Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MiniCooper26
    22. Travanj 2018. 14:17

Babylove

Pozdrav curke… vidim da se dosta novih trudilica pridruzilo i zelim vam dobrodoslicu i da sto prije ugledate svoju mrvicu…
    Sto se tice pilula neznam puno o njima jer ih nikada nisam pila tako da se tu ne mogu prikljuciti sa savjetima…
    Grickozao mi je sto si morala proci kiretazu ali mi je drago doci ovdje i vidjeti te tako pozitivnu 💖
    Grizlibas ti se je pomrdao ciklus.. nada se da ce se brzo unormaliti 🤗 isto tako nadam se da ces uskoro u postupak 😊
    Minicooperdali si ponavljala test?
    Anymanyti si i dalje ustrajana u tome da ne napravis testic? 😁
    Ostale curke jos jednom sretno od 💖… nisam uspjela pohvatati svakog posebno nisam pisala 2 dana pa sad imam sta citati 🤗🤗🤗

Nisan ponavljala test...mislila san jos pricekat dan dva.. Nisan pametna 🤔

• Babylove
    22. Travanj 2018. 14:47

MiniCooper26

Babylove

Pozdrav curke… vidim da se dosta novih trudilica pridruzilo i zelim vam dobrodoslicu i da sto prije ugledate svoju mrvicu…
    Sto se tice pilula neznam puno o njima jer ih nikada nisam pila tako da se tu ne mogu prikljuciti sa savjetima…
    Grickozao mi je sto si morala proci kiretazu ali mi je drago doci ovdje i vidjeti te tako pozitivnu 💖
    Grizlibas ti se je pomrdao ciklus.. nada se da ce se brzo unormaliti 🤗 isto tako nadam se da ces uskoro u postupak 😊
    Ostale curke jos jednom sretno od 💖… nisam uspjela pohvatati svakog posebno nisam pisala 2 dana pa sad imam sta citati 🤗🤗🤗

Nisan ponavljala test…mislila san jos pricekat dan dva.. Nisan pametna 🤔

A koliko ti je trajao najduzi ciklus? Posto kazes da su ti neredovite

MiniCooper26
    22. Travanj 2018. 15:12

Babylove

MiniCooper26

Babylove

Nisan ponavljala test…mislila san jos pricekat dan dva.. Nisan pametna 🤔

A koliko ti je trajao najduzi ciklus? Posto kazes da su ti neredovite

39-40 dana

• ANYMANY
    22. Travanj 2018. 18:53

Aurora – možda i je tako. Ja imam koma pms simptome, mučnine, povraćanja, bolne grudi, živčanost, razdražljivost (znači ako Kolinda drži neki govor ja plačem ko kišna godina) , a jedem kao slon. E sad ćemo vidjeti što je i kako je J

Grizli kad je onda tebi bila O? 4 dan ciklusa??

Babylove – ustrajna sam do 26.04. hehehe. Iako da podjelim sa Vama jednu zgodu. Moja mama i zubarica su jaaako dobre frendice. I tako kad sam prvi put ostala trudna, prije nego sam i napravila test, počeo mene boljeti zub. I dođem ja kod zubarice, kad kaže ona meni Da ti nisi trudna?, i ajde kako ja nisam znala da jesam, reko nisam. I napravi ona taj zub. Ispostavilo se da sam trudna.
    I nisam ja išla zubaru više. Ostanem ja trudna drugi put, ma tek sam saznala, i boli mene zub opet – ja opet zubaru, zubarica umire od smijeha kaže ti kad si trudna zub te boli. Popravi ona zub i tada, ali svaki put kad ja dođem k njoj jer me boli zub prvo pita Jesam ja to trudna? I zbilja, i u trećoj trudnoći, zub me ubijao, nešto užas. PS.Prije par dana pukao mi zub, ona ga napravila, on opet pukao, ja sad uzmem bombon, zagrizem – zub ispadne :/

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

Grizli
    22. Travanj 2018. 19:06

Anymany da nisi ti mozda trudna? 
    Ja ne znam sto da mislim sa svojom O. Dakle meni su neki karakteristicni simptomi koje imam kad imam O dosli odmah sa 1dc. Znaci bolne i jako nabrekle grudi, grecevi u jajniku, napuhanost, bol u krizima. 5dc ja sam imala uzasne bolove dole, ni sjediti nisa mogla, (a to mi se i prosli mj desilo oko 13dc, al ind anisam imala nikakvu plodnu sluz cak stovise bez nje, euho skroz, a sad na 5dc popodne sam imala bas plodne sluzi, al takica za O je bila ona neka po meni negativna. 6dc sam mjerila temp i bila je 37.1, 7-8 dan isto, a 9 je pala na 36.4 tako da uopce ne znam dal sma imala O, nisam, nista neznam i jedva cekam kontrolu jer ovo mi je sok. Covjece imam urednu M od uvijek sad zadnjih 6 mj svaki mjesec sve gore, zapravo od zadnjeg spontanog. 

Kike00001
    22. Travanj 2018. 19:32

Gricko draga, bas si mi pala na pamet, da pitam kako si?
    Normalno je da padnes psihički nakon toga, razočaramo se kad dođe M, a kamoli ne nakon toga, pusti sta ima gorih stvari, ti to prolazis i za tebe je trenutno to najveća bol.
    Uzmi si vremena da se isplaćeš, prebrodiš te teške dane, nakon toga ćeš biti bolje, imas malenu pored sebe 💜  Mene je spasilo otkad se ne zamaram sa trakicama i plodnim danima, uopce ne znam kad trebam dobiti, nastojim biti okružena potitivnim ljudima, tako i ti.
    Dolaze topli dani, kavica, izlasci, diskoteke, sebi stvori lijepu atmosferu, sta si napisala bazeni, kupanje, napravi to i bit ćeš bolje puno 💜💜💜💜
    Šaljem ti veliki zagrljaj

• ANYMANY
    22. Travanj 2018. 19:38

Pa iskreno nemam pojma, iscjedak sam imala jedino te dane na moru, 31.03. i 1.04., ali to mi je bio 14 i 15 ti dan ciklusa, trakice jbg-a nisam radila tada, ali to mi je bilo nekako RANO za O već kad mi je ciklus 38 dana. Sad sam ono prije par dana imala onu trakicu full pozitivnu pa nemam pojma što se događa. Strpit ću se još ova 4 dana pa ću vidjeti. Ma ne vjerujem da sam T, već bi imala neki simptom.

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

• Babylove
    22. Travanj 2018. 21:19

Minicooper a koji ti je danas dan? Mozda je stvarno bila kasnija O
    Anymany nemora biti da bi imala simptome 😁

Grizli
    22. Travanj 2018. 21:51

Slazem se sa Babylove, ja zadnju T nisam ni skuzila a bila sam usla u 8tt, cak i M imala. Tako da ajde ti Anymany radi kojo testic? Jesi radila kasnije jos koju lh trakicu?

MiniCooper26
    22. Travanj 2018. 22:46

Babylove

Minicoopera koji ti je danas dan? Mozda je stvarno bila kasnija O
    Anymany nemora biti da bi imala simptome 😁

40-ti dan ciklusa.. Ilitiga 11.dan kasnjenja. Bas sam gledala kalendar.. Zadnji put mi je ciklus bio 39 dana u prosincu prosle god

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.