Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • da.da
    05. Lipanj 2019. 09:40

anameri

Cure pomagajte, jel ovo pozitivan test. Ja sam luda vec

Ovo je maloprije napravljen test, 5 dana mi kasni, ne krvarim vise, mislila sam da sam dobila mengu, ali samo sam sinoc dvaput obrisala svijetlo rozu sluz i to je to.

Po meni je pozitivan :) 

Prvi stimulirani 3mj2018
    27 jajnih stanica
    Hospitalizacija radi hipera
    5 oplodenih
    Samo 1 blastica
    Fet 22.dan ciklusa
    5dnt 🍼
    Danas 8tt i srceko kuca 134 otkucaja u min
    9 1tt otkucaji 2 srceka💕
    15tt dva pisulinca

• da.da
    05. Lipanj 2019. 09:41

Za dva dana ponobi sa prvim jutarnjim urinom

Prvi stimulirani 3mj2018
    27 jajnih stanica
    5 oplodenih
    Samo 1 blastica
    Fet 22.dan ciklusa
    5dnt 🍼
    9 1tt otkucaji 2 srceka💕
    15tt dva pisulinca

Acqua
    05. Lipanj 2019. 09:48

da.da

anameri

Ovo je maloprije napravljen test, 5 dana mi kasni, ne krvarim vise, mislila sam da sam dobila mengu, ali samo sam sinoc dvaput obrisala svijetlo rozu sluz i to je to.

Pooooozitivan :) ne znam da li je ova roza sluz alarmantna ili ne, ali možda da provjeriš s ginickom!

• anjuska007
    05. Lipanj 2019. 09:55

Anameri čestitam i želim ti od srca školsku trudnocu

• da.da
    05. Lipanj 2019. 09:58

Acqua

da.da

anameri

Pooooozitivan :) ne znam da li je ova roza sluz alarmantna ili ne, ali možda da provjeriš s ginickom!

Zna biti implatacijko krvarenje... Rozasto pomjesano sa puno sluzi

Prvi stimulirani 3mj2018
    27 jajnih stanica
    5 oplodenih
    Samo 1 blastica
    Fet 22.dan ciklusa
    5dnt 🍼
    9 1tt otkucaji 2 srceka💕
    15tt dva pisulinca

• anjuska007
    05. Lipanj 2019. 09:58

Ja danas ponovila test al ne sa prvim jutarnjim jer cijelu noć trckaram na wc..sad sa drugim testom al sve mi je to i dalje nešto s

vijetlo

Nova19
    05. Lipanj 2019. 10:22

Da.da hvala šta si ovo iskustvo podijelila sa nama, svaka čast na borbi i uspjehu! Dala si mi ponovni val snage da na kraju znam da će biti bebica jer ne pristajem na drugo!!

Anameri i Anjuska iskrene čestitke, to su pozitivne crtice !!!!! 👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼
    Anameri ako ne krvaris vise, to je bila implantacija 💪🏼💪🏼💪🏼
    ❤️❤️❤️💕💕💕

aarauch
    05. Lipanj 2019. 10:24

Pozdrav zene,majke,buduce majke kraljice...
    Evo upravo sam se ulogirala jer sam imala eto potrebu prenijeti vam pozitivnu vibru i s vama dijeliti svoja iskustva...
    Naime,imam sina od 6 godina i sada u 36.godini odlucili smo se za bebaca,zapravo oduvijek je bila prisutna zelja za vise djece ali niz nekih okolnosti( sada iz ovog kuta gledano,neopravdanih) je mene osobno sprecavao na planiranju bebe...zadnjih par mjeseci se ne cuvamo i prosli mjesec smo dosta aktivni bili i nadamo se plusicu...
    Svima punoooo uspjeha,pozitivnih emocija i vjere...lijepi pozdrav curke

👩38 🧔41
    👶2013 Patrik
    👶2020 Lukas

vuky
    05. Lipanj 2019. 10:28

Da.da Evo i ja plačem dok čitam tvoj tekst, emotivan, suze i sretne i tužne! Hvala sto si to podijelila sa nama! Uživaj u svojim bebicama, zaslužila si ❤️

lorija
    05. Lipanj 2019. 10:30

anameri

Cestitaaam!!! Znalaaa sam. ❤❤❤ 
    Sad samo opusteno. Bez puno razmisljanja sta bi bilo kad bi ili ako bi. 😁  stvarno si se ovih dana napatila. 😕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.