Ahaa, sad razumijem, da, to ti je rekla jer si po zadnjoj menstr. koja je bila 14.06. trudna zapravo 9 tjedana, ali to ne mora nista znaciti ako ti je ovulacija bila kasnije tako da ti savjetujem da se ne stresiras bezveze do iduceg pregleda, onda ces sve znati, sad se opusti i uzivaj☺️☺️
Mislim, jos kazes da imas i neredovite cikluse tako da je vjerojatno to, kasnija ovulacija😁 svakako drzim fige i nadam se da ces se javiti sa novim vijestima😁
Mislim, jos kazes da imas i neredovite cikluse tako da je vjerojatno to, kasnija ovulacija😁 svakako drzim fige i nadam se da ces se javiti sa novim vijestima😁
Sad si me malo zbunila i zbedirala sa tim 9 tjedana,to bi trebalo onda vec biti lijepo vidjet..to bi znacilo da 4 tjedna kasni trudnoca..hmm..ne znam..idem dalje sa svojom pozitivom :) :)
Raštika drago mi je da je "samo" cin 3 i da nije nista gore, ovo ces rijesiti i kao sto curke kažu brzo ostvariti i trudnoću😊.
Rita, bas mi je zao da ni kod tebe nije uspjelo......
Ja sam danas bila na pregledu kod tog novog gin., utvrdili smo da sam stvarno napravila puno od obrade, on nista novoga nije nji preporučio, na uzv imam vodeci folikul i dosta sluzi za sto je rekao da je super nalaz, a buduci smo jucer imali odnos onda je i spermiće pogledao pod mikroskopom i to je isto kao ok, dobila sam 2 injekcije kako bi bili sigurni da cu imati ovulaciju i sutra navečer trebamo imati jos jedan odnos i onda čekanje......rekao je da ne vidi razlog zasto sada ne ostajem t i da nema razloga prethodnih spontanih....jedino je jos spomenuo da ako kroz nwkoliko mjeseci ne ostvarim trudnoću da bi bilo dobro napraviti histeroskopiju da mi nisu nastale priraslice nakon kiretaže pa da to nije razlog zasto ne dolazo do t
Rastika zao mi je da je cin3, al ko sto kazes bolje i to nego nešto gore. Neka samo ti rijesis to sto prije i oporavis se fino pa da si spremna za jednu kirnu trudnocu, da ne moras o takvim brigama brinut onda. 🙏❤️🤞
Snjeguljice oprosti al tebi ovo nije 1 biokemijska koliko sam shvatila i ja se ne bi upustala u to pa sta bude i kako bog da. Odradi si najmanje testove tromboflije, torch i ponovi briseve ako nisi u zadnjih godinu dana najmanje 6 mj ih radila. Druga stvar već ti je neka od cura napisala za preceste odnose. Sperma se ne obnovi i bude lose kvalitete kad se prakticira sex svakodnevno, vi vjerojatno ni ne znate kakav je spermiogram od tvog partnera. Zato bi ti i to preporucila da napravite. Ja sam isto jaaaako lako ostajala trudna i svaki put pobacila jer je ispalo da imam neku blagu mutaciju trombofilije i superug mali broj pokretnih spermija. To inace uopce nije indikacija za spontane ni jedno, al eto nama je radilo probleme. Mm je dobio kvalitetne spermije u vecem broju tek kad je apstinenciju imao 10 dana. Prije toga u ppstupcima potpomognute imao je apstinencije od 2, 3, 5 i 7 dana i niti jednom embriji se nisu razvijali dalje od 3.dana sto znaci da su se i implantirali trudnoca ne bi uspjela. Tako da toplo ti savjetujem da odradite neke pretrage jer ovako samo prolazi vam vrijeme a nije ni za tijelo tvoje zdravo imati toliko puta neuspjele pokusaje zatrudnjivanja. Sve to poremeti hormone, a onda krenu drugi problemi.
Reni jos je rano.nadam se za 2 dana da ce se vidit napredak T! Sretno!
Rita zao mi je sto si procurila!
Rastika zao mi je da je cin3, al ko sto kazes bolje i to nego nešto gore. Neka samo ti rijesis to sto prije i oporavis se fino pa da si spremna za jednu kirnu trudnocu, da ne moras o takvim brigama brinut onda. 🙏❤️🤞
Snjeguljice oprosti al tebi ovo nije 1 biokemijska koliko sam shvatila i ja se ne bi upustala u to pa sta bude i kako bog da. Odradi si najmanje testove tromboflije, torch i ponovi briseve ako nisi u zadnjih godinu dana najmanje 6 mj ih radila. Druga stvar već ti je neka od cura napisala za preceste odnose. Sperma se ne obnovi i bude lose kvalitete kad se prakticira sex svakodnevno, vi vjerojatno ni ne znate kakav je spermiogram od tvog partnera. Zato bi ti i to preporucila da napravite. Ja sam isto jaaaako lako ostajala trudna i svaki put pobacila jer je ispalo da imam neku blagu mutaciju trombofilije i superug mali broj pokretnih spermija. To inace uopce nije indikacija za spontane ni jedno, al eto nama je radilo probleme. Mm je dobio kvalitetne spermije u vecem broju tek kad je apstinenciju imao 10 dana. Prije toga u ppstupcima potpomognute imao je apstinencije od 2, 3, 5 i 7 dana i niti jednom embriji se nisu razvijali dalje od 3.dana sto znaci da su se i implantirali trudnoca ne bi uspjela. Tako da toplo ti savjetujem da odradite neke pretrage jer ovako samo prolazi vam vrijeme a nije ni za tijelo tvoje zdravo imati toliko puta neuspjele pokusaje zatrudnjivanja. Sve to poremeti hormone, a onda krenu drugi problemi.
Posto vidim da nisi bas ispratila postove,mi smo prije par mjeseci odradili sve pretrage,i suprug i ja,i sve je ok,,jedino sto sam bila malo malokrvna,i sto mi je dr rekao kad sam pitala za "produvavanje" da nema potrebe,kad je vec ustanovljeno da sjeme stigne u matericu,sve hormone,briseve,..bila sam jednpg mjeseca na folikuletriju,O imam,ali malo kasnije,ali su meni i duzi ciklusi..i da,meni je ovo 2 biohemijska,alo je stvar u tome sto ja godinu i vise dana nisam ni uspjela da ostanem trudna,papu radim redovno,jer sam na carski rodila obje cure,pa mi nekako logicno da to i bez potrebe da ostanem trudna,radim redovito,..i sad cu kao sta sam vec i napisala,da odradim opet sve nalaze i pretrage,i idem na folikulometriju,pa cemo vidjeti da li se nesto iskopliciralo za ovih par mjeseci,mada ne bi trebalo..hvala ti na ovom posvecenom postu,lijepo je vidjeti da neko sa paznjom zeli da pomogne 😍😍😍😍😘😘😘😘😘
cure nista od moje tamnije crtice, procurila sam,sad samo cekam da krene posteno ah nisam bas te srece 😔 al dobro necu gubit glavu, idemo dalje!
Rita zao mi je, biti ce bolje, ja sam isto u strahu sto mene ceka, iduci tjedan tamo cu napraviti test 🤔😕
I da jos ovo,Grizli,kao sto sam isto napisala,ali vjerovatno nisi vidjela,da za to sto kazes ceste odnose,,da sam i za to cula ranije,pa smo bili prorijedili odnose,ali opet eto nije ni to bio problem,...Razmisljala sam ranije da je problem sto ne ostajem trudna psihicki..Doveli smo mm tatu da zivi sa nama,da ne bi bio sam u drugu kucu,bilo nam je cimanje da idemo svaki dan do njega,a i da bi nam pomogao oko djece,jer oboje radimo,,pa sam mislila da je to sto ne mogu da se opustim,kad znam da je on u susjednoj sobi,,ali ewo i uspjeh da ostanem ali ne i da nastvaim 🤔🤔🤔
Sortiraj odgovore
Najstariji