Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marta14
    17. Rujan 2019. 16:13

Polly

Ja evo danas imam baš puno bijelog iscjetka, jel bi to moglo nešto značiti? Naravno osim nadolazeće menge 😒

Hej, a kakav je to iscjedak? Imam i ja.. Al me strah da nije neka upala il nesto..

Polly
    17. Rujan 2019. 16:17

Marta14

Polly

Ja evo danas imam baš puno bijelog iscjetka, jel bi to moglo nešto značiti? Naravno osim nadolazeće menge 😒

Hej, a kakav je to iscjedak? Imam i ja.. Al me strah da nije neka upala il nesto..

Pa bijelo žućkaste boje, al više prema bijelom i dosta obilan... I ima malo miris, al mislim da nije upala kod mene jer oduvijek imam iscjedak s malo mirisa, a ovaj mjesec sam bila kod gin i rekao je da je sve u redu, nikakve upale nema.. 

Marta14
    17. Rujan 2019. 16:29

Da i kod mene je tako bijelo, maloo zuto, samo bez mirisa.. I ljepljivo nekako(oprostite) 🙈

Polly
    17. Rujan 2019. 16:30

Marta14

Da i kod mene je tako bijelo, maloo zuto, samo bez mirisa.. I ljepljivo nekako(oprostite) 🙈

Nemoj se ništa ispričavati, sve smo u istom košu, sve pipamo iscjetke, pokušavamo ih razvući itd hahaha tako da samo piši šta god 😎

Polly
    17. Rujan 2019. 16:31

Marta14

A u kojoj si ti fazi? 

Rita88
    17. Rujan 2019. 16:43

Luca16

Caoo cure, nova sam tu pa ne znam hocu pogodit temu🤔 Zanima me dal ima itko iskustva s Femara tabletama? 😊

hej ja sam ti na Femari iliti na Letrozolu, pijem od 3 dc do 7 dc (danas je 7dc) dvije tablete navečer i sad u cet na 9dc idem na folikulometriju malo cemo pratit folikule, idemo sad ciljano :) kakva je tvoja prica? 

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Marta14
    17. Rujan 2019. 16:52

Polly, cekam 27.9..

Amy2019
    17. Rujan 2019. 17:29

Petra, nisam bila bas u toku, mnogo Nas je pa Nikako da sve pohvatam. Tako znaci, al ima nade da je trudnoca valjda, ponovis za dva tri Dana ako ne dobijes. A cula Sam da se od stresa I ovulacija poremeti. Ja moram iduci put ako sada ne budem trudna, lh trakice I ponovo upoznati tijelo. 😫

Bosco
    17. Rujan 2019. 17:33

Amy2019

Petra, nisam bila bas u toku, mnogo Nas je pa Nikako da sve pohvatam. Tako znaci, al ima nade da je trudnoca valjda, ponovis za dva tri Dana ako ne dobijes. A cula Sam da se od stresa I ovulacija poremeti. Ja moram iduci put ako sada ne budem trudna, lh trakice I ponovo upoznati tijelo. 😫

A vidjet cemo. Mozda je, mozda nije, ako ne dobijem do utorka, vidjet cemo kod doktora. 

Mozda najbolje uzet te trakice, pa sama vidis ako slucajno nema ovulacije ili sl. Želim ti svu srecu i da ti se zelja ostvari😊

Amy2019
    17. Rujan 2019. 17:54

Petra, svakako Doktor ce te posavjetovati. A zamisli odes, a Ono srculence kucka 😍  hvala, takodjer isto zelim, da sto prije plusic ugledas 😊😊♥️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.