jelenajelena
Ja ne ocekujem 27.9 , sigurno ima tu cura koje ne cekaju 23. jer nas je dosta 😁 ali se vise ne opterecujem ja hoce li doci ili ne. Kako si ti? Ima li kakvih simptomcica da neces dobiti? 😊
Vjeruj ni ja vise toliko...dosla ne dosla...ma da ti pravo kazem od prosle m sam nikakva skroz.....tako da vise neznam sta je simptom sta ne🙄🙄a predala sam Bozje ruke pa sta bude....a kako si mi ti??😊
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
nece da mi ucita sliku 😓😓😓😭😭😭😭
Jesi nasla link na kojem se slike ucitavaju?
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
nece da mi ucita sliku 😓😓😓😭😭😭😭
Jesi nasla link na kojem se slike ucitavaju?
Nee
Gdje su mi curke koje (ne)cekaju M 20.09 😁 kako se osjecate? 😂
Evo ja ne cekam 20 09..nemam simptoma osim na momente koji grč .ovaj mjesec sam taman bila kod ginekologa,kada mi je bio 12dc i vidio mi je folikul na ljevom jajniku od 21 mm,ja i M smo imali odnose svako drugi dan i daj Bože da sam ovaj mjesec trudna.inace pokusavamo godinu dana .jutros sam prvi put mjerila temp.al kako nisam nikada nisam sigurna kolika mi je inace u kojoj fazi ciklusa.jutros mi je bila 36,7.etogac 😊
Ja sam mjerila temperaturu prije dva dana, isto prvi put, bila je 36,9.. a posto nikad prije nisam isto nemam pojma sta to znaci 😂😂 simptome nemam osim sto sam gladna ko i inace.. i cice me bole ali ono normalno nis pretjerano.. nadam se da je svima uspijelo koje pokusavamo ❤️
Ja sam živcana i loše spavam,al to mi zna biti simptom pms-a..prijašnji mjeseci sam imala više simptoma trudnoće 😃,nego ovaj,možda baš sada jesam..sretno nam svima
Jesi li jutros mjerila bazalnu t.evo ja sam malo citala o tome i koliko sam skužila ona počne padati pred menstruaciju,a povišena je ako je trudnoća .meni je 36.7 i samo da se ne pocne spuštati, ako počne ništa od t. a bar test necu trošiti😆
Ma tako najbolje, prepustit i sta bude ☺️ Onda ce doci garant..kod mene sve super hvala bogu, malo stresa imamo zbog muzevog posla, firma postala uzasna pa se nerviramo radi po 12 sati naravno sve preko osam sati ne placaju mu..volontira jbt.. 😄 pa mi to skrece pozornost sa „pravljenja bebe“
Ma tako najbolje, prepustit i sta bude ☺️ Onda ce doci garant..kod mene sve super hvala bogu, malo stresa imamo zbog muzevog posla, firma postala uzasna pa se nerviramo radi po 12 sati naravno sve preko osam sati ne placaju mu..volontira jbt.. 😄 pa mi to skrece pozornost sa „pravljenja bebe“
Ma pricaj mi...moj je sofer....radi 24 sata😁😁..tako da se stvarno malo i vidimo...jbg zato sam i odlucila malo stat sa svim..bice kad bude sta bi sad...😊😊
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
Kako da postavim sliku??????🤔🤔🤔🤔
https://imgbb.com/upload ajde provjeri jesam ja to dobro nasla😁😁
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
Kako da postavim sliku??????🤔🤔🤔🤔
https://imgbb.com/upload ajde provjeri jesam ja to dobro nasla😁😁
Da tu uploadaj sliku..pa imas dolje link koji kopiras pa taj link onda zalijepis tu😁🙄🤔
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
Curke meni je 26dc i jutros sam opet mjerila temperaturu koja je 36,9.. mislite da je to nesto pozitivno? 😄 malo sam dosadna ali mi cudno da nonstop imam temp. 36,9, 37. Zadnjih par dana.. prije nikad nisam mjerila
1.12 +
https://lmtm.lilypie.com/7q78p1.png
Sortiraj odgovore
Najstariji