Ostale curke koje su čekale današnji dan, gdje stee, kakva je situacija?? 😁
Eej, ja nisam dobila nit nemam naznake za dobit.. haha inace dobijem uvijek ujutro ako da.. tako da danas sigurno nista..
1.12 +
https://lmtm.lilypie.com/7q78p1.png
Snjeguljice, možda ti je bolje odraditi momografiju prije trudnoće, za svaki slučaj jer u trudnoći zna doći do progresije. Nemoj se nervirati, biće to dobro. Pozitiva je jako bitna u tim stvarima. A što se tiče genetike…kod mene niko nikada, ni s mamine ni s tatine strane, nije imao tih problema, a evo kod mene CIN 1. Došlo je vrijeme kada više nema nikakvih pravila. Redovno se kontrolisati i pozitivan stav prema svemu.
Da, to je tacno..vise nema nikakvih pravila, ,odradicu mamografiju sledece sedmice, pa cu vidjeti, pazimo se do tada..Nadam se da je kod vas uspjelo ovaj mjesec, sobzirom da ste se bas zazeljeli hopsanja 😁😁drzim figee..i naravno, ubjedjujem samu sebe da samo bzv panicarim 😉😉😉na nista ne mozemo uticati 😍
Rekla sam mu u subotu, ako sada nije uspjelo, ne znam kada će.Bila sam opuštena totalno, poželjeli se a nismo se vidjeli 6 dana. Vidjećemo jel se uhvatilo
Ako nije, onda ću hormone odraditi.
Držim ti fige za momografiju, biće dobro sigurno.
Hvalaaa tii...bice nego sta ce..cekamo plusic da nam javis 😍😍😍
Eej, ja nisam dobila nit nemam naznake za dobit.. haha inace dobijem uvijek ujutro ako da.. tako da danas sigurno nista..
Kad ces test raditi? 😊
Curke ja procurila popodne nakon posla 😭 Mislim očekivano, al neka nada je bila tu.. Krenila bih s maca prahom, ako se dobro sjećam pije se od prvog dana menge do O?
Supeeer, drzim fige da tako i ostane 😊💞
Sta ima kod tebe? 😉🤗
Standard evo...cekam vjesticu za koji dan....pokupila sam.i neku virozu....kod tebe
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
Sortiraj odgovore
Najstariji