Nela, strasni su doktori sa tim odugovlacenjem u tvom slucaju. Sad ce ti biti lakse veruj mi. Zaista razumem kroz sta prolazis i jedino ti muz i bliznji mogu pomoci u smislu podrske, ljubavi.... Ti budi hrabra i veruj mi da ces nakon ovoga biti nagradjena, uvek je tako.
Nije joj odstranjen kako sam razumela, samo zatvoren. Ja sam takvu operaciju prosla isto, hitno u pola noci, rez od pubicne kosti do pupka, 24cm.Odstranjen mi je i jajnik i jajovod, ali evo i posle toga ovuliram redovno i dolazi do zaceca.
Mala Tajna, da, sledece nedelje svi na pregled. Jedva cekam ☺️🙏
url=https://lilypie.com]
Drage moje,samo da vam javim da sam radila test iz Mullera i pokazao je dvije crtice 🤗
Čestitam Rose, zelim ti urednu trudnoću. Jel to prva trudnoća? Koliko dugo ste pokušavali? Imaš kakvih simptoma?
Mika,hvala ti od srca ❤️manje od 6 mjeseci smo pokušavali . Ali ovaj put smo bas pogodili prave dane i uspjelo...Jaaako sam sretna jer sam mislila da ce nam trebati puno duze. Prva trudnoća. Od simptoma imam bolne,osjetljive grudi(po tome sam najprije shvatila),mučnine ali bez povraćanja i bolove sam imala kao da cu dobiti.
Nela uf bas kod tebe komplikacija 100. Zao mi je, al sad je najvaznije da su uspjeli odstraniti sve i da se oporavis. I ono bitno ako sam shvatila nisu odstranili jajovod?! Odmaraj i brzo se oporavi. Nazalost kod vanmaternicne trudnoce dr cesto ne mogu vidjeti nista dok ne zarezu, nisu cak ni doktori krivi. Iskreno ako se dobro bude oporavljala super si i prosla s obzirom da ti se trudnoca razvijala na jajovodu. Za omentum sto je zalijepljen za kozu ne brinu to je i tako samo masna opna koja nam stiti trbusnu supljinu, svi to imamo, al eto kod nekih moze stvarati probleme kod laparo op. Samo se ti nama brzo oporavi!
Ana hvala na dobrim zeljama iskreno ne znam zasto al ranije sam jedva cekala postupak, a sad nekako taj postupak me plasi iako sam prosla vec to al ne znam zasto nije mi svejedno ovaj put. Luda glava!
Mini zeli ti da M prodje sto bezbolnije i da ova O bude uspjesna.
Hvala draga ❤️ boli me i danas i jucer i glava i trbuh. nadam se da uopce ovuliram...misila san otic svakkao do ginekologice i pitat je da idem folikulimetriju ili da mi da klomifen... Hormone sam vadila krajem 6.mjeseca mozda me opet posalje da ih vadim?
Pozdrav cure🤗!
I ja se opet pridruzujem lagano ovoj temi.Iza sebe imam 4 izgubljene trudnoce 😔😔😔😔.2 biokemijske,1 missed u 9tt i spontani u 14tt.
Sutra ce biti tocno 2 mj od gubitka moje zdrave djevojcice😔.Bol ne prolazi,ali imam nevjerojatnu snagu i volju za borbom da otkrijemo razlog i krenemo u miru po svoju dugicu🌈❤.
Borimo se sa pretragama i idemo dalje uskoro.
Vecinu toga smo rijesili.S obzirom da je phd pokazao upalu(nije bio klasicni spontani vec sam dobila preuranjene trudove i otvorila se i"porodila"svoju bebu u 14.tt),a CB su uredni dr.je odlucio da cemo napraviti bris endometrija. Cim to rijesimo i saniramo problem planiramo opet ici na novu trudnocu.
Trudnicama i trudilicama zelim svu srecu,a one koje prolaze kroz ono ruzno da se sto prije oporave i krenu u nove pobjede❤.
Bulbi dobro nam se vratila. Jeste radili jos koje pretrage ili samo phd? Nadam se da ce bris dat neki odgovor da se to izliječi i da mozete mirno krenut opet. Zelim ti od svega srca srecu.
Draga Bulbi, cesto mislim na tebe, nadam se i zelim ti da to sto prije prevazidjes i nadjes uzrok tome. Divim ti se na tvojoj zelji i ja znam da ce sljedeci put to biti to. Tako je moralo biti da tvoja sljedeca bebica bezbjedno dodje na svijet. Javi nam obavezno rezultate brisa i mene zanima sta je dovelo do toga.
Kad cete moci raditi na bebi? ❤️
Hvala na dobrodoslici☺.
Ma nema sto nismo radili...torch,parvovirus,listeria,hla tipizacija i kariogram supruznika...sve uredno,kariogram jos cekamo nalaz,ali kaze dr.da nam on nece nesto posebno otkriti...trombofilija iskljucena,ali mi je sad za ubuduce preventivno u trudnoci odobren heparin...
U pon idem na taj bris maternice,a ta dalje je dr.spomenuo da cemo ponavljati kompletnu mikrobiologiju...dr misli da bi bris mogao nesto otkriti s obzirom da je phd otkrio da se radi o upali,iako je moja curica bila zdrava sa svim uredno razvijenim organima...svi od dr.su bili u cudu odakle se to izdesavalo s obzirom na uredne CB samo 2 tj ranije...ali eto ocito negdje lezi problem,samo treba dublje kopati...
Svjesna❤ iskreno izbjegavam pogled na "nasu temu" jer me srce zaboli svaki put...sad bi bili u 22.tt da je sve bilo ok...i dalje brojim svaki tj,iako moja cura vise nije tu...tesko je,ali bas zbog svih nasih anđela ,moramo ici dalje...na sljeducu trudnocu mozemo ici cim budemo imali sve nalaze i otklonimo problem ,ako se otkrije uzrok....
Nadam se da ste 2 ok❤ ...
Cure koje koriatite lh trakice pitanjce... Prijateljica ih pocela koristi pa me pita za savjet a ja nemam bas iskustva. Znaci trakica joj ima 2 crtice i testna je tamna ko kontrolna dok je trakica mokra, al kad se osusi testa dodje jako tanka tj samo jedan rub bude taman a drugi posvijetli od te lijeve crtice. Sad ne zna kad se ocitava rezultat trakice i dal to je poziticno ili ne? Ako kuzite sto pitam ne znam kako bi drukcije objasnila.
Sortiraj odgovore
Najstariji