Medo2711
Rađena mi je tipizacija hpva i negativna je hvala Bogu. Ja zapravo i idem kod privatnika i dobila sam već dva puta terapiju ali pošto nije bilo učinka odlučih se za aromaterapiju jer sam čula jako puno pozitivnih iskustava s time, tako da sad s nestrpljenjem čekam taj 7. mjesec da vidim nalaze i da napokon opet počnemo raditi na bebi. Također radila nazale hormona sve u redu. Hvala na odgovoru i nq savjetu 😊
Zao mi je sta nisi reagirala na terapiju.Pokusaj sa ispiranje rodnice sa kamilicom.Super za hormone🤗,naci nije ti potrebno nista dodatno za piti.Mozda maticnu mijec da ti digene imunitet.Javi jesu ti pomogli tretmani.Sretno🤞
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
Medo2711
Rađena mi je tipizacija hpva i negativna je hvala Bogu. Ja zapravo i idem kod privatnika i dobila sam već dva puta terapiju ali pošto nije bilo učinka odlučih se za aromaterapiju jer sam čula jako puno pozitivnih iskustava s time, tako da sad s nestrpljenjem čekam taj 7. mjesec da vidim nalaze i da napokon opet počnemo raditi na bebi. Također radila nazale hormona sve u redu. Hvala na odgovoru i nq savjetu 😊
Zao mi je sta nisi reagirala na terapiju.Pokusaj sa ispiranje rodnice sa kamilicom.Super za hormone🤗,naci nije ti potrebno nista dodatno za piti.Mozda maticnu mijec da ti digene imunitet.Javi jesu ti pomogli tretmani.Sretno🤞
Hvala ti puno 😊
Ja se ispricavam sto upadam ovako ali i ja sam cula za kamilicu da je dobra i pogotovu kad su upale u pitanju
Aria, ja sam se isto borila sa CINom prije par godina..imala HPV sa CIN 1 koji je nakon terapija prešao na CIN 2. Isto sam plakala i mislila kako ide na gore??? Na kraju sve uspješno izliječila (ma da je meni trebalo godinu dana), uzimala matičnu mliječ, mislim da mi je to puno pomoglo... želim ti da što prije izlječiš sve i da kreneš neopterećeno u zdravu trudnoću 💪🏼🤗
Ej zenice,imam jedno pitanje ako je tko imao iskustva..znaci danas 3 dana od ovulacije tockica krvi na papiru..crvena krv..rano je za implataciju a znam da je O prosla po bazalnoj temperaturi..sta bi to moglo biti? 😕
Aria, ja sam se isto borila sa CINom prije par godina..imala HPV sa CIN 1 koji je nakon terapija prešao na CIN 2. Isto sam plakala i mislila kako ide na gore??? Na kraju sve uspješno izliječila (ma da je meni trebalo godinu dana), uzimala matičnu mliječ, mislim da mi je to puno pomoglo… želim ti da što prije izlječiš sve i da kreneš neopterećeno u zdravu trudnoću 💪🏼🤗
Hvala na savjetima, najgore mi pada to što moram čekati i što uopće ne možemo raditi na bebici i evo sad se to sve odužilo na već godinu dana i onda mi je tako drago kad ovdje pročitam tako lijepu vijest, budem sretna kao da se i meni to događa, 🤞svima nama koje čekamo i pokušamo! I još jedna stvar, okružena sam ženama koje su ostale trudne a nisu to baš htjele, ja san toliko ljuta i ljubomorna, znam da je to ružno od mene ali ne mogu si pomoći i ne mogu ih niti slušati kako se žale niti ništa.. Toliko je to tužno za čuti a ovdje nas toliko koje bi sve na svijetu dale da ostanemo trudne :((
Aria imala sam ja ponavljajući cin1 i hpv koji nisu prosli ni uz pomoc 3 vrste vaginaleta, isla sam privatno u jednu polikliniku na krioterapiju, zamrzavanje grlica maternice. Jednostavan i skoro bezbolan zahvat, iza toga papa svaki put uredan hvala Bogu 🙏
Aria imala sam ja ponavljajući cin1 i hpv koji nisu prosli ni uz pomoc 3 vrste vaginaleta, isla sam privatno u jednu polikliniku na krioterapiju, zamrzavanje grlica maternice. Jednostavan i skoro bezbolan zahvat, iza toga papa svaki put uredan hvala Bogu 🙏
Hvala Bogu da si uspjela to riješiti, vidiš za to tek sad čujem, hvala na informaciji apsolutno ću se raspitati. Iako moja doktorica mene ne želi slati niti na biopsiju niti na konizaciju jer kao još sam mlada i nisam rodila.. Eh sad, da li ona ima stvarno dobre namjerno ili želi još malo si zaraditi 🤣 da li utječe zahvat na mogućnost trudnoće?
Hvala Bogu da si uspjela to riješiti, vidiš za to tek sad čujem, hvala na informaciji apsolutno ću se raspitati. Iako moja doktorica mene ne želi slati niti na biopsiju niti na konizaciju jer kao još sam mlada i nisam rodila.. Eh sad, da li ona ima stvarno dobre namjerno ili želi još malo si zaraditi 🤣 da li utječe zahvat na mogućnost trudnoće?
Ne,ja sam isla na biopsiju tad su mi tek otrili hpv i jos premazali maternicu sa necim jodom ili tako nesto.Normalno ostala trudna.Meni je ocito pogodila terapiju i rijesila se u mj dana 🤗
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
Ne,ja sam isla na biopsiju tad su mi tek otrili hpv i jos premazali maternicu sa necim jodom ili tako nesto.Normalno ostala trudna.Meni je ocito pogodila terapiju i rijesila se u mj dana 🤗
Ajme kako mi je drago čuti da si uspjela to riješiti i ostat trudna 😍nadam se da ti više ne stvara probleme :) i to u mjesec dana, svaka čast :) onda ni ja ne gubim nadu 😊🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji