Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tufnica1602
    18. Rujan 2019. 18:03

bebalove samo hrabro u nove pobjede 😘 tako treba bez razocarenja, a sto se tice ovih teta citam sve radile ranije testove. Trebale ste vidjet mene i Snjeguljicu prosli mjesec ili je to bilo pretprosli ne znam sada nista vise 🤣😂 uglavnom poletile obe uradit i nazirale se dvije crtice...ponadale se kad ono bufff...biokemijska. Gdje mi je Snjeguljica ne javlja se nesto? 

jelenajelena
    18. Rujan 2019. 18:06

Cure kako ste..ima li.kakvih simptomcica.....desavali se sta????drzim vam.fige da uskoro vidite svoje plusice🤞🤞🤞❤♥️💞💋

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

Marta14
    18. Rujan 2019. 18:14

Meni desni bas krvare i bole me, u prvoj trudnoci mi je bilo tako.. Al bit ce prije da moram kod zubara 😄

tufnica1602
    18. Rujan 2019. 18:53

O jelo jelice 😁 evo mene sise bole hahah..dakle ono lagano kao i uvijek PMS, cekamo vjesticu i tako pomalo. Kako si nam ti?

jelenajelena
    18. Rujan 2019. 19:03

tufnica1602

O jelo jelice 😁 evo mene sise bole hahah..dakle ono lagano kao i uvijek PMS, cekamo vjesticu i tako pomalo. Kako si nam ti

😁😁😁😁🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️mene bole vec mjesec dana🙄🙄😁bez prestanka.......da cekam i ja vjesticu...dosla,ne dosla......jbg.....nastupilo je raspremanje,ciscenje....veli muz bolje da ne dolazim.onda kuci😁😁😁😁💞

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

Amy2019
    18. Rujan 2019. 20:18

VI sto ste radile test dva tri Dana ranije, ja sam gora hahahaha a Sam 4 Dana prije mens I negativan 😂 sad bez sale, meni danas 32. Dan ciklusa, I nista ama bas nista, ni simptoma mens ni trudnoce. E bas Sam mjerila onak bezveze tri Dana temp ujutro, I jako je niska, I kao ako se I desi trudnoca tj da sam trudna a tako niska, da je u pitanju biokemijska... Ne znam sta da mislim, nema mens a tako temp. Sutra radim testic I javim vam, ako me Bude primila dokt I tu cu na uzv da vidimo jel sve OK. Pa eto I ja cekam, ako nije, idemo sve ponovo :D

tufnica1602
    18. Rujan 2019. 20:48

O Amy draga, sta nam isprica treba mi dva dana da odmrsim mozak 🤣😂🤣 
    Sve ce to biti super nadamo se plusicu uskoro. ❤️ Javi nam sutra obavezno.

• Breskvica123
    18. Rujan 2019. 21:59

Drage moje ja sam primijetila da mi je iscjedak dosta nikad kako bi rekla i isla sam na wc i bio je proziran malo ga je bilo ali dovoljno da vidim kakav je i rastezljiv je bio da li mislite da je to znak?? 🤗🤗😏😏🤔🤔 Takodjer me na kratko zaboljeo trbuh da desne strane kao grcevi pred M, 6 radila sam opet test ovulacije i sad se malo bolje vidi crta nego ona od jucer i prekjucer vidi se da je tamnija e sad ne znam da li da pricekam jos dan dva? 

• Isa522
    18. Rujan 2019. 22:14

Breskvica123

Drage moje ja sam primijetila da mi je iscjedak dosta nikad kako bi rekla i isla sam na wc i bio je proziran malo ga je bilo ali dovoljno da vidim kakav je i rastezljiv je bio da li mislite da je to znak?? 🤗🤗😏😏🤔🤔 Takodjer me na kratko zaboljeo trbuh da desne strane kao grcevi pred M, 6 radila sam opet test ovulacije i sad se malo bolje vidi crta nego ona od jucer i prekjucer vidi se da je tamnija e sad ne znam da li da pricekam jos dan dva?

Ja ovaj mjesec nemam iscjedak 😯 znaci uvijek pred M imam iscjedak pojacan, ovaj mjesec nista, cice me bole i uzasno mi se vide zile bas uzasno, izgledam ko neki vanzemaljac 😂😂 
    Najbolje da sve pocekamo jos dva dana.. to je brzo 😊

1.12 +
    https://lmtm.lilypie.com/7q78p1.png

KK_29.03
    18. Rujan 2019. 22:34

isa522

Breskvica123

Ja ovaj mjesec nemam iscjedak 😯 znaci uvijek pred M imam iscjedak pojacan, ovaj mjesec nista, cice me bole i uzasno mi se vide zile bas uzasno, izgledam ko neki vanzemaljac 😂😂
    Najbolje da sve pocekamo jos dva dana.. to je brzo 😊

Kod mene je uvik prije M ljepljiv nekako, ne znam kako bi opisala drugačije, i sise užas bole od polovice ciklusa do M. Ovaj put 6 dana do M sise ništa, ama baš ništa, ni tvrde ni narasle ni bolne, malo dole žigne nekad kao da je O, a iscjedak baš kao da je O, obilan baš, a proljev i žgaravica me muče baš ima par dana,možda jer su viroze u điru, al inače se osjećam baš extra. 
    Sad, šta se dešava nemam pojma, ali možda jer sam prešla na zdravu prehranu i treniranje pa je ovo promjena, ali ako je to, evo ovo mi se sviđa, jer ono kako bi me inače sise rasturale i ostali simptomi M, to je bilo nenormalno. Nadam se da nešto ide na bolje u tijelu i da mi godi ova hrana i treninzi, jer se osjećam baš superr 💪

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani