Evo cure ovaj zadnji test sam radila prekjučer i ne znam da li da danas jos iskoristim ovaj zadnji sta imam jer jucer nisam htjela raditi da mi ne bi opet bila svjetla ta druga crta a prekjučer smo imali odnos, planiramo i danas i sutra za svaki slučaj 🤗🤗😉😉😘😘
Navijamo da ne dode 😊😊😊
Joj ne znam šta bih ti rekla... Obično dođe 28-30 dc, danas je 30.dc, a znala je doći prije i do 35 dc.. Ne znam jel koja prije pozitivnog testa imala vjetrove jedno tjedan dana? Nisam baš čitala da se vjetrovi pojavljuju kao prvi simtomi pa samo zato mislim da će doći 😏
Breskvice, mislim da bi ti danas mogao biti lh pik, bar po ovom od prekjucer. Budite vrijedni još danas i sutra pa onda čekanje
Navijamo da ne dode 😊😊😊
Joj ne znam šta bih ti rekla… Obično dođe 28-30 dc, danas je 30.dc, a znala je doći prije i do 35 dc.. Ne znam jel koja prije pozitivnog testa imala vjetrove jedno tjedan dana? Nisam baš čitala da se vjetrovi pojavljuju kao prvi simtomi pa samo zato mislim da će doći 😏
Vjetrovi i podrigivanje, vjerojatno zbog zelucane kiseline!!
.
Ja vam se javljam drage curke, citam, al ne pisem.. Ne pratim redovito, jer sam odlucila da se necu opterecivati svime oko sebe. Zavrsila na pregledu prije dogovorenog prvog pregleda nakon + testica i nadjena mi je ogromna cista guste mase na jajniku, gestacijska je bila na mjestu, beta je rasla skolski, ali je bilo rano za sve ostalo, sad chekam UZV sljedeci tjedan. Nisam sretna, al ne odustajem! Simptomi i dalje slabi, mucnine su sve gore, ali izdrzljive, gadljivost na hranu i mirise, cice maaalo i nista vise.
.
Sretno curke, saljem vam vibrice za plusice!! 🤗 I za pozitivu!!✨ I cestitke vama koje ste ugledale svoje pluseke❤️
Navijamo da ne dode 😊😊😊
Joj ne znam šta bih ti rekla… Obično dođe 28-30 dc, danas je 30.dc, a znala je doći prije i do 35 dc.. Ne znam jel koja prije pozitivnog testa imala vjetrove jedno tjedan dana? Nisam baš čitala da se vjetrovi pojavljuju kao prvi simtomi pa samo zato mislim da će doći 😏
Vjetrovi i podrigivanje, vjerojatno zbog zelucane kiseline!!
.
Ja vam se javljam drage curke, citam, al ne pisem.. Ne pratim redovito, jer sam odlucila da se necu opterecivati svime oko sebe. Zavrsila na pregledu prije dogovorenog prvog pregleda nakon + testica i nadjena mi je ogromna cista guste mase na jajniku, gestacijska je bila na mjestu, beta je rasla skolski, ali je bilo rano za sve ostalo, sad chekam UZV sljedeci tjedan. Nisam sretna, al ne odustajem! Simptomi i dalje slabi, mucnine su sve gore, ali izdrzljive, gadljivost na hranu i mirise, cice maaalo i nista vise.
.
Sretno curke, saljem vam vibrice za plusice!! 🤗 I za pozitivu!!✨ I cestitke vama koje ste ugledale svoje pluseke❤️
Lijepe vijesti, osim te ciste, ali s tim ne koliki problem može biti... Opusti se i uživaj, ovi simptomi koje imaš ne mogu biti loš znak ☺️ Ma podrigivanje me uopce ne muci, a vjetrovi su kod mene normala od kad imam mengu pa sve dok ju ne dobijem... Zato si razmišljam jel moguće da je isto to zbog T ☺️ Dolje kao da se nešto bučka i onda iz tog bučkanja ode u vjetrić 😂😂
Snjeguljice, možda ti je bolje odraditi momografiju prije trudnoće, za svaki slučaj jer u trudnoći zna doći do progresije. Nemoj se nervirati, biće to dobro. Pozitiva je jako bitna u tim stvarima. A što se tiče genetike…kod mene niko nikada, ni s mamine ni s tatine strane, nije imao tih problema, a evo kod mene CIN 1. Došlo je vrijeme kada više nema nikakvih pravila. Redovno se kontrolisati i pozitivan stav prema svemu.
Da, to je tacno..vise nema nikakvih pravila, ,odradicu mamografiju sledece sedmice, pa cu vidjeti, pazimo se do tada..Nadam se da je kod vas uspjelo ovaj mjesec, sobzirom da ste se bas zazeljeli hopsanja 😁😁drzim figee..i naravno, ubjedjujem samu sebe da samo bzv panicarim 😉😉😉na nista ne mozemo uticati 😍
Bok cure! Evo još jedne trudilice :)
Jednu bebu već imamo, a htjeli bismo drugu, sad nam je bio 3. mjesec kako pokušavamo pa ćemo vidjeti je li uspjelo, makar imam osjećaj da nije :(
U prošloj trudnoći sam već prije plusa imala određene simptome, a sad baš ništa....
Čitam vas i dalje stalno ali nisam se javljala. Meni je već sada sve nakon spontanog stalo, obradili sam štitnjaču koja je čak ok, ali ćemo ipak tsh spuštat sa 2.4 na 1.5 ili niže. Pa od dućeg mjeseca, nakon prve menstruacije i mi prestajemo sa zaštitom.
Svima vam želim sreću 💕💯
Sortiraj odgovore
Najstariji