Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Polly
    19. Rujan 2019. 11:18

Nemo

Polly

Cure koje su sa mnom čekale 20., a nismo ga dočekale hahaha baš ste me nasmijale, mislila sam da sam jedina bila nestrpljiva kad ono ima nas 😅😅 Ja i dalje čekaam, ništa ne znači taj prerani minus 😂 Sretno svimaa 💞

Ja dobila jutros..uvijek me šokira,nadam se do zadnjega.al sada mjerim bazalnu tem.pa cu voditi tako racuna o plodnim danima,mozda upali.☺

Aaa žao mi je 😭 Ja isto nikako s tim mjerenjima, mjerim 2 dana pa 2 dana ne, nije to za mene.. Ništa sad nek prođe i onda u akciju! ☺️

tufnica1602
    19. Rujan 2019. 13:03

Snjeguljice, ma sta je to sa grudima sad 🤔 kad ces raditi mamografiju? 

Amy2019
    19. Rujan 2019. 13:07

Nemo, znaci pratimo se ovaj novonastali ciklus 😁 I ja dobila u toku noci, I bit cu manje aktivna ovaj mjesec, al pratit cu vas. Posto mislim da sam se previse stresirala oko zatrudnjivanja I mozda mi je zato kasnila 3 Dana. Uglavnom planiram trakicama uhvatiti ovulaciju, da vidim da li je uopce imam, pa da upoznam svoj ciklus. Idemo ponovo u pobjede. Svma zelim lijepi plusic ovog mjeseca :D

• Breskvica123
    19. Rujan 2019. 13:11

Cure moje mene tocno dolje boli trbuh kao pred mengu ostala mi je jos jedna trakica za sutra danas sam vec radila i dosta se vidi stvarno ali jos malo fali da bude iste boje uglavnom imam taj neki iscjedak i grceve dolje 🤞🤞🤗🤗 i tocno imam osjecaj da je to to nesto mi govori da je to to 

Raštika
    19. Rujan 2019. 14:39

Di ste zene?
    Grizli hvala ti. Hope, oporavila sam se ja brzo nakon konizacije.😉😎
    Nije me bilo par dana krepao mi mob, menga kasnila, pokupila virozu pa sam povracala i imala proljev. Nesto je u zraku pola susjedstva povraca. Napokon mi stigla jucer menga i nadam se kad prodje da ce s njom i otic iscjedak nakon konizacije jer mi je muka vise od ulozaka. Cijeli mjesec ih koristim.😂😂😂 

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

sneguljica1
    19. Rujan 2019. 14:52

tufnica1602

Sledece nedelje, ma ne znam ni sama..postavila sam sliku ovde da vidim da li se neka od cura susrela sa time..jedva cekam da vidim sta ce mamografija pokazat 😣😣

Raštika
    19. Rujan 2019. 15:05

sneguljica1

tufnica1602

Sledece nedelje, ma ne znam ni sama..postavila sam sliku ovde da vidim da li se neka od cura susrela sa time..jedva cekam da vidim sta ce mamografija pokazat 😣😣

Nisam vidjela sliku ali moj savjet je ne sikiraj se prije ikakvih konkretnih nalaza. I stav u glavu da je sve rjesivo. 😉 Uvijek postoji mogucnost da nije nista. Bit ce to dobro. 

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

sneguljica1
    19. Rujan 2019. 15:33

Raštika

sneguljica1

tufnica1602

Nisam vidjela sliku ali moj savjet je ne sikiraj se prije ikakvih konkretnih nalaza. I stav u glavu da je sve rjesivo. 😉 Uvijek postoji mogucnost da nije nista. Bit ce to dobro.

Hvala ti..nadam se da nije nista vec samo moja histeriaj..inace imam veliki strah od bola..uvijek me strah zbog necega samo zato da ce da me boli..valjda bude dobro

sneguljica1
    19. Rujan 2019. 15:45

https://ibb.co/5Gc57JG   ewo opet slika..ako ima neko iskustva sa ovim voljela bih da podijeli to, jer bi mi bas znacilo..😐😐😍😍😍

Marta14
    19. Rujan 2019. 16:37

sneguljica1

https://ibb.co/5Gc57JG ewo opet slika..ako ima neko iskustva sa ovim voljela bih da podijeli to, jer bi mi bas znacilo..😐😐😍😍😍

Snjeguljice imala sam ja fibroadenom.
    Imam jos.. Javim se malo kasnije. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.