Pa guglala sam i ja, ali jesam li ja liječnik na humanoj reprodukciji ili smo tamo išli s razlogom da nam se nešto istraži i objasni? Pola nalaza je na engleskom. Mislim, meni je jasno da to možda sad nekome nije bitno, ali evo ja sam na to toliko ogorčena. Frendice muz je isao (VV): pise dijagnoza normalan spermiogram, od kolegice muz isao (Sv.Duh) pise dijagnoza... ne znam sad koja. Ovdje samo hrpa intervala pola na grv pola na eng. Svu cu svoju frustraciju iskaliti na imenu i prezimenu osobe s merkura
https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png
Ajoj to onda deff nije u redu izdati takav nalaz!! Slazem se s tobom,telefon u ruke i zovi ih..nezz sto ddrugo reci.katastrofa...
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Najzalosnije je sto je to njima samo jos jedan nalaz...oni ne razmisljaju na nacin da je toj osobi taj nalaz trenutno sve na svijetu i ne moze docekat da sazna o cemu se radi i kako dalje...al eto nikad se to nase zdravstvo nece promjenit, moras bas poludit i pozivat ih na red da nesto naprave!
Ja-30 god, PCOS
M-39 god
Pozdrav svima🙂 ovako M mi kasni već 3 dana, imala sam bolove sad prošli vikend kao da ću dobiti ali nisam. Imam redovite cikluse svaki mjesec i M dođe onako kako mora jer imam kalendara na mobu pa si bilježim... Ovo je prvi put da mi kasni 3 dana do sada nikad nije kasnila tako dugo sutra će biti 4 dana kako mi kasni... Imam redovite spolne odnose bez zaštite.... Što mislite da li da radim test sada ili ujutro? Ili da pričekam još? Hvala
Pa guglala sam i ja, ali jesam li ja liječnik na humanoj reprodukciji ili smo tamo išli s razlogom da nam se nešto istraži i objasni? Pola nalaza je na engleskom. Mislim, meni je jasno da to možda sad nekome nije bitno, ali evo ja sam na to toliko ogorčena. Frendice muz je isao (VV): pise dijagnoza normalan spermiogram, od kolegice muz isao (Sv.Duh) pise dijagnoza… ne znam sad koja. Ovdje samo hrpa intervala pola na grv pola na eng. Svu cu svoju frustraciju iskaliti na imenu i prezimenu osobe s merkura
cudno mi je to bas, uploadaj sliku prekrij ime i to pa da vidimo.. ja sam isto nedavno slala M da radi i isto sam jedva nasla..ali pisalo je... (btw isto sve na engleskom)
Pa guglala sam i ja, ali jesam li ja liječnik na humanoj reprodukciji ili smo tamo išli s razlogom da nam se nešto istraži i objasni? Pola nalaza je na engleskom. Mislim, meni je jasno da to možda sad nekome nije bitno, ali evo ja sam na to toliko ogorčena. Frendice muz je isao (VV): pise dijagnoza normalan spermiogram, od kolegice muz isao (Sv.Duh) pise dijagnoza… ne znam sad koja. Ovdje samo hrpa intervala pola na grv pola na eng. Svu cu svoju frustraciju iskaliti na imenu i prezimenu osobe s merkura
cudno mi je to bas, uploadaj sliku prekrij ime i to pa da vidimo.. ja sam isto nedavno slala M da radi i isto sam jedva nasla..ali pisalo je… (btw isto sve na engleskom)
A bi, al ne znam kako staviti sliku. Probat cu opet. Inace, poslala sam odmah jucer ginicki kak mi je i rekla, nije jos odg, ali nadam se da shvacate koliko me to izluduje
Baš sam danas gledala taj nalaz od muža. Ni na našem ne piše dijagnoza (Vuk Vrhovac).
Na hrvatskom je prijepis nalaza, mi smo sami pogledali i ja odnijela gin.. I meni je to bilo skroz čudno al eto.. I ja vadila AMH ovaj tjedan, na nalazu ništa ne piše, samo rezultat. I opet mi moja gin. objasnila.
👩37 👨42
od 2019. želimo bebu, 3 neuspjela ivf postupka, zadnji 3.mj/23
prirodna trudnoća 5.mj/23
Evo doslovno sve prepisano:
Rezultat Referentne vrijednosti
Volumen 2.5 1.5 - 6. 0
Likvefakcija 20min manje ili jednako od 30min
Boja Bjelkasta Bjelkasta
pH 7,7 više ili jednako 7.2
Viskoznost Normalna Normalna
Aglutinacija Nema Nema
Koncentr.spermija 198.9 više ili jednako od 15
Vitalnost
(eozin-nigrozin) 48 više ili jednako od 58
Vitalnost
(HOS test) 49 više ili jednako od 58
Pokretni spermiji 84 više ili jednako od 40
Aktivno pokretni
spermiji 79 više ili jednako od 32
COUNT SUMMARY
Category Cells Counted Sample (M) Concentration Percent
Total 405 497.3 198.9 100
Motile 340 417.5 167.0 84
Progressive 161 197.7 79.1 40
W. H. O. Comparison
Parameter Actual value Standard Status
Total Conc. 198.9 15.0 Pass
Motility 84 40 Pass
Rapid Cells 79 32 Pass
MEAN VALUES
Parameter Value Standard
Path Velocity 63.6 33.3
Prog. Velocity 48.8 30.4
Track Speed 97.4 47.5
Lateral Amplitude 4.0 2.6
Beat Frequency 19.3 18.1
Straightness 76 19
Linearity 52 21
Elongation 83 23.3
Area 2.3 2.4
VELOCITY DISTRIBUTION
Category Cells Counted Sample (M) Concentracion Percent
Rapid 4 319 391.7 156.7 79
Medium3 21 25.8 10.3 5
Slow 2 41 50.3 20.1 10
Static 0-1 24 29.5 11.8 6
SORT RESULTS
Category Cells Counted Sample (M) Concentration Percent
16 Frames 185 227.2 90.9 49
Min
Ma ispalo koma, ne zamarajte se
Malamarelica to bas doktor mora pogledati 😰 jbg...
mislim da ova vitalnost nije unutar referentnih,nezz ni sto to znaci! Javi nam pliz dijagnozu kada ga ocitaju.
Mimi pozdrav,s obzirom da ti kasni 4 dana slobodno napravi testic i sretno :))))
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Sortiraj odgovore
Najstariji