Drage moje cure ima da vas sve posaljem u ludaru 😁😁😁 tacno vidim da cete me izbaciti sa foruma 😂😂😂😂😂😂 imam pitanjce…je li normalno da mi je temp 37.1 🤔🤔🤔🤔
Mislim da ti je sve još uvijek od simptoma amo reći jer beta još nije pala do kraja. Ne znam dali su te poslali da pratiš dali je došla do nule, mislim da su trebali, jer ako nije onda treba čistiti.
Tako mala beta je već trebala pasti po mom mišljenu, meni je pala za 2 dana za 300 i nešto tako da mislim da je i tebi trebala već pasti.. Pričekaj da prestaneš skroz krvariti i ako bude i dalje tu simptoma, nazovi gin i dogovori pregled
Drage moje cure ima da vas sve posaljem u ludaru 😁😁😁 tacno vidim da cete me izbaciti sa foruma 😂😂😂😂😂😂 imam pitanjce…je li normalno da mi je temp 37.1 🤔🤔🤔🤔
Mislim da ti je sve još uvijek od simptoma amo reći jer beta još nije pala do kraja. Ne znam dali su te poslali da pratiš dali je došla do nule, mislim da su trebali, jer ako nije onda treba čistiti.
Nije mi rekao da nista...stim da sam ja naglasila sama da cu privatno kod ginekologa..jer je to bilo u hitnoj onu noc...base sad zacudilo...ocekivala sam da ce svi simptomi odmah nestati..a ni ne krvarim kao prosli mjesec..sve mi je nesto cudnjikavo tu...🤔🤔🤔 U petak sam kod ginekologa..
Tako mala beta je već trebala pasti po mom mišljenu, meni je pala za 2 dana za 300 i nešto tako da mislim da je i tebi trebala već pasti.. Pričekaj da prestaneš skroz krvariti i ako bude i dalje tu simptoma, nazovi gin i dogovori pregled
Ja vec sad krvarim samo kad mokrim..a idem u petak kod gin,i da vidim za dalje pretrage..vrlo malo curim,jedino sto mi je juce bilo malo ugruska,(izvinjavam se na opisu) pa se ne nadam ja ni cemu dobrom..nego me strah da se sta ne iskomplikuje..
Raštika, jeste, i cin 2 rješavaju letzom, s tim da prvo prate 6-8 mjeseci. Mislim da, ako mi biopsija potvrdi cin 2, prvo radim kontrolni papa test za 2 mjeseca jer se zna desiti da biopsijom skinu dio pa se cin povuče ili spadne na cin 1.
Ne znam šta bih ti rekla. Mene više izludjuje čekanje biopsije i nalaza nego sama dijagnoza. Stanje šoka me je prošlo. Trudim se zabaviti se nečim da ne mislim mnogo o tome. U svakom slučaju, manje me nerviraju stvari zbog kojim sam do skoro ludila.Nekako sam dosta toga poravnala u glavi.
Biće to sve dobro, vidjećeš. Možda je i bolje odmah riješiti letz i oporaviti se što prije, ali nastojati zadržati lekciju iz ovoga. Cijeniti sam sebe više i zdravlje prije svega, jer bez zdravlja, sve je besmisleno.
I meni je to malo čudno, jer imam jednu poznanicu koja je radila letz i znam da nije radila 10-ak dana. Čak i kada je počela, trudila se da manje sjedi jer je osjećala blage bolove. Možda da tražiš još nečije mišljenje.
Moram ovaj tjedan do gin po uputnicu za patologiju pa cu i nju pitat za taj oporavak. Javim sta je i ona rekla. 😉
Zene, slazem se sa svime napisanim. Da je lako, nije. Al moramo pazit na sebe. Ko ce drugi? Umjesto svakog ne mogu treba reci mogu i to je vec nesto. 😉 meni je momak stvarno prizemljen lik i on se stvarno naljuti na mene kad ja krenem pricat da ne mogu zatrudnit. Popizdi i kaze: ak budes govorila da ne mozes onda neces ni moc pa ti vidi. 😂😂😂😂
I da, trebamo uzivat u zivotu, u samima sebi sto smo zene. Ispunjene i potpune i dok pokusavamo zatrudnit. Kad se osvrnem zadnjih godinu dana i zbrojim dane koje sam proplakala nad testovima, mengama, tudjim trudnocama u okolini pa valjda pola tog vremena sam provela u nekom crnom razmisljanju. Rekli bi ljudi ošta ti je to moja ti. Najgore ti se sikirat. 😂😂😂😂
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Slažem se Raštika, kako zračiš tako privlačiš! Ajmo privući pozitivu...
url=https://lilypie.com]
Mene danas boli stomak,ko da cu dobit.. ne znam jel to normalno? Sutra sam na pregledu
Cure evo i mene, upravo sam se registrirala.
Ne pokusavam dugo, u 2. Mj popila zadnje kontracepcijske, poslije toga nije bilo baš sexa jer sam se jos cistila i nisam imala zelju nikakvu…
Prosli mj smo krenuli sa nepazenjem, po kalendaru plodnih dana odnos je bio 2 i 3 dana prije O i nista ( uzas sam pod stresom udajem se uskoro)🙈
Ovaj mj su mi trenutno plodni dani, O pada na cetvrtak no decka od srijede popodne nema pa ću pokusati pokriti sutra i sri ujutro🐇🐇. Ako ne uspije ovaj mj bit ce vremena, osjetim i sama da sam pod stresom zbog sto stvari sada.
Ugl. Htjela sam pitati, pijem vrkutu ponekad, pocela sam piti Folacin, a-z mama iz dm-a, i pijem kapsule nocurka jer sam dosta suha a citala sam da to poboljsava vlaznost. Zanima me smijem li nocurak piti i u trudnoci ili?
Nocurak u trudnoci NE, pije se samo od 5.do 15.dana ciklusa i to 3 tabl dnevno. Ja sam uzela Solgarov
Ja vec sad krvarim samo kad mokrim..a idem u petak kod gin,i da vidim za dalje pretrage..vrlo malo curim,jedino sto mi je juce bilo malo ugruska,(izvinjavam se na opisu) pa se ne nadam ja ni cemu dobrom..nego me strah da se sta ne iskomplikuje..
A čuj, ne vjerujem da može biti išta pozitivno u smislu da je ostalo jer beta pada i ne dupla se tako da tu nema baš šanse.. Ali vjerujem da je sve otišlo samo jer je mala beta i da se neće zakomplicirati ništa ako je već moralo biti tako.. Sad obavi sve pretrage i onda nazad u akciju
Raštika to sam točno ja tako zaključila, zato sam i rekla da malo puštam sve... najprije mjeriš dal će biti O, pa onda kad taj dio prođe osluškujemo da li je ovo simptom ili ono simptom, pa testiraš ranije ( neke od nas) pa dođe M i onda tuga.... i smiriš se, pa ispočetka... trakice, ovo ono... neću sada malo... nisam se još skroz opustila, ali mi je lakše... ne mogu neke stvari promjeniti... osjetim kad mi ne fertilni prozor, ako uspijemo biti zajedno to vrijeme ćemo ga pokriti, ako ne ne... moja odluka je da ja ostanem zasad ovdje na poslu, ako uskoro ne ostvarimo T, idem tako i tako kod njega... i odmah sam mirnija ☺️U svakom slučaju, moramo pokušati normalno živjeti o ne koncentrirati se na ono sto nemamo, nego uživati u onom sto imamo... jedva čekam sutra vidjeti mog dragoga... i uživati sto ću biti pored njega....
Sortiraj odgovore
Najstariji