Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BaeBee85
    20. Rujan 2019. 12:08

Polly

BaeBee85

Polly

Marta14

Navijamo da ne dode 😊😊😊

Joj ne znam šta bih ti rekla… Obično dođe 28-30 dc, danas je 30.dc, a znala je doći prije i do 35 dc.. Ne znam jel koja prije pozitivnog testa imala vjetrove jedno tjedan dana? Nisam baš čitala da se vjetrovi pojavljuju kao prvi simtomi pa samo zato mislim da će doći 😏

Vjetrovi i podrigivanje, vjerojatno zbog zelucane kiseline!!
    .
    Ja vam se javljam drage curke, citam, al ne pisem.. Ne pratim redovito, jer sam odlucila da se necu opterecivati svime oko sebe. Zavrsila na pregledu prije dogovorenog prvog pregleda nakon + testica i nadjena mi je ogromna cista guste mase na jajniku, gestacijska je bila na mjestu, beta je rasla skolski, ali je bilo rano za sve ostalo, sad chekam UZV sljedeci tjedan. Nisam sretna, al ne odustajem! Simptomi i dalje slabi, mucnine su sve gore, ali izdrzljive, gadljivost na hranu i mirise, cice maaalo i nista vise.
    .
    Sretno curke, saljem vam vibrice za plusice!! 🤗 I za pozitivu!!✨ I cestitke vama koje ste ugledale svoje pluseke❤️

Lijepe vijesti, osim te ciste, ali s tim ne koliki problem može biti… Opusti se i uživaj, ovi simptomi koje imaš ne mogu biti loš znak ☺️ Ma podrigivanje me uopce ne muci, a vjetrovi su kod mene normala od kad imam mengu pa sve dok ju ne dobijem… Zato si razmišljam jel moguće da je isto to zbog T ☺️ Dolje kao da se nešto bučka i onda iz tog bučkanja ode u vjetrić 😂😂

Da, peristaltika zna bit gaaadna stvar, ja sam zbog tih bolova kad bi obavljala veliku nuzdu ili prduckala 🙈😂 i zavrsila na pregledu prije vremena!!..al kazem ti..ti meni nekako ostavljas dojam kao da je uspjelo! Mozda se varam, al se nadam da se ne varam!!😍

BaeBee85
    20. Rujan 2019. 12:10

mrvičak

Čitam vas i dalje stalno ali nisam se javljala. Meni je već sada sve nakon spontanog stalo, obradili sam štitnjaču koja je čak ok, ali ćemo ipak tsh spuštat sa 2.4 na 1.5 ili niže. Pa od dućeg mjeseca, nakon prve menstruacije i mi prestajemo sa zaštitom.
    Svima vam želim sreću 💕💯

mrvičak, jesi ti imala kakve simptome blighted ovuma? Jel to samo krenulo nrkako ili je bila kiretaza? I dal si imala klasicne simptome trudnoce ili kao i ja ne bas izrazene? Ma neki glupi predosjecaj me muci, strah je gadna stvar, nikako ga se ne mogu rijesiti.. 😟

Polly
    20. Rujan 2019. 12:16

BaeBee85

Polly

BaeBee85

Polly

Marta14

Navijamo da ne dode 😊😊😊

Joj ne znam šta bih ti rekla… Obično dođe 28-30 dc, danas je 30.dc, a znala je doći prije i do 35 dc.. Ne znam jel koja prije pozitivnog testa imala vjetrove jedno tjedan dana? Nisam baš čitala da se vjetrovi pojavljuju kao prvi simtomi pa samo zato mislim da će doći 😏

.
    Ja vam se javljam drage curke, citam, al ne pisem.. Ne pratim redovito, jer sam odlucila da se necu opterecivati svime oko sebe. Zavrsila na pregledu prije dogovorenog prvog pregleda nakon + testica i nadjena mi je ogromna cista guste mase na jajniku, gestacijska je bila na mjestu, beta je rasla skolski, ali je bilo rano za sve ostalo, sad chekam UZV sljedeci tjedan. Nisam sretna, al ne odustajem! Simptomi i dalje slabi, mucnine su sve gore, ali izdrzljive, gadljivost na hranu i mirise, cice maaalo i nista vise.
    .
    Sretno curke, saljem vam vibrice za plusice!! 🤗 I za pozitivu!!✨ I cestitke vama koje ste ugledale svoje pluseke❤️

Lijepe vijesti, osim te ciste, ali s tim ne koliki problem može biti… Opusti se i uživaj, ovi simptomi koje imaš ne mogu biti loš znak ☺️ Ma podrigivanje me uopce ne muci, a vjetrovi su kod mene normala od kad imam mengu pa sve dok ju ne dobijem… Zato si razmišljam jel moguće da je isto to zbog T ☺️ Dolje kao da se nešto bučka i onda iz tog bučkanja ode u vjetrić 😂😂

Da, peristaltika zna bit gaaadna stvar, ja sam zbog tih bolova kad bi obavljala veliku nuzdu ili prduckala 🙈😂 i zavrsila na pregledu prije vremena!!..al kazem ti..ti meni nekako ostavljas dojam kao da je uspjelo! Mozda se varam, al se nadam da se ne varam!!😍

I ja se nadam da se ne varaš!! 😍😊 Hvala ti na podršci, ne smije doći do ponedjeljka, valjda ni neće pa da ponovim test🤞🏼🤞🏼

Hope89
    20. Rujan 2019. 12:16

sneguljica1

Hope89

Snjeguljice, možda ti je bolje odraditi momografiju prije trudnoće, za svaki slučaj jer u trudnoći zna doći do progresije. Nemoj se nervirati, biće to dobro. Pozitiva je jako bitna u tim stvarima. A što se tiče genetike…kod mene niko nikada, ni s mamine ni s tatine strane, nije imao tih problema, a evo kod mene CIN 1. Došlo je vrijeme kada više nema nikakvih pravila. Redovno se kontrolisati i pozitivan stav prema svemu.

Da, to je tacno..vise nema nikakvih pravila, ,odradicu mamografiju sledece sedmice, pa cu vidjeti, pazimo se do tada..Nadam se da je kod vas uspjelo ovaj mjesec, sobzirom da ste se bas zazeljeli hopsanja 😁😁drzim figee..i naravno, ubjedjujem samu sebe da samo bzv panicarim 😉😉😉na nista ne mozemo uticati 😍

Rekla sam mu u subotu, ako sada nije uspjelo, ne znam kada će. Bila sam opuštena totalno, poželjeli se a nismo se vidjeli 6 dana. Vidjećemo jel se uhvatilo  Ako nije, onda ću hormone odraditi.
    Držim ti fige za momografiju, biće dobro sigurno. 

BaeBee85
    20. Rujan 2019. 12:59

Polly

BaeBee85

Polly

BaeBee85

Polly

Marta14

Navijamo da ne dode 😊😊😊

.
    .

I ja se nadam da se ne varaš!! 😍😊 Hvala ti na podršci, ne smije doći do ponedjeljka, valjda ni neće pa da ponovim test🤞🏼🤞🏼

Pratit cu!!!! ❤️🤗😍

20. Rujan 2019. 13:03

Polly

Marta14

Navijamo da ne dode 😊😊😊

Navijam za plusic ♥️

Polly
    20. Rujan 2019. 13:27

Nemo

Polly

Marta14

Navijamo da ne dode 😊😊😊

Navijam za plusic ♥️

Hvala Nemo 💗💗

Polly
    20. Rujan 2019. 13:44

Ostale curke koje su čekale današnji dan, gdje stee, kakva je situacija?? 😁

20. Rujan 2019. 15:00

BaeBee85

mrvičak

Čitam vas i dalje stalno ali nisam se javljala. Meni je već sada sve nakon spontanog stalo, obradili sam štitnjaču koja je čak ok, ali ćemo ipak tsh spuštat sa 2.4 na 1.5 ili niže. Pa od dućeg mjeseca, nakon prve menstruacije i mi prestajemo sa zaštitom.
    Svima vam želim sreću 💕💯

mrvičak, jesi ti imala kakve simptome blighted ovuma? Jel to samo krenulo nrkako ili je bila kiretaza? I dal si imala klasicne simptome trudnoce ili kao i ja ne bas izrazene? Ma neki glupi predosjecaj me muci, strah je gadna stvar, nikako ga se ne mogu rijesiti.. 😟

Ja sam imala spontani u 11 tjednu (missed AB). Nisma imala velike simptome trudnoće, osim jako bolnih grudi i stalnog mokrenja. Takva mi je bila i prva trudnoća prije 7 godina. 

20. Rujan 2019. 15:00

mrvičak

BaeBee85

mrvičak

Svima vam želim sreću 💕💯

Ja sam imala spontani u 11 tjednu (missed AB). Nisma imala velike simptome trudnoće, osim jako bolnih grudi i stalnog mokrenja. Takva mi je bila i prva trudnoća prije 7 godina.

Sve je otišlo prirodno i nisam kiretirana. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.