Hvala Polly!
Ma ja mislim da nista od toga, uopce se ne osjecam trudno.. 🙄Vise sam znala umislit simptome dok smo se cuvali nego sad..
Cure znači ovaj vikend će bit aktivno puno nas ne čeka 😁😁😁
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Jutro curke!
Moram pohvalit svog drzavnom i privatnog ginica, javila drzavnom da mi je sve ne regularno, odma me sljedeci tjedan narucio, a kad sam trazila privatnog zadnje nalaze, odma mi se mailom javio da vidi gdje je problem i dao mi privatan broj da ga nazovem da vidimo sta cemo dalje. Morala sam javit jer bas lijepo od njih i jako sam ugodno iznenadena😊
Mene je danas nešto prebacilo, pišnula maloprije na clearblue i minus 😣😣 2 dana ranije, nije ni prvi urin... Al eto nisam imala mira, da si maknem stres ako nisam trudna pa da menga i potom akcija što prije nastupe 😁 Sve 5, idemo daljee 💪🏼💪🏼
Ma daj procekaj ti jos malo... 😁
Ja taman dosla napisati kako necu izdrzat do 27.. 😅
Pozz cure😊 nova sam ovdje. želim vam svima da uskoro ugledate svoj plusić❤ zanima me da li ima koja da planira bebu a još doji? ili je već bila ostala trudna za vrijeme dojenja
Ma daj procekaj ti jos malo… 😁
Nisam moglaa haha bena ništa drugo 😅 Ma ako treba doći da dođe što prije bez blokada u glavi, ali sad sam pak u dilemi možda sam rano radila pa se ne vidi hahaha koji mozak...
Ma daj procekaj ti jos malo… 😁
Nisam moglaa haha bena ništa drugo 😅 Ma ako treba doći da dođe što prije bez blokada u glavi, ali sad sam pak u dilemi možda sam rano radila pa se ne vidi hahaha koji mozak…
Isto i kod mene. Haha. Radila jutros, dva dana ranije i minus je. Kao bar ću znati pa sam mirna, ali isto kao ti sad samo razmišljam kako je možda prerano i ne vidi se još. Ajme meni, za poludit.
Stvarno nismo normalne mi žene.
A gle nada umire tek kad vještica dođe.
Al’ ja sam krenuo tamo gdje zelim
i tamo gdje zelim cu sigurno doc
Ja - '91 AMH 13pmol, mm '92- crypto-azoo
2 postupka, 5 transfera, rođena naša sreća ❤️
U konzultacijama za drugu bebu
lelicaa91@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji