I ja se pridružujem navijanju za što više plusića!
𝐻𝑜𝑑𝑎𝑗, 𝑛𝑒𝑏𝑜 𝑠𝑡𝑟𝑝𝑙𝑗𝑖𝑣𝑒 𝑣𝑜𝑙𝑖 ♡
Pozdrav,
nova sam ovdje, nadam se da me primate 😊😊
Trebala bih dobiti 27.09. Nadam se da necu, ali ovo je tek prvi mjesec kako se ne pazimo..
Svim curama zelim da sto prije ugledaju +🤗
Curke čekam još 3 dana, makar čisto sumnjam... Imam bijeli iscjedak kao pred mengu, cice me ovaj mjesec uopće ne bole, dok su me prošli 10 dana ubijale... Tako da sam bez očekivanja i strepnje, al samo vi navijajteee 😊💞
Meni je 25 dan ciklusa, trebala bi (ne) dobiti u petak ili subotu,boli me stomak vec danima,grudi kao da nisam u pms,nista,ali bas nista ih ne osjećam . Mjerim bazalnu temp.nije nesto visoka 26.7 vec dva dana,al tek sam to pocela mjeriti,procitala sam da najon 25 dc počinje temp.lagano padati ako nije doslo do trudnoće, vidit cu sutra kolika je
Meni je 25 dan ciklusa, trebala bi (ne) dobiti u petak ili subotu,boli me stomak vec danima,grudi kao da nisam u pms,nista,ali bas nista ih ne osjećam . Mjerim bazalnu temp.nije nesto visoka 26.7 vec dva dana,al tek sam to pocela mjeriti,procitala sam da najon 25 dc počinje temp.lagano padati ako nije doslo do trudnoće, vidit cu sutra kolika je
36,7 😆
Ja evo danas imam baš puno bijelog iscjetka, jel bi to moglo nešto značiti? Naravno osim nadolazeće menge 😒
Curke evo ja očekujem 20og vješticu, odnosno ne očekujem. Ali već sam danas počela smeđariti, što mi se i inače događa dan, dva prije menge. Tako da ništa od ovog mjeseca.
Al’ ja sam krenuo tamo gdje zelim
i tamo gdje zelim cu sigurno doc
Ja - '91 AMH 13pmol, mm '92- crypto-azoo
2 postupka, 5 transfera, rođena naša sreća ❤️
U konzultacijama za drugu bebu
lelicaa91@gmail.com
Čekamo zajedno onda vikend 🤞🏼🤞🏼🤞🏼
Ja evo danas imam baš puno bijelog iscjetka, jel bi to moglo nešto značiti? Naravno osim nadolazeće menge 😒
Moze biti i znak trudnoce, nema odustajanja dok ne dode! Drzim fige!
Sortiraj odgovore
Najstariji