Kako da postavim sliku??????🤔🤔🤔🤔
https://imgbb.com/upload ajde provjeri jesam ja to dobro nasla😁😁
Da tu uploadaj sliku..pa imas dolje link koji kopiras pa taj link onda zalijepis tu😁🙄🤔
Hvalaaa ti punoooi
Kako da postavim sliku??????🤔🤔🤔🤔
https://imgbb.com/upload ajde provjeri jesam ja to dobro nasla😁😁
Da tu uploadaj sliku..pa imas dolje link koji kopiras pa taj link onda zalijepis tu😁🙄🤔
Hvalaaa ti punoooi
Ma nista🥰🥰
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
Curke meni je 26dc i jutros sam opet mjerila temperaturu koja je 36,9.. mislite da je to nesto pozitivno? 😄 malo sam dosadna ali mi cudno da nonstop imam temp. 36,9, 37. Zadnjih par dana.. prije nikad nisam mjerila
Ja cilo popodne citam o tome, i koliko sam vidila po tim grafikonima sto su cure radile,tem.pred m.pocne lagano padati..tako da moglo bi biti nešto 😊
Curke meni je 26dc i jutros sam opet mjerila temperaturu koja je 36,9.. mislite da je to nesto pozitivno? 😄 malo sam dosadna ali mi cudno da nonstop imam temp. 36,9, 37. Zadnjih par dana.. prije nikad nisam mjerila
Ja cilo popodne citam o tome, i koliko sam vidila po tim grafikonima sto su cure radile,tem.pred m.pocne lagano padati..tako da moglo bi biti nešto 😊
To mjeris u jutro cim otvoris oci, jer bazalna tem.je temperatura tijela u mirovanju
Ja cilo popodne citam o tome, i koliko sam vidila po tim grafikonima sto su cure radile,tem.pred m.pocne lagano padati..tako da moglo bi biti nešto 😊Curke meni je 26dc i jutros sam opet mjerila temperaturu koja je 36,9.. mislite da je to nesto pozitivno? 😄 malo sam dosadna ali mi cudno da nonstop imam temp. 36,9, 37. Zadnjih par dana.. prije nikad nisam mjerila
To mjeris u jutro cim otvoris oci, jer bazalna tem.je temperatura tijela u mirovanju
Da znam, tako sam i mjerila
1.12 +
https://lmtm.lilypie.com/7q78p1.png
Ja cilo popodne citam o tome, i koliko sam vidila po tim grafikonima sto su cure radile,tem.pred m.pocne lagano padati..tako da moglo bi biti nešto 😊Curke meni je 26dc i jutros sam opet mjerila temperaturu koja je 36,9.. mislite da je to nesto pozitivno? 😄 malo sam dosadna ali mi cudno da nonstop imam temp. 36,9, 37. Zadnjih par dana.. prije nikad nisam mjerila
Da znam, tako sam i mjerila
Super,neka bude tako do petka 😊 pa onda plusić
Bok cure!
Danas radila test, negativan🙄
Radila sam test u 3, nakon puno piskenja prije i puno vode, ali neznam dal je to opce bitno. 40 dan ciklusa.
Bok cure ja upravo radila test za ovulaciju trakice sam kupila i druga crtica se vidi ali skroz slabo jel to znaci da ce ovulacija uskoro doci i kad da opet ponovim da mi bude ta druga crtica ista kao i kontrolna?
Breskvica, lh test je pozitivan kada je druga linija istog Kontrasta kao kontrola, ili caj jaca. Imam godinu iskustva sa tim. A blijed a crtica pokazuje gotovo citav ciklus, nije kao trudnoca Kad je u pitanju da je nema Nikako svo vrijeme Kad nema ovulacije. Nadam se da sam objasnila :)
Sortiraj odgovore
Najstariji