Rita! E bas smo fino otvorile tjedan :/ i ja planiram na folikulimetriju... LH trakica vise nemam i mislim da ih ni necu narucivati neko vrijeme... Ali nase Rite cekaju pravo vrijeme, sad ce one, samo sto nisu :)
Ja se izvinjavam svim curama zbog ova dva moja duga posta,ali nisam mogla krace,sve se nadam ako sto detaljnije napisem,neka od vas ce se pronaci sa eventualnim rjesenjem,sorryyyyyy...htjela sam samo da joj priblizim situaciju..😍😍😍😍😍
cure nista od moje tamnije crtice, procurila sam,sad samo cekam da krene posteno ah nisam bas te srece 😔 al dobro necu gubit glavu, idemo dalje!
Rita zao mi je, biti ce bolje, ja sam isto u strahu sto mene ceka, iduci tjedan tamo cu napraviti test 🤔😕
zelim ti srecu i cekamo tvoj plusic 😊😊
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Rita! E bas smo fino otvorile tjedan :/ i ja planiram na folikulimetriju… LH trakica vise nemam i mislim da ih ni necu narucivati neko vrijeme… Ali nase Rite cekaju pravo vrijeme, sad ce one, samo sto nisu :)
ma to one zele da se vide u radjaoni 😂 pa cekaju pravo vrijeme da obje u isto vrijeme zatrudnimo 😃 uglavnom idemo hrabro naprijed i bit ce sve u redu 💪
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Cure kakve su vama ovulacije?Bolne?
Po jednom kalkulatoru mi je izracunata ovulaciju 6.8 i tu se vidjela sluz bas,postojala je blaga bol u desnom jajniku i pokrili smo to.Pa onda 7.8 i 9.8. I jucer me bolio lijevi jajnik gdje sam pomislila da je mozda bas tad ovulacija i ajd i to smo pokrili ali postoji jedan problem.Juce posle odnosa me je naglo napuhalo tj stomak se napuhao nekako i jajnik me zabolio gdje je se bol sirila preko cijelog donjeg stomaka.Danas prala staze i bas me stomak donji bolio kao pred mengu, povracalo mi se i slab apetit sam imala,godilo mi je samo gazirano pice.
21dc je.A inace ciklusi variraju od 29-38dana.
Nekako mi je rano za test da radim.
Bebalove
Snjeguljica aha je citala jesam nekad sad kad kazes da ste radili pretrage, al znas sta tesko je sve popamtit, a ja napisem sto znam iz svog iskustva. Gle godina muskarcima opada kvaliteta sjemena iz mjeseca u mjesec pa ako je puno proslo nije na odmet ponoviti. Naravno ti obaviti te pretrage redovne. A ono sto ti jos mogu preporuciti (mozda ste i to), al eto kaze napisem bolje 2 put procitat nego nikad ne saznat bar ja tako mislim. Imuno pretrage jesi radila (ana, anti dsDna, lupus isl.). Cesto gin ako imas vec uspjesne trudnoce zanemaruju te neke pretrage jer kao nije do njih al nazalost to su problemi koji mogu i ne moraju raditi problema. A kako godine nam idu vise nam toga djeluje na uspjeh trudnoce. Provjeri si ako nisi vitamin D, vitamin B12, folnu kiselinu. Ovo malokrvna vjerojatno mislis na anemiju? Obavezno si nadoknado zeljezo i vitamin c u tijelu ona u tijelu. Histeroskopija je isto dobra kod ovakvih slucaja. Ako se sjetim jos sto pametnog ja ti napisem, ne zamjeri ako se ponavljam sve je u najboljoj namjeri jer sam i sama dugo tapkala u mraku do uspjeha i da nisam 100 put na forumu postavila svoju pricu i problem mnogo toga ne bi saznala.
A jucer i prekjucer sam se osjecala slabo,oci pekle i bila vrela a kada izmjerim temp. 37°.Obicno imam 36.5° iako ne mjerim bazalnu.
Bebalove
cure nista od moje tamnije crtice, procurila sam,sad samo cekam da krene posteno ah nisam bas te srece 😔 al dobro necu gubit glavu, idemo dalje!
Rita zao mi je, biti ce bolje, ja sam isto u strahu sto mene ceka, iduci tjedan tamo cu napraviti test 🤔😕
zelim ti srecu i cekamo tvoj plusic 😊😊
Hvala ti Rita ☺️❤️🤞 drzite fige da bude plusic!! Jako sam i uzbudjena i nervozna ma sve u isto vrijeme uh uh...
hvala cure, idem ovaj mjesec na folikulometriju da vidim sta se desava kakvi su moji folikuli i da znam kad je ovulacija jel bila ovulacija i jel kvalitetna, neda mi se vise ovo iscekivanje iz mjeseca u mjesec, ostalim curama zelim svu srecu u ganjanju plusica 😊
Kada krećeš na folikulometriju? Koji dan ciklusa ti se rekla da dodes? Sretno svakako i totalno razumijem... ja sam si uzela pauzu ovak mjesec... hoću malo živjeti i uživati sa M potpuno ☺️ Pa ćemo onda vidjeti sto i kako dalje....
Snjeguljica aha je citala jesam nekad sad kad kazes da ste radili pretrage, al znas sta tesko je sve popamtit, a ja napisem sto znam iz svog iskustva. Gle godina muskarcima opada kvaliteta sjemena iz mjeseca u mjesec pa ako je puno proslo nije na odmet ponoviti. Naravno ti obaviti te pretrage redovne. A ono sto ti jos mogu preporuciti (mozda ste i to), al eto kaze napisem bolje 2 put procitat nego nikad ne saznat bar ja tako mislim. Imuno pretrage jesi radila (ana, anti dsDna, lupus isl.). Cesto gin ako imas vec uspjesne trudnoce zanemaruju te neke pretrage jer kao nije do njih al nazalost to su problemi koji mogu i ne moraju raditi problema. A kako godine nam idu vise nam toga djeluje na uspjeh trudnoce. Provjeri si ako nisi vitamin D, vitamin B12, folnu kiselinu. Ovo malokrvna vjerojatno mislis na anemiju? Obavezno si nadoknado zeljezo i vitamin c u tijelu ona u tijelu. Histeroskopija je isto dobra kod ovakvih slucaja. Ako se sjetim jos sto pametnog ja ti napisem, ne zamjeri ako se ponavljam sve je u najboljoj namjeri jer sam i sama dugo tapkala u mraku do uspjeha i da nisam 100 put na forumu postavila svoju pricu i problem mnogo toga ne bi saznala.
Grizli 😘 16 tjedana vec ❤️❤️❤️🙏🙏🙏🙏🙏 ne stignem vas pratit imam posla oko sinčića 💙👶 ne znam jeso upratila da sam bila stavila post da sam rodila 👣 9.8.nam je bilo mjesec dana 👶
Sortiraj odgovore
Najstariji