Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    10. Rujan 2018. 21:44

Cure hvala na odgovorima! Otisla budem ginekologu odmah ovaj tjedan da mi da uputnicu za vadenje spolnih hormona da vidim je li to u redu. I da, definitivno prestajem piti gynositol,imala super uravnotezene cikluse, ovulacije koje sam osjetila i prema boli u jajniku i prema sluzi i bazalnoj temp i sad se skrati ciklus bezveze  bas sam ljuta! 

10. Rujan 2018. 22:58

Ana donna, sretno i tebi i javljaj ima li znakova ikakvih 🤞 imas li i ti posla 😓 pijes li sta od dodataka? 
    Ja sam gurala te kapsule ulja nocurka ali sve rijeđe jer ne vidim bas pomak nekakav. Pa se evo mislim za vrkutu kako cure pisu,  mojoj sestri je dosta pomoglo oko menstrualnih tegoba

MiniCooper26
    10. Rujan 2018. 23:29

Ana Donna

Mini draga, jel imaš u planu test uskoro napravit? 🤞🤞🤞

A ne znam sta da ti kazem 😁i bi i ne bi 🙄

tata_me_zove_zlato
    11. Rujan 2018. 08:01

Grizli, cekam da cujem da folikul nije pukao i da je uspela punkcija 🤞😍

url=https://lilypie.com]

11. Rujan 2018. 08:48

Grizli sretno!! 

MalaTajna222
    11. Rujan 2018. 09:01

Ana Donna

Malatajna znam da si ti imala bol u grudima sa strane ako se dobro sjećam, tvoji prvi prvi simptom T. Ma kad je tebi ono krenulo koji dan nakon O? Pitam jer me danima već bole grudi, nakon O krenule odmah 2 ili 3 dan, ne znam…ničem se ne nadam, realna sam, ali to mi malo čudno, nisam do sad to htjela pisati, kontam proći će…

Draga O mi je bila u srijedu, a grudi pocele u subotu ujutro, samo priko noci pocele. I bas sam bila posumnjala, jer 17dc da me bole grudi....mnogo zena je bas to prvi simptom 🙏🙏🙏🙏Koji si danas dan pdo? ?? 

Babyq
    11. Rujan 2018. 09:05

Ja danas u 13 sati imam pregled u Petrovoj.Javim šta su mi rekli.

https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8

MiniCooper26
    11. Rujan 2018. 09:25

Babyq i Grizli sretno cure ❤️🙏

Grizli
    11. Rujan 2018. 09:39

Hvala cure na podrsci. Ovaj put je bilo strasno bolno, inace pretprim veliku bol bez pol beda, al ovo je bilo van mojih granica izdrzljivosti. Uspjeli ma kraju 4 jajne stanice izvaditi al nisu sigurni dal su dobre jer su folikuli bili mali, a onaj 1 dominantam je prerastao u cistu. Nakrcali me lijekovima za bolove i sad moram crkat da me otpuste iz bolnice. 

• anamor
    11. Rujan 2018. 09:48

Grizli...od srca zelim da izdrzis..i da uspije..citam tvoje postove, kojih je zaista najvise..i puni savjeta za druge..brzo se oporavi..sretno.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.