Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    miniii20
    10. Lipanj 2019. 16:04

A eto možda da uzmem drugi test jer mi kasni Al opet ako je minus neće drugi pokazat plus 😂 hvala cure 

Noir
    10. Lipanj 2019. 16:51

_Petra_

aarauch - hvalaNoir - malo ljudi sretnem da su rodeni 12.06 bas cool. :D

Mi smo poceli bez pazenja od Nove godine. I nekako me vec sve to malo brine.

Eto. Ja znam još jednu curu koja je isto 12.06. 😄

I mi tako, od Bozica. To vam je prva beba? Nama je, do jeseni cu si dat vreman, pa onda na obradu ako ne bude trudnoće.

12/2023 dječak 💙

Noir
    10. Lipanj 2019. 16:53

Acqua

bella2009

Noir

_Petra_

Cestitam na plusicima!Evo da se i ja malo javim, kasni M 4 dana, ali nista novo, zadnji put 16 dana, bole jajnici vec 6 dana kao da ce doc a nista, cak i sad dok pisem, al u srijedu mi je rodendan, pa mi mozda dode kao poklon

Pozdravljam sve trudilice! Dugo pratim ovaj forum a nikako da se javim do ovog posta, i to jer Petra ima isti dan rođendan kao i ja 😊 i ja sam se nadala da ću ugledati plus ovaj mjesec no dobila sam stvari danas. Mi se trudimo tek par mjeseci ali smo jako nestrpljivi.

Koliko dugo se vi trudite? Što je uopće normalno i kad ići na obradu neku?

Mi se trudimo evo 2,5 godine,1,5 god dana sam isla svim doktorima i muz takodje ali nikome nije iasno zasto ne dolazi do trudnoce,pocinjem da gubim nadu :( ali se iskreno nadam da ces ti uskoro ugledati svoj + :**

Puno sreće i nadam se da ćeš ugledati svoj plus. Ako sve valja s nalazima, jeste možda razmišljali o nekim prirodnim pripravcima koji pozitivno utječu na organizam i plodnost?

Zasad još ne. Meni je ciklus skroz uredan. Uvijek mi dođe 28 ili 29 dan. I uvijek imam onu plodnu sluz. Napisala sam i Petri, do jeseni si dajemo vremena pa ćemo onda na obradu ako ne bude plusića.

12/2023 dječak 💙

• atica
    10. Lipanj 2019. 17:11

Minnie bas mi je zao! Ali jedan negativan test u smecu je jedan blize pozitivnom

Bosco
    10. Lipanj 2019. 19:06

Noir

Acqua

bella2009

Noir

_Petra_

Cestitam na plusicima!Evo da se i ja malo javim, kasni M 4 dana, ali nista novo, zadnji put 16 dana, bole jajnici vec 6 dana kao da ce doc a nista, cak i sad dok pisem, al u srijedu mi je rodendan, pa mi mozda dode kao poklon

Pozdravljam sve trudilice! Dugo pratim ovaj forum a nikako da se javim do ovog posta, i to jer Petra ima isti dan rođendan kao i ja 😊 i ja sam se nadala da ću ugledati plus ovaj mjesec no dobila sam stvari danas. Mi se trudimo tek par mjeseci ali smo jako nestrpljivi.

Koliko dugo se vi trudite? Što je uopće normalno i kad ići na obradu neku?

Mi se trudimo evo 2,5 godine,1,5 god dana sam isla svim doktorima i muz takodje ali nikome nije iasno zasto ne dolazi do trudnoce,pocinjem da gubim nadu :( ali se iskreno nadam da ces ti uskoro ugledati svoj + :**

Puno sreće i nadam se da ćeš ugledati svoj plus. Ako sve valja s nalazima, jeste možda razmišljali o nekim prirodnim pripravcima koji pozitivno utječu na organizam i plodnost?

Zasad još ne. Meni je ciklus skroz uredan. Uvijek mi dođe 28 ili 29 dan. I uvijek imam onu plodnu sluz. Napisala sam i Petri, do jeseni si dajemo vremena pa ćemo onda na obradu ako ne bude plusića.

Hej. Je prva :) ja sam samo obavila papu, ultrazvuk i pregled i rekao je da je sve okej, tako da mi idemo na  pretrage tek kad prode godina dana. Ja imam u srijedu 24, a zarucnik ce ove godine 30, tako da godine nisu problem, vidjet cemo🙄

ajlin
    10. Lipanj 2019. 19:51

pozdrav , naime dragi i ja radimo na bebi , zadnja meca je bila 13.05 do 19.05 . Na dan ovulacije tj . 28.05 jaci bol u predjelu desnog jajnika i nakon toga nekih sedmicu poslije  javljaju se povremeno bolovi opet na desnoj strani i konstantan umor , pospanost , glavobolja , zatim mucnine ne ceste koje budu vecinom pred vece i pored toga zelja za hranom . 
    ocekivana slj. meca je 11.06 , do sada tacna u dan . postoji li sansa za plusicem  ? :) :) 

• anjuska007
    10. Lipanj 2019. 20:16

ajlin

pozdrav , naime dragi i ja radimo na bebi , zadnja meca je bila 13.05 do 19.05 . Na dan ovulacije tj . 28.05 jaci bol u predjelu desnog jajnika i nakon toga nekih sedmicu poslije javljaju se povremeno bolovi opet na desnoj strani i konstantan umor , pospanost , glavobolja , zatim mucnine ne ceste koje budu vecinom pred vece i pored toga zelja za hranom .
    ocekivana slj. meca je 11.06 , do sada tacna u dan . postoji li sansa za plusicem ? :) :)

Naravno da postoji...napravi testic a ja ti od sveg srca želim da ugledas veliki plusic🤗

ajlin
    10. Lipanj 2019. 21:05

hvala puno, drzimo palceve 😆😆 meca je ocekivana sutra inace imam jake bolove prije nego dodje 2 3 dana . Kada mi je najbolje uraditi test odmah po izostanku ili ipak pricekati par dana ? 

• anjuska007
    10. Lipanj 2019. 21:32

ajlin

hvala puno, drzimo palceve 😆😆 meca je ocekivana sutra inace imam jake bolove prije nego dodje 2 3 dana . Kada mi je najbolje uraditi test odmah po izostanku ili ipak pricekati par dana ?

Možeš odmah..🤗

• anjuska007
    10. Lipanj 2019. 21:32

anjuska007

ajlin

Možeš odmah..🤗

Moja isto treba sutra doći a test je već pozitivan 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.