Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Polly
    17. Rujan 2019. 18:32

Marta14

Polly, cekam 27.9..

Sretnoo i ne razmišljaj previše 😊🤞🏼🤞🏼💞

tufnica1602
    17. Rujan 2019. 20:24

I ja cekam 27.9..da vidimo sta ce biti 😁

Marta14
    17. Rujan 2019. 20:37

Hvala Polly!
    Ma ja mislim da nista od toga, uopce se ne osjecam trudno.. 🙄Vise sam znala umislit simptome dok smo se cuvali nego sad.. 

Kaća
    18. Rujan 2019. 00:46

Cure znači ovaj vikend će bit aktivno puno nas  ne čeka 😁😁😁

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Bosco
    18. Rujan 2019. 08:39

Jutro curke!
    Moram pohvalit svog drzavnom i privatnog ginica, javila drzavnom da mi je sve ne regularno, odma me sljedeci tjedan narucio, a kad sam trazila privatnog zadnje nalaze, odma mi se mailom javio da vidi gdje je problem i dao mi privatan broj da ga nazovem da vidimo sta cemo dalje. Morala sam javit jer bas lijepo od njih i jako sam ugodno iznenadena😊

Polly
    18. Rujan 2019. 11:56

Mene je danas nešto prebacilo, pišnula maloprije na clearblue i minus 😣😣 2 dana ranije, nije ni prvi urin... Al eto nisam imala mira, da si maknem stres ako nisam trudna pa da menga i potom akcija što prije nastupe 😁 Sve 5, idemo daljee 💪🏼💪🏼

Marta14
    18. Rujan 2019. 12:14

Ma daj procekaj ti jos malo... 😁
    Ja taman dosla napisati kako necu izdrzat do 27.. 😅

• baby4
    18. Rujan 2019. 12:20

Pozz cure😊 nova sam ovdje. želim vam svima da uskoro ugledate svoj plusić❤ zanima me da li ima koja da planira bebu a još doji? ili je već bila ostala trudna za vrijeme dojenja

Polly
    18. Rujan 2019. 12:23

Marta14

Ma daj procekaj ti jos malo… 😁

Nisam moglaa haha bena ništa drugo 😅 Ma ako treba doći da dođe što prije bez blokada u glavi, ali sad sam pak u dilemi možda sam rano radila pa se ne vidi hahaha koji mozak... 

Leli91
    18. Rujan 2019. 13:24

Polly

Marta14

Ma daj procekaj ti jos malo… 😁

Nisam moglaa haha bena ništa drugo 😅 Ma ako treba doći da dođe što prije bez blokada u glavi, ali sad sam pak u dilemi možda sam rano radila pa se ne vidi hahaha koji mozak…

Isto i kod mene. Haha. Radila jutros, dva dana ranije  i minus je. Kao bar ću znati pa sam mirna, ali isto kao ti sad samo razmišljam kako je možda prerano i ne vidi se još. Ajme meni, za poludit. 
    Stvarno nismo normalne mi žene. 
    A gle nada umire tek kad vještica dođe. 

Al’ ja sam krenuo tamo gdje zelim
    i tamo gdje zelim cu sigurno doc

Ja - '91 AMH 13pmol, mm '92- crypto-azoo
    2 postupka, 5 transfera, rođena naša sreća ❤️
    U konzultacijama za drugu bebu
    lelicaa91@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.