Cure spremne za sutra?
Mene ne boli nista osim cica.. kao da nisam u pmsu uopce. Nista mi nije.. narucila sam trakice za ovulaciju i par testova, tako da i ako kasni.. moram cekat drugi tjedan da stignu testovi..
Polly kako si ti?
Mene isto cice bole, jače nego zadnja dva dana, nisko dolje me zatezalo danas i muče me vjetrovi... Tako da očekujem mengu, makar to zatezanje inače ne osjetim prije M
Cure spremne za sutra?
Mene ne boli nista osim cica.. kao da nisam u pmsu uopce. Nista mi nije.. narucila sam trakice za ovulaciju i par testova, tako da i ako kasni.. moram cekat drugi tjedan da stignu testovi..
Polly kako si ti?
Mene isto cice bole, jače nego zadnja dva dana, nisko dolje me zatezalo danas i muče me vjetrovi… Tako da očekujem mengu, makar to zatezanje inače ne osjetim prije M
To ne znaci da ces dobit M..
drzim ti fige, vjerujem ja u tebe 😉❤️
1.12 +
https://lmtm.lilypie.com/7q78p1.png
Hej Rita, citam vas al nista pametno kod mene :) nisam vadila betu ali sam otisla kod privatnog gin samo da vidim da nije vanmatericna jer nemam ama bas nikakvih simptoma! I evo fotke uzv-a :)https://ibb.co/28J5r3V
Da sam dosla koji dan poslije, vec bi se srce vidjelo, kaze da vidi embrionalni odjek, a bila sam 5+0 :) sad sam mirna i zapravo uzivam. Pijem folnu i duphastone, idem na posao i to je to zasad.
Javljaj za folikulice :*
jaooo vidi mrvice ☺️☺️ samo uzivaj Malina, do kad planiras radit? meni je danas uzv pokazao tri folikula, dva na lijevoj strani i jedan na desnoj, sva tri su 11 mm i danas mi je 9 dc, u pon idem na iduci uzv tad ce mi bit 13 dc pa cemo vidjet sta kaze dr kad je najbolje za akcijanje :) 😘😘
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
jutro cure, vidim neki plusici se naziru jeeej ☺️☺️ ja sam popila Letrozol od 3dc do 7dc danas idem na prvi uzv pratit folikule, drzite fige da se pojave folikuli i da budu dobri ☺️
Malina di si, kak si, kad ides na pregled? jesi radila betu?
Reni kako si ti. kako mrvica?
Grizli cekam i dalje spol da javis 😁
pusa svima 🤗😘
Tu sam,sve pratim,slabo se javljam,mrvica je dobro,ja sam strasno,mucnine i povracanje me ubijaju, iscrpljena sam totalno,smrsavila vec 4 kg 🤮
sad su krenule znaci trudnicke muke 😁 izgurat ces nekako, ovih 4 kile sto si izgubila, vjerojatno ces vratit kad mucnine nestanu 😃 drzi se, cuvaj se😘
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Hej Rita, citam vas al nista pametno kod mene :) nisam vadila betu ali sam otisla kod privatnog gin samo da vidim da nije vanmatericna jer nemam ama bas nikakvih simptoma! I evo fotke uzv-a :)https://ibb.co/28J5r3V
Da sam dosla koji dan poslije, vec bi se srce vidjelo, kaze da vidi embrionalni odjek, a bila sam 5+0 :) sad sam mirna i zapravo uzivam. Pijem folnu i duphastone, idem na posao i to je to zasad.
Javljaj za folikulice :*
jaooo vidi mrvice ☺️☺️ samo uzivaj Malina, do kad planiras radit? meni je danas uzv pokazao tri folikula, dva na lijevoj strani i jedan na desnoj, sva tri su 11 mm i danas mi je 9 dc, u pon idem na iduci uzv tad ce mi bit 13 dc pa cemo vidjet sta kaze dr kad je najbolje za akcijanje :) 😘😘
Jupiii, folikulici maleni :* e ja sam ti do O popila litru soka od cikle jos za endometrij, jela ekstremno puno lubenice i imala orgazam netom nakon seksa, slucajnost ili ne, mi smo tu xD
Planiram raditi do kraja trudnoce, naravno ako se budem osjecala kriticno da cu ostati kuci... al posao mi je u uredu i mozemo 4 dana i raditi od kuce u mjesecu pa cu probati kombinirati :) rate kredita su mi u visini komplikacija u trudnoci pa mi zbog toga pogotovo nije svejedno xD na poslu zna samo jedna kolegica, ostali nitko, a ja se samo blesavo smjeskam, drugi pak kolega mi stalno govori: ti si nesto drugscija,nemrem skuzit kaj :D hahaha a eto...
Iduci tjedan bi mogle mucnine krenuti, javim :D
U svakom slucaju, citam vas ovdje sve i odbrojavam skupa s vama ❤
Di ste zene?
Grizli hvala ti. Hope, oporavila sam se ja brzo nakon konizacije.😉😎
Nije me bilo par dana krepao mi mob, menga kasnila, pokupila virozu pa sam povracala i imala proljev. Nesto je u zraku pola susjedstva povraca. Napokon mi stigla jucer menga i nadam se kad prodje da ce s njom i otic iscjedak nakon konizacije jer mi je muka vise od ulozaka. Cijeli mjesec ih koristim.😂😂😂
Super, drago mi je. I meni je dojadilo patiti se s ulošcima. Nosila sam ih 5 dana nakon biopsije pa sam dobila nakon toga, uglavnom 12 dana sam provela u ulošcima. Seksali se nismo preko mjesec dana. Biopsija, pa 7 dana nakon toga dobila, pa otišla kod svojih u drugi grad nekoliko dana, vratila se u subotu prošlu. A onda je gorilo 3 dana.
Valjda smo i ovulaciju potrefili.
A puno je stomačnih virusa, svaki drugi covjek ga je pokupio. E da, čestitam i na novom poslu.
Snjeguljice, možda ti je bolje odraditi momografiju prije trudnoće, za svaki slučaj jer u trudnoći zna doći do progresije. Nemoj se nervirati, biće to dobro. Pozitiva je jako bitna u tim stvarima. A što se tiče genetike...kod mene niko nikada, ni s mamine ni s tatine strane, nije imao tih problema, a evo kod mene CIN 1. Došlo je vrijeme kada više nema nikakvih pravila. Redovno se kontrolisati i pozitivan stav prema svemu.
Sortiraj odgovore
Najstariji