Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    aarauch
    10. Lipanj 2019. 09:36

Grizli sretnooooooooo i uzivaj u osjecaju kad vidis svoju Tockicu na ekranu

👩38 🧔41
    👶2013 Patrik
    👶2020 Lukas

Nova19
    10. Lipanj 2019. 09:45

aarauch

Nova19

Nažalost ništa od mene ovaj mjesec, došla M 😞
    Ah šta sada, idemo dalje 😏💪🏼
    Htjela bi napraviti pretrage za trombofiliju, jel ima tko iskustva? Išla bi privatno ali me zanima šta trebam točno napomenuti… ili samo kažem da mi vade krv za trombofiliju?🤗

A ja se ponadala da cemo skupanista par dsna predaha pa opet akcija

Baš tako! Ovaj mjesec ću ostaviti trakice po strani, idemo uskoro na more i hoću stvarno se opustiti i ne kalkulirati... pa šta bude bude ☀️🏖

Bette
    10. Lipanj 2019. 10:02

Pozdrav cure, kasni mi jedan dan, neću još nikakav test raditi, ali osjećam povremeno pikanje u desnom jajniku.Obično ne osjećam takvo pikanje pred mengu. U slučaju da sam trudna, je li to normalno?
    Čitam po netu i to se obično događa, ali češće u lijevom jajniku što je bilo i kod mene slučaj u prvoj trudnoći.
    Koliko čitam, bol u desnom jajniku obično završava loše, a kako sam prošli mjesec imala biokemijsku stvarno mi se ne prolazi opet isto :/

Bette
    10. Lipanj 2019. 10:03

I da, nije to nikakva jaka bol. Onako, kao pikanje koje traje par sekundi.

Nova19
    10. Lipanj 2019. 10:03

anameri

Nova19

Nažalost ništa od mene ovaj mjesec, došla M 😞
    Ah šta sada, idemo dalje 😏💪🏼
    Htjela bi napraviti pretrage za trombofiliju, jel ima tko iskustva? Išla bi privatno ali me zanima šta trebam točno napomenuti… ili samo kažem da mi vade krv za trombofiliju?🤗

Ja sam vadila nalaze za trombofiliju. Morate dobiti uputnicu id vašeg primarnog ginekologa za sve te faktore, znaju oni. Meni su dali mogućnost izbora da idem ili u KBC Osijek ili KBC Petrovu (iz Požege sam),a ja sam ih izvadila u Osijeku jer sam tamo studirala pa znam grad i bolnicu. Na nalaze sam čekala oko mjesec dana.

Hvala Anameri! Ja ću ići ipak privatno vaditi jer nemam  volje ni živaca čekati za nalaze a kamoli loviti svog prim gin. 🙄🤗

• anjuska007
    10. Lipanj 2019. 11:15

Nova zao mi je...držim palceve da čim prije ugledas veliki plusic🤗

• anjuska007
    10. Lipanj 2019. 11:19

Bette

Pozdrav cure, kasni mi jedan dan, neću još nikakav test raditi, ali osjećam povremeno pikanje u desnom jajniku.Obično ne osjećam takvo pikanje pred mengu.U slučaju da sam trudna, je li to normalno?
    Čitam po netu i to se obično događa, ali češće u lijevom jajniku što je bilo i kod mene slučaj u prvoj trudnoći.
    Koliko čitam, bol u desnom jajniku obično završava loše, a kako sam prošli mjesec imala biokemijsku stvarno mi se ne prolazi opet isto :/

Bete netreba značit da desni završava lošije...ja u lijevom jajovodu imala vanmaternicnu i evo sada ovulacije bila na desnoj strani i evo mene s vezom od 686 danas a menzis trebam dobit sutra sad čekam dalje i molim boga da se za 2dana podupl..ako ti već kasni napravi test

• anjuska007
    10. Lipanj 2019. 11:25

anjuska007

Bette

Pozdrav cure, kasni mi jedan dan, neću još nikakav test raditi, ali osjećam povremeno pikanje u desnom jajniku.Obično ne osjećam takvo pikanje pred mengu.U slučaju da sam trudna, je li to normalno?

Bete netreba značit da desni završava lošije…ja u lijevom jajovodu imala vanmaternicnu i evo sada ovulacije bila na desnoj strani i evo mene s vezom od 686 danas a menzis trebam dobit sutra sad čekam dalje i molim boga da se za 2dana podupl..ako ti već kasni napravi test

Ne s vezom od 686 nego betom od 686 

• bella2009
    10. Lipanj 2019. 11:28

Zdravo,cure..Nova sam ovdje i trazim vas savjet ili muz i ja smo u braku 2,5 godine,ali beba nikako ne dolazi,isla sam i doktorima sve moguce nalaze radila,muz isto radio spermogram,bili su usporeni i onda je pio tablete pa ponovo uradio spermogram i bili su ok..tako da nezz sta je problem,doktori kazu sve je u redu nikome nista nije jasno zasto ne dolazi do trudnoce? Sta vi mislite,jeste li vi imale slican problem:( heeeelp

• bella2009
    10. Lipanj 2019. 11:40

Noir

_Petra_

Cestitam na plusicima!Evo da se i ja malo javim, kasni M 4 dana, ali nista novo, zadnji put 16 dana, bole jajnici vec 6 dana kao da ce doc a nista, cak i sad dok pisem, al u srijedu mi je rodendan, pa mi mozda dode kao poklon

Pozdravljam sve trudilice! Dugo pratim ovaj forum a nikako da se javim do ovog posta, i to jer Petra ima isti dan rođendan kao i ja 😊 i ja sam se nadala da ću ugledati plus ovaj mjesec no dobila sam stvari danas. Mi se trudimo tek par mjeseci ali smo jako nestrpljivi.

Koliko dugo se vi trudite? Što je uopće normalno i kad ići na obradu neku?

Mi se trudimo evo 2,5 godine,1,5 god dana sam isla svim doktorima i muz takodje ali nikome nije iasno zasto ne dolazi do trudnoce,pocinjem da gubim nadu :( ali se iskreno nadam da ces ti uskoro ugledati svoj + :**

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.