Pozdrav curke… vidim da se dosta novih trudilica pridruzilo i zelim vam dobrodoslicu i da sto prije ugledate svoju mrvicu…
Sto se tice pilula neznam puno o njima jer ih nikada nisam pila tako da se tu ne mogu prikljuciti sa savjetima…
Grickozao mi je sto si morala proci kiretazu ali mi je drago doci ovdje i vidjeti te tako pozitivnu 💖
Grizlibas ti se je pomrdao ciklus.. nada se da ce se brzo unormaliti 🤗 isto tako nadam se da ces uskoro u postupak 😊
Minicooperdali si ponavljala test?
Anymanyti si i dalje ustrajana u tome da ne napravis testic? 😁
Ostale curke jos jednom sretno od 💖… nisam uspjela pohvatati svakog posebno nisam pisala 2 dana pa sad imam sta citati 🤗🤗🤗
Nisan ponavljala test...mislila san jos pricekat dan dva.. Nisan pametna 🤔
Pozdrav curke… vidim da se dosta novih trudilica pridruzilo i zelim vam dobrodoslicu i da sto prije ugledate svoju mrvicu…
Sto se tice pilula neznam puno o njima jer ih nikada nisam pila tako da se tu ne mogu prikljuciti sa savjetima…
Grickozao mi je sto si morala proci kiretazu ali mi je drago doci ovdje i vidjeti te tako pozitivnu 💖
Grizlibas ti se je pomrdao ciklus.. nada se da ce se brzo unormaliti 🤗 isto tako nadam se da ces uskoro u postupak 😊
Ostale curke jos jednom sretno od 💖… nisam uspjela pohvatati svakog posebno nisam pisala 2 dana pa sad imam sta citati 🤗🤗🤗
Nisan ponavljala test…mislila san jos pricekat dan dva.. Nisan pametna 🤔
A koliko ti je trajao najduzi ciklus? Posto kazes da su ti neredovite
Nisan ponavljala test…mislila san jos pricekat dan dva.. Nisan pametna 🤔
A koliko ti je trajao najduzi ciklus? Posto kazes da su ti neredovite
39-40 dana
Aurora – možda i je tako. Ja imam koma pms simptome, mučnine, povraćanja, bolne grudi, živčanost, razdražljivost (znači ako Kolinda drži neki govor ja plačem ko kišna godina) , a jedem kao slon. E sad ćemo vidjeti što je i kako je J
Grizli kad je onda tebi bila O? 4 dan ciklusa??
Babylove – ustrajna sam do 26.04. hehehe. Iako da podjelim sa Vama jednu zgodu. Moja mama i zubarica su jaaako dobre frendice. I tako kad sam prvi put ostala trudna, prije nego sam i napravila test, počeo mene boljeti zub. I dođem ja kod zubarice, kad kaže ona meni Da ti nisi trudna?, i ajde kako ja nisam znala da jesam, reko nisam. I napravi ona taj zub. Ispostavilo se da sam trudna.
I nisam ja išla zubaru više. Ostanem ja trudna drugi put, ma tek sam saznala, i boli mene zub opet – ja opet zubaru, zubarica umire od smijeha kaže ti kad si trudna zub te boli. Popravi ona zub i tada, ali svaki put kad ja dođem k njoj jer me boli zub prvo pita Jesam ja to trudna? I zbilja, i u trećoj trudnoći, zub me ubijao, nešto užas. PS.Prije par dana pukao mi zub, ona ga napravila, on opet pukao, ja sad uzmem bombon, zagrizem – zub ispadne :/
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Anymany da nisi ti mozda trudna?
Ja ne znam sto da mislim sa svojom O. Dakle meni su neki karakteristicni simptomi koje imam kad imam O dosli odmah sa 1dc. Znaci bolne i jako nabrekle grudi, grecevi u jajniku, napuhanost, bol u krizima. 5dc ja sam imala uzasne bolove dole, ni sjediti nisa mogla, (a to mi se i prosli mj desilo oko 13dc, al ind anisam imala nikakvu plodnu sluz cak stovise bez nje, euho skroz, a sad na 5dc popodne sam imala bas plodne sluzi, al takica za O je bila ona neka po meni negativna. 6dc sam mjerila temp i bila je 37.1, 7-8 dan isto, a 9 je pala na 36.4 tako da uopce ne znam dal sma imala O, nisam, nista neznam i jedva cekam kontrolu jer ovo mi je sok. Covjece imam urednu M od uvijek sad zadnjih 6 mj svaki mjesec sve gore, zapravo od zadnjeg spontanog.
Gricko draga, bas si mi pala na pamet, da pitam kako si?
Normalno je da padnes psihički nakon toga, razočaramo se kad dođe M, a kamoli ne nakon toga, pusti sta ima gorih stvari, ti to prolazis i za tebe je trenutno to najveća bol.
Uzmi si vremena da se isplaćeš, prebrodiš te teške dane, nakon toga ćeš biti bolje, imas malenu pored sebe 💜 Mene je spasilo otkad se ne zamaram sa trakicama i plodnim danima, uopce ne znam kad trebam dobiti, nastojim biti okružena potitivnim ljudima, tako i ti.
Dolaze topli dani, kavica, izlasci, diskoteke, sebi stvori lijepu atmosferu, sta si napisala bazeni, kupanje, napravi to i bit ćeš bolje puno 💜💜💜💜
Šaljem ti veliki zagrljaj
Pa iskreno nemam pojma, iscjedak sam imala jedino te dane na moru, 31.03. i 1.04., ali to mi je bio 14 i 15 ti dan ciklusa, trakice jbg-a nisam radila tada, ali to mi je bilo nekako RANO za O već kad mi je ciklus 38 dana. Sad sam ono prije par dana imala onu trakicu full pozitivnu pa nemam pojma što se događa. Strpit ću se još ova 4 dana pa ću vidjeti. Ma ne vjerujem da sam T, već bi imala neki simptom.
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Minicooper a koji ti je danas dan? Mozda je stvarno bila kasnija O
Anymany nemora biti da bi imala simptome 😁
Slazem se sa Babylove, ja zadnju T nisam ni skuzila a bila sam usla u 8tt, cak i M imala. Tako da ajde ti Anymany radi kojo testic? Jesi radila kasnije jos koju lh trakicu?
Minicoopera koji ti je danas dan? Mozda je stvarno bila kasnija O
Anymany nemora biti da bi imala simptome 😁
40-ti dan ciklusa.. Ilitiga 11.dan kasnjenja. Bas sam gledala kalendar.. Zadnji put mi je ciklus bio 39 dana u prosincu prosle god
Sortiraj odgovore
Najstariji