Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Isa522
    20. Rujan 2019. 17:07

Polly

Ostale curke koje su čekale današnji dan, gdje stee, kakva je situacija?? 😁

Eej, ja nisam dobila nit nemam naznake za dobit.. haha inace dobijem uvijek ujutro ako da.. tako da danas sigurno nista.. 

1.12 +
    https://lmtm.lilypie.com/7q78p1.png

sneguljica1
    20. Rujan 2019. 17:08

Hope89

sneguljica1

Hope89

Snjeguljice, možda ti je bolje odraditi momografiju prije trudnoće, za svaki slučaj jer u trudnoći zna doći do progresije. Nemoj se nervirati, biće to dobro. Pozitiva je jako bitna u tim stvarima. A što se tiče genetike…kod mene niko nikada, ni s mamine ni s tatine strane, nije imao tih problema, a evo kod mene CIN 1. Došlo je vrijeme kada više nema nikakvih pravila. Redovno se kontrolisati i pozitivan stav prema svemu.

Da, to je tacno..vise nema nikakvih pravila, ,odradicu mamografiju sledece sedmice, pa cu vidjeti, pazimo se do tada..Nadam se da je kod vas uspjelo ovaj mjesec, sobzirom da ste se bas zazeljeli hopsanja 😁😁drzim figee..i naravno, ubjedjujem samu sebe da samo bzv panicarim 😉😉😉na nista ne mozemo uticati 😍

Rekla sam mu u subotu, ako sada nije uspjelo, ne znam kada će. Bila sam opuštena totalno, poželjeli se a nismo se vidjeli 6 dana. Vidjećemo jel se uhvatiloAko nije, onda ću hormone odraditi.
    Držim ti fige za momografiju, biće dobro sigurno.

Hvalaaa tii...bice nego sta ce..cekamo plusic da nam javis 😍😍😍

Marta14
    20. Rujan 2019. 18:03

isa522

Polly

Eej, ja nisam dobila nit nemam naznake za dobit.. haha inace dobijem uvijek ujutro ako da.. tako da danas sigurno nista..

Kad ces test raditi? 😊

Polly
    20. Rujan 2019. 18:49

Curke ja procurila popodne nakon posla 😭 Mislim očekivano, al neka nada je bila tu.. Krenila bih s maca prahom, ako se dobro sjećam pije se od prvog dana menge do O? 

Polly
    20. Rujan 2019. 18:54

isa522

Polly

Supeeer, drzim fige da tako i ostane 😊💞

• Breskvica123
    20. Rujan 2019. 22:06

Jeste tu? 😏😏 Ili su sve otisle na spavanje sve? 

jelenajelena
    20. Rujan 2019. 22:28

Ja sam tu😁😁

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

• Breskvica123
    20. Rujan 2019. 22:33

Sta ima kod tebe? 😉🤗

jelenajelena
    20. Rujan 2019. 22:51

Breskvica123

Sta ima kod tebe? 😉🤗

Standard evo...cekam vjesticu za koji dan....pokupila sam.i neku virozu....kod tebe

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

• Isa522
    20. Rujan 2019. 22:53

Evo i mene opet 😊

1.12 +
    https://lmtm.lilypie.com/7q78p1.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.