporučao pilule, a ja nikakvih simptoma policističnih jajnika nemam. vidio na ultrazvuku ciste, a sad dal je ili ne, ne znam. mislim da ne budem više pila gynositol, možda samo prvih par dana ciklusa jer sam stvarno imala ok dužinu ciklusa i nema smisla da mi se skraćuje.

Grizli
    10. Rujan 2018. 19:10

Tratincica to sto imas O je super, al ne znaci odmah da se moze iskljuciti pcos. Po meni bi trebala vaditi jos DHEA hormon i OGTT test raditi. 
    Tenci tebi ako gin sumnja na pcos ti bi MORALA vaditi spolne hormone pocetkom ciklusa najbolje 3dc plus ovo sto sam i Tratincici napisala. Sam uzv pregled ne moze dat 100% tocnu dijagnozu. Ja bi ti prepoucila da sad ne pijes neko vrijeme gynositol da ti se ciklus normalizira, a onda pokusas uloviti O u ci ko usu iza tog normlane duljine. Prerana O najcesce za rezultat ima losu kvalitet js ili nezrelu, a to je losa situacija. Mozes onda ostajat trudna al ces imat spontane, a to ti nikako ne zelim da opet dozivljavas.
    Hrabrica mozda je samo bio anovulacijski ciklus pa ti zato kasni. Ako je beta 1, a kasni ti onda nema potrebe sumnjat u vjerodostojnost testova. Mozda da se javis gin da ti da duphaston da izazove M.
    Svjesna samo ti mene cekaj. Ha ha ha, daj boze da se ne nacekas dugo. 😉

Hrabrica
    10. Rujan 2018. 19:18

Grizli puno hvala na odgovoru <3 Ma ne sumnjam u nalaz neg je frustrirajuće...Javit ću mu se svakako radi kontrole tj radi svoje endometrioze i da pokušamo utvrditi ovulaciju ultrazvukom pa ići još ovaj mj prirodno ali uz ciljane odnose a ak ne upali ništa, krećemo privatno u kliniku u nove borbe..Taman će tad isteć taj "rok" koji je doktorica rekla da ako se ne primi idemo u postupak s tim da se nemam volje natezat s njima preko hzz-oa nego bi išla privatno 

11/2018 – inseminacija X
    06/2021 – FET,
    05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok <3

Ana Donna
    10. Rujan 2018. 20:08

Pina96

Ana Donna

Grizli šaljem ti pozitivne misli, nadam se da će uspjeti ovaj put…znam da uvijek nastojiš bit realna i ne očekivati puno, ali iskreno se nadam da ce ti ovaj put bit ➕➕
    Nemam iskustva sa vrkutom, eno doma mi stoje kapsule, jednu samo probala i ne mogu, baš mi udara na želudac…a čitala sam da je nekim ženama pomoglo a nekima poremetilo ciklus, sve je to individualno…ugl ne pijem više kapsule, pijem neke prenatale..
    MalaTajna, za 10-tak dana neočekujem M, a bit će šta bude…kako si ti?
    Pina, kad ti neočekuješ M, di si ženo? :)

Ej draga, ma vratila se na posao nakon godisnjeg koji je sluzio samo da mogu naucit za zadnji ispit na faksu.. eto bar sam taj ispit rjesila, jos par tjedana posla i onda uzivanje.. ne ocekujem je za 10 dana, ali da ti budem iskrena ovaj put stvarno nista ne ocekujem jer smo dragi i ja bili u nategnutim odnosima, pa se potrefio samo jedan plodni dan kad smo imali odnos. Naručila sam zelene trakice s e baya , a i spomenila sam da cu sljedece plodne dane biti na putovanju pa mi to daje malu nadu 😊 kako si ti, kad je ti ne ocekujes?
    Mini kad radis test, koliko ti jos radis?

Pina evo ne očekujem za cca 9 dana 🤞pratimo se znači, sretno 🙏

Ana Donna
    10. Rujan 2018. 20:13

Malatajna znam da si ti imala bol u grudima sa strane ako se dobro sjećam, tvoji prvi prvi simptom T. Ma kad je tebi ono krenulo koji dan nakon O? Pitam jer me danima već bole grudi, nakon O krenule odmah 2 ili 3 dan, ne znam...ničem se ne nadam, realna sam, ali to mi malo čudno, nisam do sad to htjela pisati, kontam proći će...

Ana Donna
    10. Rujan 2018. 20:15

Tenci

Hvala ti Grizli, i ja se nadam da je implantacija u pitanju, godinu i pol radili na bebi, uspjeli pa bio spontani, sad je prošlo 4 mj od spontanog i nadam se da smo uspjeli jer je već sad blizu dvije godine pokušavanja ako računamo otpočetka. Štitnjača, brisevi i papa u redu, ostalo nismo radili.
    meni već desetak godina ginekolog govori da imam policistične jajnike, preporučao pilule, a ja nikakvih simptoma policističnih jajnika nemam. vidio na ultrazvuku ciste, a sad dal je ili ne, ne znam. mislim da ne budem više pila gynositol, možda samo prvih par dana ciklusa jer sam stvarno imala ok dužinu ciklusa i nema smisla da mi se skraćuje.

Tenci dobrodošla i zao mi je sto si prozivila, samo hrabro naprijed i puno srece i snage ti zelim...mojoj prijateljici je jedna ginek rekla da ima pcos, ono samo na ultrazvuku vidila, naravno odmah joj tonu nekih lijekova prepisala...ona isla kod drugog ginek on nista nije vidio, i kad je vadila spolne hormone na kraju se stvarno pokazalo da uopće nema pcos

Ana Donna
    10. Rujan 2018. 20:17

Hrabrica meni je tako jedan mj kasnila 8 dana mislim, i otisla kod Ginek nije bila T u pitanju, dao mi duphaston na kraju i M dosla nakon cca 4 dana već 

Ana Donna
    10. Rujan 2018. 20:18

Mini draga, jel imaš u planu test uskoro napravit? 🤞🤞🤞

Hrabrica
    10. Rujan 2018. 20:50

Ana Donna

Hrabrica meni je tako jedan mj kasnila 8 dana mislim, i otisla kod Ginek nije bila T u pitanju, dao mi duphaston na kraju i M dosla nakon cca 4 dana već

hvala na odgovoru :) meni je to skroz novo..da ne dođe...

11/2018 – inseminacija X
    06/2021 – FET,

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.