Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Polly
    17. Rujan 2019. 13:54

Acqua

Polly

Ja evo danas imam baš puno bijelog iscjetka, jel bi to moglo nešto značiti? Naravno osim nadolazeće menge 😒

Moze biti i znak trudnoce, nema odustajanja dok ne dode! Drzim fige!

Joj hvala, sve mi nešto muka jer sam ovaj ciklus baš na dan ovulacije bila kod ginekologa i potvrdio mi ju je, bili baš baš u akciji pa mi je sad još gore jer znam da smo ju pogodili... 

Polly
    17. Rujan 2019. 13:56

Nellchi

Curke evo ja očekujem 20og vješticu, odnosno ne očekujem. Ali već sam danas počela smeđariti, što mi se i inače događa dan, dva prije menge. Tako da ništa od ovog mjeseca.

😣😣 Nadamo se svejedno da ništa od M 🤞🏼

17. Rujan 2019. 14:10

Polly

Nemo

Meni je 25 dan ciklusa, trebala bi (ne) dobiti u petak ili subotu,boli me stomak vec danima,grudi kao da nisam u pms,nista,ali bas nista ih ne osjećam . Mjerim bazalnu temp.nije nesto visoka 26.7 vec dva dana,al tek sam to pocela mjeriti,procitala sam da najon 25 dc počinje temp.lagano padati ako nije doslo do trudnoće, vidit cu sutra kolika je

Čekamo zajedno onda vikend 🤞🏼🤞🏼🤞🏼

Jee,samo ja nikad manje simptoma, nisam se uopce ufilmala da sam trudna, odavno mi to nije bilo,haha,svaki mjesec neki simptom trudnoce imam,ovaj ništa, pa sada bi mogla misliti mozda je to simptom,bez simptoma 😂😂

Polly
    17. Rujan 2019. 14:14

Nemo

Polly

Nemo

Meni je 25 dan ciklusa, trebala bi (ne) dobiti u petak ili subotu,boli me stomak vec danima,grudi kao da nisam u pms,nista,ali bas nista ih ne osjećam . Mjerim bazalnu temp.nije nesto visoka 26.7 vec dva dana,al tek sam to pocela mjeriti,procitala sam da najon 25 dc počinje temp.lagano padati ako nije doslo do trudnoće, vidit cu sutra kolika je

Čekamo zajedno onda vikend 🤞🏼🤞🏼🤞🏼

Jee,samo ja nikad manje simptoma, nisam se uopce ufilmala da sam trudna, odavno mi to nije bilo,haha,svaki mjesec neki simptom trudnoce imam,ovaj ništa, pa sada bi mogla misliti mozda je to simptom,bez simptoma 😂😂

Znači ista situacija kao kod mene, baš ništa, osim vjetrova cijeli ciklus haha šta je za mene normalno pa si i ja sve mislim, prvi put da si ništa nisam umislila ni ne razmišljam previše pa kao možda bude onda nešto 😂😂

Hope89
    17. Rujan 2019. 15:06

Zene, da vas pozdravim. Ja sam bila na godisnjem odmoru, polako se vracam svakodnevnici, od sutra na posao.
    Raštika, djelomicno sam ispratila da je konizacija prosla dobro. Jesi li se oporavila?
    Meni su nalazi biopsije bili prije 10 dana. CIN 1 je pokazala a tipizacija HPV-a je pokazala visokorizicni virus, ne pise koji tip. Danas sam bila na kontroli pa me je narucio za kontrolni papa test krajem 11-og mjeseca. Kaze da je bio niskorizicni, ne bi nista radio a ovako se moram cesce kontrolisati. U svakom slucaju, rekao je da radimo na bebi. Kako sam bila na godisnjem, nisam nista pratila. Mislim da mi je O bila prije 2 dana jer osjecam da mi je malo temperatura skocila, oko 37 je po danu. Bili smo vrijedni pa cemo vidjeti. Ako dobijem, idem raditi spolne hormone.
    Cure sto su docekale plusice, zelim vam svu srecu! 😊
    Grizli, kako si ti? Vrijeme leti, jesi li dosla do pola? 😊

bebalove
    17. Rujan 2019. 15:40

Evo i ja (ne) ocekujem 21.og da dodje menga.Inace od simptoma ko i svaki pms do sad.Ne opterecujem se bas s time.Mada ovaj mjesec nesto bas i nismo bili puno vrijedni jer sam morala neko vrijeme koristiti vaginalete   Samo sto me muci da vec unazad 2-3 dana sam toliko emotivna da placem na svaku sitnicu,cak i zaplacem a nemam pojma zasto,a za nervozu da i ne pricam... 
    Uh hormonii divljaju 200 na sat izgleda :D 🙈🙈🙈🙈🙈🙈

Amy2019
    17. Rujan 2019. 15:43

Petra, meni toliko da kasni deifinitvno bih znala da sam trudna :D eventualno neka upala ili nesto, na to bih sunnjala... Jer meni obicno dolazi Max do 31. Dana. Jesi ikada radila lh testice, da vidis kada je ti ovulacija? Vjerovatno ti je kasnije dosta pa zato ti je produzen ciklus. Inace drzim fige za plusicccc :) 

Polly
    17. Rujan 2019. 16:08

bebalove

Evo i ja (ne) ocekujem 21.og da dodje menga.Inace od simptoma ko i svaki pms do sad.Ne opterecujem se bas s time.Mada ovaj mjesec nesto bas i nismo bili puno vrijedni jer sam morala neko vrijeme koristiti vaginalete Samo sto me muci da vec unazad 2-3 dana sam toliko emotivna da placem na svaku sitnicu,cak i zaplacem a nemam pojma zasto,a za nervozu da i ne pricam…
    Uh hormonii divljaju 200 na sat izgleda :D 🙈🙈🙈🙈🙈🙈

Ma najbolje ne razmišljati al ja nemam pravo to reći 😂 Za vikend se nadam lijepim vijestima ovdje 💕

Polly
    17. Rujan 2019. 16:10

A htjela sam vas samo još pitati što znači grčevi u donjem dijelu trbuha kad se radi o trudnoći? Ja sam osjetila dosta grčeve i sad ih imam malo skroz nisko, nije isppd pupka da bih rekla donji dio trbuha već kod mjehura 😏

Bosco
    17. Rujan 2019. 16:13

Amy2019

Petra, meni toliko da kasni deifinitvno bih znala da sam trudna :D eventualno neka upala ili nesto, na to bih sunnjala… Jer meni obicno dolazi Max do 31. Dana. Jesi ikada radila lh testice, da vidis kada je ti ovulacija? Vjerovatno ti je kasnije dosta pa zato ti je produzen ciklus. Inace drzim fige za plusicccc :)

Neznam dal si procitala, prosli mjesec mi je kasnila 26 dana, pa otisla ginicu, kaze da nije bilo ovulacije od stresa i da je sve u savrsenom redu, dao mi Proredu da prokrvarim. Zvala sam danas drzavnog, narucio me za utorak, pa cemo vidjet. Cudno i sumnjivo. Nisam jos kupovala trakice ni nista, odlucili zarucnik i ja probavat godinu dana, pa ako ne uspije idemo na pretrage i to.. Pokusavamo od 1 mjeseca. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.