Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    17. Srpanj 2019. 07:32

Mini, cestitam na malom Peri!💕💕💕

Bosco
    17. Srpanj 2019. 08:46

MiniCooper26

Cure moje drage ❤️ evo uvatila vrimena da javim se malo. Moja sreća najveća, moj car Petar dosao je na ovaj svijet 9.7 u 22.10h, 3990kg i 53 cm. Nakon 20 sati poroda ali o tome cu nekom drugom prilikom, mucenje mene i bebe bezveze da bi na krajj zavrsila na carski 😳 da ne govorim da san prenijela 10 dana 😁 mali je na kraju dobio temperaturu jer sam je i ja imala od silnog mučenja… Ali sve cemo to zaboraviti ako Bog da danas idemo kući 🙏❤️ svima saljem jedan veliki 😘😘😘😘😘😘

Cestitam! 😊

Bosco
    17. Srpanj 2019. 08:48

Joj zivciraju me ovi moji nonsalantni jajnici, 35 dan ciklusa,  test negativan, nista me ne boli, iscjedak neki bijeli gusti, menstrualni kalendar kaze da kasni 4 dana, ko bi to pratio vise🙄

Rita88
    17. Srpanj 2019. 09:03

MiniCooper26

Cure moje drage ❤️ evo uvatila vrimena da javim se malo. Moja sreća najveća, moj car Petar dosao je na ovaj svijet 9.7 u 22.10h, 3990kg i 53 cm. Nakon 20 sati poroda ali o tome cu nekom drugom prilikom, mucenje mene i bebe bezveze da bi na krajj zavrsila na carski 😳 da ne govorim da san prenijela 10 dana 😁 mali je na kraju dobio temperaturu jer sam je i ja imala od silnog mučenja… Ali sve cemo to zaboraviti ako Bog da danas idemo kući 🙏❤️ svima saljem jedan veliki 😘😘😘😘😘😘

Mini ceestitam, nadam se da cete danas izac iz bolnice, puno zdravlja i srece vam zelim 😘🤗

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Raštika
    17. Srpanj 2019. 09:16

Minnie cestitam! I dobrodoslicu zelim malom Petru! ❤️❤️ 
    Dobro je da je sve zavrseno dobro, a to te morao mali Perica namucit jos jednom za kraj, neka od sad ide sve u najboljem redu! Drzim fige da idete kuci danas. Ajme, kakav li je osjecaj drzat smotuljal mali slatki u rukama? 😃😃

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

• Babylove
    17. Srpanj 2019. 10:13

MiniCooper26

Cestitke draga od srca.. dugo me nije bilo na ovom forumu jer sam na MPO a i sve ste sa mog pocetka borbe uspjele pa nisam vise tu ni pisala.. i bas danas idem reko malo vidjet i ti napises post...kako mi je to nekako proletjelo, kao da smo se jucer veselili tvom plusu.. zelim malisanu puno zdravlja i srece, i da uzivate veselo u odrastanju 💖

Hope89
    17. Srpanj 2019. 10:20

Mini, čestitke i od mene. 
    Ja sam bila jučer na pregledu, sve je super. Vodeći folikul na desnom jajniku 17 mm (12 dan ciklusa), endometrij trolinijski 8,6mm (tako piše na nalazu). Ne vidi se nikakva upala. Kaže da se vidi mali trag polipa koji je otišao s menstruacijom i da mi je zbog toga bila obilna menstruacija puna ugrušaka. Čekamo papa test pa onda sam mislila uraditi spolne hormone. Znate li vi koliki folikul treba biti pred pucanje, odnosno koliko dnevno raste? Jesu li ovo ok mjere za 12-i dan ciklusa (ciklus u prosjeku 32 dana)?

Lalla
    17. Srpanj 2019. 10:36

Cestitke Mini na velikom djecaku! 

sneguljica1
    17. Srpanj 2019. 11:24

Folikul pred pucanje treba biti od 20 - 25mm..a sobzirom da ti je 12 dan to je taman to..Hope89

• Bebalove
    17. Srpanj 2019. 11:38

Cure jel moze pomoc oko ovog nalaza UZ jer ka se ne razumijem ,tek sam ga dobila postom pa se moram prvo naruciti za termin da bi onda saznala jel sve uredu a do tada cu se pojest od znatizelje.
    Na slovenskom je jeziku  pa ko ne razumije slijedi prevod mada sam i ja to na google translate prevela 😂
    - Materica u AVF-u veličine 6.44 × 3.85 cm
    ehografija cerviksa sa tankom sluznicom
    Kavum je minimalno raspršen do debljine 0,15 cm
    Miometrija homogena
    endometrijum trostrano oštar, do debljine 0,86 cm
    Desni jajnik je na tipičnoj lokaciji od 2,06x 2,04 cm sa velikim brojem folikula
    lijeva jajnika veličine 2.32x1.49 cm sa srušenom cističnom strukturom i ehografijom jajnika b.p. Na CD-u nema slobodne tečnosti

Bebalove

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.