Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Valeera
    05. Lipanj 2020. 07:52

malamarelica

Evo doslovno sve prepisano:    
             Rezultat             Referentne vrijednosti
    Volumen  2.5                  1.5 - 6. 0
    Likvefakcija 20min               manje ili jednako od 30min
    Boja     Bjelkasta              Bjelkasta
    pH       7,7                    više ili jednako 7.2
    Viskoznost Normalna            Normalna
    Aglutinacija Nema               Nema
    Koncentr.spermija 198.9          više ili jednako od 15
    Vitalnost
    (eozin-nigrozin)   48            više ili jednako od 58
    Vitalnost
    (HOS test)       49            više ili jednako od 58
    Pokretni spermiji  84            više ili jednako od 40
    Aktivno pokretni
    spermiji          79             više ili jednako od 32

COUNT SUMMARY
    Category Cells Counted Sample (M) Concentration Percent
    Total     405           497.3      198.9         100
    Motile    340           417.5      167.0          84
    Progressive 161          197.7       79.1          40

W. H. O. Comparison
    Parameter   Actual value Standard Status
    Total Conc.  198.9        15.0      Pass
    Motility      84           40       Pass
    Rapid Cells   79           32       Pass

MEAN VALUES
    Parameter     Value Standard
    Path Velocity   63.6  33.3
    Prog. Velocity  48.8  30.4
    Track Speed    97.4  47.5
    Lateral Amplitude 4.0  2.6
    Beat Frequency  19.3  18.1
    Straightness     76   19
    Linearity         52   21
    Elongation       83   23.3
    Area             2.3   2.4

VELOCITY DISTRIBUTION
    Category Cells Counted Sample (M) Concentracion Percent
    Rapid 4  319           391.7      156.7         79
    Medium3 21            25.8        10.3         5
    Slow 2   41            50.3        20.1         10
    Static 0-1 24            29.5        11.8         6

SORT RESULTS
    Category Cells Counted Sample (M) Concentration Percent
    16 Frames 185          227.2       90.9          49
    Min

Ja usporedila s muževim. Ovo se meni čini jako dobro. Vrijednosti su mu i veće od mog supruga, a mi smo uspjeli zanijeti. (Doduše, rezultat te trudnoće je bio loš). Moj gin mu je rekao da ima odlične rezultate, dakle tvoj ima još bolje - prema ovome što piše, ali ja naravno, nisam doktor.
    I oni ne mogu napisati dijagnozu kad tehničari rade testove, to samo može, doktor urolog, opće medicine ili tvoj ginekolog. Tako je s bilo kojim testom. Niti na testu krvi ne piše dijagnoza već samo vrijednosti, koje onda dr.isčita kao dobre ili loše.

33g. - nezaštićeni od 12.mjeseca 2019.

05. Lipanj 2020. 15:14

mimi Jesi napravila testic? 
    Joj da makar i ja budem morala iako sumnjam, trenutno sam pod stresom velikim ko kuća 🥺😬 kakvo je stanje kod ostalima 
    Pusa svima i ugodan vikeeend hopsajte sa sto vise 😅

malamarelica
    05. Lipanj 2020. 16:13

Hvala cure. Ali ne kuzim kako nekima napisu dijagnozu odmah na tom nalazu. Ja sam sve zivo izguglala i ne kuzim sta je vitalnost. Meni je to isto sto i pokretljivost. Ona mu je dobra koliko vidim. I nista o morfologiji nema. A zo je jako bitno. I mi smo imali jednu spontanu trudnocu, al nakraju spontani. Mozda je to spermija kojih ima nepravilnih. A onda sta drugo nego mpo. Brzinu i broj nekako i mos povecati. Ovaj mj se ne seksamo, nit mi se da nit me briga nit smo u dobrim odnosima jer ga zivciram. I samu sebe zivciram

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

05. Lipanj 2020. 16:28

Hahahha očito mi žene imamo neke krize 😕 i mene moj ubija u pojam pa se samo prepiremo 

• una22
    05. Lipanj 2020. 16:30

Curke i zene!
    Kasni mi 4 dana, sutra ujutro cu napraviti testic..Premda ne vjerujem da ce ista bit😭 jer nemam nikakve simptome, osim sto bi ujutro pojela 10 cokolada i to je to😂😂

• Valeera
    05. Lipanj 2020. 19:36

malamarelica

Hvala cure. Ali ne kuzim kako nekima napisu dijagnozu odmah na tom nalazu. Ja sam sve zivo izguglala i ne kuzim sta je vitalnost. Meni je to isto sto i pokretljivost. Ona mu je dobra koliko vidim. I nista o morfologiji nema. A zo je jako bitno. I mi smo imali jednu spontanu trudnocu, al nakraju spontani. Mozda je to spermija kojih ima nepravilnih. A onda sta drugo nego mpo. Brzinu i broj nekako i mos povecati. Ovaj mj se ne seksamo, nit mi se da nit me briga nit smo u dobrim odnosima jer ga zivciram. I samu sebe zivciram

U mojoj okolini svi parovi su radili spermiogram i nigdje nikada nije pisala decidirana dijagnoza. 

• Valeera
    05. Lipanj 2020. 19:37

Tako da se nemoj oko toga sekirati. 

• more2309
    05. Lipanj 2020. 19:45

Moj muz je dva puta radio spermiogram. Prvi puta u Petrovoj prije 4-5 godina i sad nedavno privatno. Svaki put mu je pisala dijagnoza. Ocito svaka ustanova ima svoj princip. Prema ovom nalazu, meni se cini da je nalaz dobar i da uopce nemas razloga za neku brigu. Budes vidjela kaj ce ti ginekolog reci.

🙋‍♀️ 34- sve ok
    🙋‍♂️36- Asthenoteratozoospermia
    06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
    07./2020. - ET, beta - 0.6
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    06./2021. - došla je predivna curica ❤
    Imamo 7 🐧
    Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!

• kety0805
    05. Lipanj 2020. 19:51

Pozdrav dame moje.
    Mozda tema nije za tu ali... nova sam na forumu i sto vise citam to sam luđa, pa se nekako nadam da se pronađe neka zenica s ovim simptomima. Radimo na bebi vec dobrih godinu dana. Danas se probudim i sva sam si cudna. Danas bi trebala dobiti M ali umjesto M stize neka blaga sukrvica tamnije boje. Ne ostavlja trag, znaci samo kad se brisem vidim ga. Sutra definitivno radim test, ali da li je to znakic kakve trudnoce? Dal da se radujem ili stresiram?
    Nemam nikakve bolove osim jajnik malo malo, nikad me tako blago nije bolio. Grudi ne bole, jedino sam umorna i pospana za poludit. I da leđa me rasturaju.

• Mimi_Mimi
    05. Lipanj 2020. 19:51

anci00

mimi Jesi napravila testic?
    Joj da makar i ja budem morala iako sumnjam, trenutno sam pod stresom velikim ko kuća 🥺😬 kakvo je stanje kod ostalima
    Pusa svima i ugodan vikeeend hopsajte sa sto vise 😅

Jesaaammm i mogu ti rec da vidim i drugu crtu ali samo na full dobrom svjetlu i meni kasni 4 dana kao i tebi😳😳😳🙊🙊🙊 čak sam i slikala mobom ali se ne vidi na slici... Piše da i najslabija crta označava trudnocu tako daaaa.... Izgleda da ću ponavlja testt🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.