KK blago tebi, ja treniram 10 godina..kick box, teretana...prehrana uvijek zdrava i unatoc svemu sise rasturaju uvijek ama bas uvijek 🤷🏻♀️ Ne mogu im pomoci 😁 tako da ako me nebi bolile odma bi pomislila i ja da sam trudna. Tako da ti je to dobar znak mozda bas jesi ubola ovaj mjesec 😘
bebalove samo hrabro u nove pobjede 😘 tako treba bez razocarenja, a sto se tice ovih teta citam sve radile ranije testove. Trebale ste vidjet mene i Snjeguljicu prosli mjesec ili je to bilo pretprosli ne znam sada nista vise 🤣😂 uglavnom poletile obe uradit i nazirale se dvije crtice…ponadale se kad ono bufff…biokemijska. Gdje mi je Snjeguljica ne javlja se nesto?
Heeej, tu sam..a ono je bilo i za smijeh i za plakat..sto mi zene mozemo sebi da uradimo ne moze niko 😁😁 ja jos nastavljam pauzu, jer su mi UZ-om otkrili nesto na dojkama, radiolog kaze da je samo za pracenje, ali ja nisam mirna dok ne odradim mamografiju..menga mi je prosla ali pazicu se jos ovaj mj..nema me jer nam je neka akcija radova oko kuce, nesto dogradjujemo pa majstora grdilo, a svi jedu 😂😂😂tufnice javljaaaaj lijepe vijesti 😉😉😉😍😍
Vec smo mi sinoc imali odnos ipak 'za svaki slucaj' kako bi se reklo imala sam jednostavno taj osjecaj kao da ti nesto govori da to trebas napraviti i jesmo 🤗😁 e sad jos nije uvijek iste boje ali vidljiva je naspram ove dvije predhodne bas pazim svaki puta da gledam kakva je bez brige 🤗🤗🤞🤞i imam osjecaj da cemo ovaj mjesec ipak nesto 'napraviti' i dalje cu se testirat trakicama drzite mi fige ❤️🤞🙏😘
jutro cure, vidim neki plusici se naziru jeeej ☺️☺️ ja sam popila Letrozol od 3dc do 7dc danas idem na prvi uzv pratit folikule, drzite fige da se pojave folikuli i da budu dobri ☺️
Malina di si, kak si, kad ides na pregled? jesi radila betu?
Reni kako si ti. kako mrvica?
Grizli cekam i dalje spol da javis 😁
pusa svima 🤗😘
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Hej Rita, citam vas al nista pametno kod mene :) nisam vadila betu ali sam otisla kod privatnog gin samo da vidim da nije vanmatericna jer nemam ama bas nikakvih simptoma! I evo fotke uzv-a :) https://ibb.co/28J5r3V
Da sam dosla koji dan poslije, vec bi se srce vidjelo, kaze da vidi embrionalni odjek, a bila sam 5+0 :) sad sam mirna i zapravo uzivam. Pijem folnu i duphastone, idem na posao i to je to zasad.
Javljaj za folikulice :*
Hej Rita, citam vas al nista pametno kod mene :) nisam vadila betu ali sam otisla kod privatnog gin samo da vidim da nije vanmatericna jer nemam ama bas nikakvih simptoma! I evo fotke uzv-a :)https://ibb.co/28J5r3V
Da sam dosla koji dan poslije, vec bi se srce vidjelo, kaze da vidi embrionalni odjek, a bila sam 5+0 :) sad sam mirna i zapravo uzivam. Pijem folnu i duphastone, idem na posao i to je to zasad.
Superrr baš mi je drago, odahni malo i uživaj 😍😍
Sneguljice kakvi su majstori pa te nema ovde 😂😂
Hej Rita, citam vas al nista pametno kod mene :) nisam vadila betu ali sam otisla kod privatnog gin samo da vidim da nije vanmatericna jer nemam ama bas nikakvih simptoma! I evo fotke uzv-a :)https://ibb.co/28J5r3V
Superrr baš mi je drago, odahni malo i uživaj 😍😍
Sneguljice kakvi su majstori pa te nema ovde 😂😂
Hahahah, majstori veoma gladni 😂😂😂😂😂 zidari 😂😂😂😂😂😂😂 bukvalno ne mogu nista da stignem..sa posla odma spremanje hrane, posluzivanje, pa raspremanje, a u svemi tome non stop traze kafu, dogradjujem na kucu ostavu i veseraj, jer nam to nije napravljeno kad smo radili kucu..pa zamisli mi kolapsa..a ja ka' prava domacica 😂😂😂😂😂
Cure koje su sa mnom čekale 20., a nismo ga dočekale hahaha baš ste me nasmijale, mislila sam da sam jedina bila nestrpljiva kad ono ima nas 😅😅 Ja i dalje čekaam, ništa ne znači taj prerani minus 😂 Sretno svimaa 💞
Pozdrav svima,nova sam tu ...pa se iskreno nadam da nisam fulala ...
Ja i muz smo u braku vec skoro 3 godine, i naravno da smo dosli u fazu kada zelimo bebicu. Pokusavamo vec skoro godinu dana ,obadvoje imamo 32 godine ,uradili smo sve moguće nalaze i svi su na super ,ali bebice i dalje nema . .. Ja radim takav posao da je moj zivot 100 na sat i patim od nesanice tako da vec 2 godine prije spavanja uzimam lexilium od 6 mg da mogu zaspati i sutra normalno funkcionirati. Zanima me jeli netko od Vas imao slicnih iskustava i jeli moguće da lexic smeta da dođe do oplodnje ?
Cure koje su sa mnom čekale 20., a nismo ga dočekale hahaha baš ste me nasmijale, mislila sam da sam jedina bila nestrpljiva kad ono ima nas 😅😅 Ja i dalje čekaam, ništa ne znači taj prerani minus 😂 Sretno svimaa 💞
Ja dobila jutros..uvijek me šokira,nadam se do zadnjega.al sada mjerim bazalnu tem.pa cu voditi tako racuna o plodnim danima,mozda upali.☺
Sortiraj odgovore
Najstariji