Dobro jutro cure, kako ste, evo jucer sam pricala sa svojom tetom koja ima termin 25.9. za roditi, i ona mi je rekla najbolje isto najmanje 2 tjedna pricekati, jer ona je test radila dosta ranije i pokazalo joj je -, da bi radila opet test nakon 7 dana i pokazao joj je +! ☺️ Ja si opet mislim eto bolje strpit se kao sta mi je i ona rekla nego da se kao ona ne prenaglim sa testom da mi ne pokaze - kao i njoj, i onda si zakljucim bolje se strpit i pricekat nego radit puno ranije test pa se samo rastuziti bezveze ❤️☺️🤗 ja sam joj samo rekla a valjda ce biti nesto ovaj mjesec valjda ce se uhvatiti, na sto mi je rekla da ne valja nista forsirati i na silu ako ne ide nego samo opusteno i ne razmisljat o tome 😉😉
Raštika, moji prijatelji su posvojili dijete. Papirologija je ogromna. To je isto i kod nas u Bosni. Igrom slučaja nisu dugo čekali. Uspjeli su dobiti tek rođenu bebu koje se majka odrekla. Nisam sigurna za zakonski rok, ali čini mi se da je oko godinu dana period u kojem se majka može predomisliti. Poslije nema nikakvih prava. Ona se nije nikada javila i oni su zakonski posvojili djevojčicu. To je bilo prije 7 godina.
Biopsija je potvrdila cin 3? Šta dalje?
Raštika, izvini, naknadno sam pročitala da si već napisala šta je sljedeći korak. Zar se poslije operacije ne treba mirovati 10-ak dana? Ja sam čitala po forumima da su žene morale mirovati dok to ne zaraste. Dosuše, stariji su postovi, od prije 7-8 godina.
Pa Hope, iskreno i ja sam tako citala i ocekivala bar tjedan dana nekog odmora ali eto... on kaze da nakon Letza sve ide ko da se nista nije dogodilo. Samo taj dan se pripazis, dva dana nema kupanja mislim u moru da je rekao, dva tjedna bez sexa a drugi dan mos ic radit. Cak me nije ni pitao sta radim. A sav mu je ton razgovora bio ko da je to nesto tako minimalno. 🤷🏾♂️ Rekao je da je to ko biopsija pod anestezijom i mrvicu duza. Ma ja se ne sikiram uopce vise. Moglo je bit i gore.
A tebi ak se potvrdi cin2 morat ces i ti na konizaciju al slat ce te isto na tu Letz jer mislis radjat. 😉 Ma ajde, rijesimo to i zdrave smo. Dalje se pazit i kontrolirat cesce i sve ce bit kak treba bit. 😉
I ovom dr iz splita i mojoj gin je cijelo vrijeme spika da to nije nista nerijesivo i da samo zvuci gore nego sto jest. Pa zato sto da se sikiram oko toga i radim si samo stetu kad mogu ovu situaciju okrenut u svoju korist. Promijenit nacin razmisljanja i opcenito stav prema sebi i svom tijelu. A kad se to sve dovede u red doci ce i beba, jedna pa druga pa treca... neka se nitko ne uvrijedi al ovo cu iskreno reci... mislim da je ovom stanju doprinjeo i stres zadnjih preko godinu dana sto sam si nabijala oko ranijih testova, mengi, slomova zivaca nad minusom na testu, ljutnja zbog menge koja dolazi po stoti put, kontanje sto to sa mnom nije u redu, usadjivanje osjecaja manje vrijednosti jer ne mogu zatrudnit dok sve oko mene zatrudnjivaju bez problema... zato zene cuvajte glavu i svoje zdravlje. ❤️ Koliko god mi mislile da nam nije nista ova borba sa zatrudnjivanjem odnosi nam previse energije i svaki neuspjeh udara negdje u nasem tijelu.
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Slažem se Raštika, stres najgore djeluje a imamo ga svaki dan, pa kada i mislimo sve je super i nije nam ništa. On ubija, a udara i kad mislimo da ga nema.
Ovaj tjedan je baš bio strašan sa testovima i mengom, pa sam mišljenja da se dogovorimo sve skupa i ne radimo više testove dok ne zakasni menga i to par dana, jer previše je stresa a i vanka je nemoguće vruće, ciklus se lako poremeti a samo se stresiramo bezveze. Ja si nisam više naručivala kineze, jedan dan ako zakasni menga odem u ljekarnu kupim jedan jedini test i ako išta pokaže odem vaditi betu i to je to.
Puna mi je kapa razočaranja i blijedih i mikroskopskih crtica, stvarno nismo to zaslužile, moramo malo i uživat u životu, iako sve želimo isto, nismo stvorene samo za to, puno smo vrijednije nego što mislimo, ne čini nas to manje vrijednima, i kao žene, djeca, sestre, rodice, unuke, kao ljudi općenito, moramo malo i na sebe i svoje zdravlje misliti!
Drage moje cure ima da vas sve posaljem u ludaru 😁😁😁 tacno vidim da cete me izbaciti sa foruma 😂😂😂😂😂😂 imam pitanjce...je li normalno da mi je temp 37.1 🤔🤔🤔🤔
Slažem se Raštika, stres najgore djeluje a imamo ga svaki dan, pa kada i mislimo sve je super i nije nam ništa. On ubija, a udara i kad mislimo da ga nema.
Ovaj tjedan je baš bio strašan sa testovima i mengom, pa sam mišljenja da se dogovorimo sve skupa i ne radimo više testove dok ne zakasni menga i to par dana, jer previše je stresa a i vanka je nemoguće vruće, ciklus se lako poremeti a samo se stresiramo bezveze. Ja si nisam više naručivala kineze, jedan dan ako zakasni menga odem u ljekarnu kupim jedan jedini test i ako išta pokaže odem vaditi betu i to je to.
Puna mi je kapa razočaranja i blijedih i mikroskopskih crtica, stvarno nismo to zaslužile, moramo malo i uživat u životu, iako sve želimo isto, nismo stvorene samo za to, puno smo vrijednije nego što mislimo, ne čini nas to manje vrijednima, i kao žene, djeca, sestre, rodice, unuke, kao ljudi općenito, moramo malo i na sebe i svoje zdravlje misliti!
Podrzavaaaaam...svaku rijec potpisujem..ja sam isto rekla da necu vise kupovati testove dok ne izostane,pa ako sta pokaze idem vadit betu...zaista vise pomagat farmaceutske kuce necu 😉😉😉
Ja se slažem s ovim da se treba okrenuti prema sebi, ali da će osoba prestat mislit o nečem što želi to neće ako nigdje drugo mota se po podsvijesti.
Kada bilo koja osjeti opterećenje tad je prvi korak maknuti se s foruma neko vrijeme. Zašto s foruma, zato jer je tu koncentracija informacija o T maksimalna, iskustva, testovi, sve te to povuče. Ako znaš kad ti je bila O onda osluškivaš sve simptome. Htio ili ne misliš o tome. Postoji opcija da sve ptrpustiš slučaju i da budeš miran s tim, ali što ako i onda ništa ne bude. Ako brineš o svom tijelu, poznaješ ciklus, odlučiš se na pretrage opet ćeš misliti o svemu, kad će što će. Dakle nema tu nekog univerzalnog rješenja za naše muke. Svaka osoba treba prepoznati kada je došla do limita i onda ako želi malo odmoriti od svega, nekom treba duže nekom kraće. Poanta je da će na forum uvijek dolaziti novih cura s novim pitanjima i željom za saznavanjem novih informacija, uvijek će biti cura koje se testiraju ranije a i onih koje tada već dobiju +. Zato mislim da tko hoće malo odmoriti prvo što treba je maknuti se neko vrijeme od foruma. Ovaj post je općenito usmjeren, nikom posebno, odnosi se i na mene prvu.
Sneguljice, pojma ti nemam kako bi trebao biti temp. I bilo što drugo nakon situacije kakvu si ti imala. Ako ze baš muči što se događa izvadi betu još jednom da potvrdiš jel pada
url=https://lilypie.com]
Raštika, jeste, i cin 2 rješavaju letzom, s tim da prvo prate 6-8 mjeseci. Mislim da, ako mi biopsija potvrdi cin 2, prvo radim kontrolni papa test za 2 mjeseca jer se zna desiti da biopsijom skinu dio pa se cin povuče ili spadne na cin 1.
Ne znam šta bih ti rekla. Mene više izludjuje čekanje biopsije i nalaza nego sama dijagnoza. Stanje šoka me je prošlo. Trudim se zabaviti se nečim da ne mislim mnogo o tome. U svakom slučaju, manje me nerviraju stvari zbog kojim sam do skoro ludila. Nekako sam dosta toga poravnala u glavi.
Biće to sve dobro, vidjećeš. Možda je i bolje odmah riješiti letz i oporaviti se što prije, ali nastojati zadržati lekciju iz ovoga. Cijeniti sam sebe više i zdravlje prije svega, jer bez zdravlja, sve je besmisleno.
I meni je to malo čudno, jer imam jednu poznanicu koja je radila letz i znam da nije radila 10-ak dana. Čak i kada je počela, trudila se da manje sjedi jer je osjećala blage bolove. Možda da tražiš još nečije mišljenje.
I da, stres je izvor svega lošeg u životu. Prvo što mi je kuma rekla je bilo da se riješim stresa i svega što me frustira, pa onda same životne navike. Biće to sve dobro Za kada su ti zakazali letz?
Sortiraj odgovore
Najstariji