https://ibb.co/5Gc57JG ewo opet slika..ako ima neko iskustva sa ovim voljela bih da podijeli to, jer bi mi bas znacilo..😐😐😍😍😍
Snjeguljice imala sam ja fibroadenom.
Imam jos.. Javim se malo kasnije.
Ajdeee...sta su ti rekli? Sta treba dalje?? Jesi radila mamograf..
Aha sad gledam i koliko sam skuzila da imas i lipom? To ti je sve dobrocudno..ali strah je normalan.
Ja sam nakon trudnoce primjetila kvrzicu, dosta veliku, od hormona naraslo. Mali je imao 2 mj kada sam isla na ultrazvuk jedan, pa me hitno poslali na drugi kao kod najboljeg doktora u gradu.. Kako su se ponasali mislila sam da sam mrtva. Ionako u post por depresiji, jos i to..
Taj doktor mi rekao da moram prestat dojit hitno, da me ne zeli imat na dusi i da idem na MR ali za 6mj haha. Ja u soku 😅
Onda sam isla privatno na MR. I nakon toga privatno takoder punkcija. Srecom fibroadenom je bio, nisam prestala dojit nit ista.. Ziva i dalje. Kontroliram svake godine, i bio mi rekao da je cudno al da se smanjio.. Nisam bila sad na kontroli ali ja to pipam i nigdje vise ne osjetim. Bo..
Nego htjela sam rec da probas ne mislit negativno jer vidis kako su meni digli paniku, sad bi ih htjela samarat..
Ah da bio mi doktor rekao da mogu operirat to, da sam sigurna da ga maknem, ali i da ne mora..
jutro cure, vidim neki plusici se naziru jeeej ☺️☺️ ja sam popila Letrozol od 3dc do 7dc danas idem na prvi uzv pratit folikule, drzite fige da se pojave folikuli i da budu dobri ☺️
Malina di si, kak si, kad ides na pregled? jesi radila betu?
Reni kako si ti. kako mrvica?
Grizli cekam i dalje spol da javis 😁
pusa svima 🤗😘
Tu sam,sve pratim,slabo se javljam,mrvica je dobro,ja sam strasno,mucnine i povracanje me ubijaju, iscrpljena sam totalno,smrsavila vec 4 kg 🤮
Ah da bio mi doktor rekao da mogu operirat to, da sam sigurna da ga maknem, ali i da ne mora..
Hvala ti punooo..znas li da li je lipom opasniji od fibroademona, , ma trudim se da ne pravim dramu, ali mamina mama je oboljela od toga i od toga smo je izgubili..pa sve neka strepnja u meni..i da li uopste smijem ostat trudna , zbog toga..kako ce se na to odraziti..😣😣😣😣😣hvala ti jos jednom💖
jutro cure, vidim neki plusici se naziru jeeej ☺️☺️ ja sam popila Letrozol od 3dc do 7dc danas idem na prvi uzv pratit folikule, drzite fige da se pojave folikuli i da budu dobri ☺️
Malina di si, kak si, kad ides na pregled? jesi radila betu?
Reni kako si ti. kako mrvica?
Grizli cekam i dalje spol da javis 😁
pusa svima 🤗😘
Tu sam,sve pratim,slabo se javljam,mrvica je dobro,ja sam strasno,mucnine i povracanje me ubijaju, iscrpljena sam totalno,smrsavila vec 4 kg 🤮
Jaooo...ja sam u obje trudnoce gubila kilazu..jedino mi je jabuka smirivala zeludac..i kad legnem kiselina me ubijala.ali mi onda jedna komsinka rekla da lezim na desnu stranu, i stvarno je imalo efekta..drziii seee, to su nam slatke mukee😍😍😍
Hvala ti punooo..znas li da li je lipom opasniji od fibroademona, , ma trudim se da ne pravim dramu, ali mamina mama je oboljela od toga i od toga smo je izgubili..pa sve neka strepnja u meni..i da li uopste smijem ostat trudna , zbog toga..kako ce se na to odraziti..😣😣😣😣😣hvala ti jos jednom💖
Hej ma nemoj tako 😊 Dobrocudno ti je to.. Vidjet ces sve nakon pretraga, sve ce biti dobro samo se cuvajte sad dok to sve ne obavis zbog zracenja.. Mamografija i to..
Hej ma nemoj tako 😊 Dobrocudno ti je to.. Vidjet ces sve nakon pretraga, sve ce biti dobro samo se cuvajte sad dok to sve ne obavis zbog zracenja.. Mamografija i to..
Hvalaaa ti punoo...pa da, onda pauziram jos..vidjecu sve kad odem na mamografiju..ne smijem dozvoliti da nervoza ovlada..😥😥 bice dobro 😍😍😍
U braku sam vec dvije godine. U nazad godinu dana pokusavamo dobiti dijete i ne ide. Muz zeli obaviti pretrage spermiograma. Vec se pomalo brinemo.
Cure spremne za sutra?
Mene ne boli nista osim cica.. kao da nisam u pmsu uopce. Nista mi nije.. narucila sam trakice za ovulaciju i par testova, tako da i ako kasni.. moram cekat drugi tjedan da stignu testovi..
Polly kako si ti?
1.12 +
https://lmtm.lilypie.com/7q78p1.png
Sortiraj odgovore
Najstariji