Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    malamarelica
    04. Lipanj 2020. 18:41

Pa guglala sam i ja, ali jesam li ja liječnik na humanoj reprodukciji ili smo tamo išli s razlogom da nam se nešto istraži i objasni? Pola nalaza je na engleskom. Mislim, meni je jasno da to možda sad nekome nije bitno, ali evo ja sam na to toliko ogorčena. Frendice muz je isao (VV): pise dijagnoza normalan spermiogram, od kolegice muz isao (Sv.Duh) pise dijagnoza... ne znam sad koja. Ovdje samo hrpa intervala pola na grv pola na eng. Svu cu svoju frustraciju iskaliti na imenu i prezimenu osobe s merkura

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

watson009
    04. Lipanj 2020. 18:47

Ajoj to onda deff nije u redu izdati takav nalaz!! Slazem se s tobom,telefon u ruke i zovi ih..nezz sto ddrugo reci.katastrofa...

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Jagoda101
    04. Lipanj 2020. 19:36

Najzalosnije je sto je to njima samo jos jedan nalaz...oni ne razmisljaju na nacin da je toj osobi taj nalaz trenutno sve na svijetu i ne moze docekat da sazna o cemu se radi i kako dalje...al eto nikad se to nase zdravstvo nece promjenit, moras bas poludit i pozivat ih na red da nesto naprave! 

Ja-30 god, PCOS
    M-39 god

• Mimi_Mimi
    04. Lipanj 2020. 19:36

Pozdrav svima🙂 ovako M mi kasni već 3 dana, imala sam bolove sad prošli vikend kao da ću dobiti ali nisam. Imam redovite cikluse svaki mjesec i M dođe onako kako mora jer imam kalendara na mobu pa si bilježim... Ovo je prvi put da mi kasni 3 dana do sada nikad nije kasnila tako dugo sutra će biti 4 dana kako mi kasni... Imam redovite spolne odnose bez zaštite.... Što mislite da li da radim test sada ili ujutro? Ili da pričekam još? Hvala

04. Lipanj 2020. 19:46

malamarelica

Pa guglala sam i ja, ali jesam li ja liječnik na humanoj reprodukciji ili smo tamo išli s razlogom da nam se nešto istraži i objasni? Pola nalaza je na engleskom. Mislim, meni je jasno da to možda sad nekome nije bitno, ali evo ja sam na to toliko ogorčena. Frendice muz je isao (VV): pise dijagnoza normalan spermiogram, od kolegice muz isao (Sv.Duh) pise dijagnoza… ne znam sad koja. Ovdje samo hrpa intervala pola na grv pola na eng. Svu cu svoju frustraciju iskaliti na imenu i prezimenu osobe s merkura

cudno mi je to bas, uploadaj sliku prekrij ime i to pa da vidimo.. ja sam isto nedavno slala M da radi i isto sam jedva nasla..ali pisalo je... (btw isto sve na engleskom)

malamarelica
    04. Lipanj 2020. 22:13

Sanjich🤞🤰

malamarelica

Pa guglala sam i ja, ali jesam li ja liječnik na humanoj reprodukciji ili smo tamo išli s razlogom da nam se nešto istraži i objasni? Pola nalaza je na engleskom. Mislim, meni je jasno da to možda sad nekome nije bitno, ali evo ja sam na to toliko ogorčena. Frendice muz je isao (VV): pise dijagnoza normalan spermiogram, od kolegice muz isao (Sv.Duh) pise dijagnoza… ne znam sad koja. Ovdje samo hrpa intervala pola na grv pola na eng. Svu cu svoju frustraciju iskaliti na imenu i prezimenu osobe s merkura

cudno mi je to bas, uploadaj sliku prekrij ime i to pa da vidimo.. ja sam isto nedavno slala M da radi i isto sam jedva nasla..ali pisalo je… (btw isto sve na engleskom)

A bi, al ne znam kako staviti sliku. Probat cu opet. Inace, poslala sam odmah jucer ginicki kak mi je i rekla, nije jos odg, ali nadam se da shvacate koliko me to izluduje

• Marina86
    04. Lipanj 2020. 22:54

Baš sam danas gledala taj nalaz od muža. Ni na našem ne piše dijagnoza (Vuk Vrhovac). 
    Na hrvatskom je prijepis nalaza, mi smo sami pogledali i ja odnijela gin.. I meni je to bilo skroz čudno al eto.. I ja vadila AMH ovaj tjedan, na nalazu ništa ne piše, samo rezultat. I opet mi moja gin. objasnila. 

👩37 👨42

od 2019. želimo bebu, 3 neuspjela ivf postupka, zadnji 3.mj/23
    prirodna trudnoća 5.mj/23

malamarelica
    04. Lipanj 2020. 23:05

Evo doslovno sve prepisano:            
                         Rezultat                           Referentne vrijednosti
     Volumen     2.5                                     1.5 - 6. 0
    Likvefakcija 20min                               manje ili jednako od 30min
    Boja           Bjelkasta                             Bjelkasta
    pH              7,7                                         više ili jednako 7.2
    Viskoznost Normalna                         Normalna
    Aglutinacija Nema                               Nema
    Koncentr.spermija 198.9                    više ili jednako od 15
    Vitalnost 
    (eozin-nigrozin)      48                         više ili jednako od 58
    Vitalnost
    (HOS test)               49                         više ili jednako od 58
    Pokretni spermiji    84                         više ili jednako od 40
    Aktivno pokretni
    spermiji                    79                          više ili jednako od 32

COUNT SUMMARY
    Category   Cells Counted   Sample (M)  Concentration  Percent
    Total           405                      497.3             198.9                   100
    Motile         340                      417.5             167.0                    84
    Progressive 161                    197.7              79.1                     40

W. H. O. Comparison
    Parameter       Actual value   Standard   Status
    Total Conc.     198.9                15.0            Pass
    Motility             84                      40               Pass
    Rapid Cells      79                      32               Pass

MEAN VALUES
    Parameter           Value   Standard
    Path Velocity      63.6     33.3
    Prog. Velocity     48.8     30.4
    Track Speed        97.4     47.5
    Lateral Amplitude 4.0     2.6
    Beat Frequency    19.3    18.1
    Straightness           76       19
    Linearity                   52       21
    Elongation               83       23.3
    Area                           2.3      2.4

VELOCITY DISTRIBUTION
    Category  Cells Counted  Sample (M)  Concentracion  Percent
    Rapid 4     319                      391.7             156.7                  79
    Medium3  21                        25.8                10.3                   5
     Slow 2      41                        50.3                 20.1                  10
    Static 0-1  24                        29.5                 11.8                  6

SORT RESULTS
    Category   Cells Counted  Sample (M)   Concentration  Percent
    16 Frames   185                    227.2              90.9                    49
    Min

malamarelica
    04. Lipanj 2020. 23:14

Ma ispalo koma, ne zamarajte se

watson009
    05. Lipanj 2020. 07:32

Malamarelica to bas doktor mora pogledati 😰 jbg...
    mislim da ova vitalnost nije unutar referentnih,nezz ni sto to znaci! Javi nam pliz dijagnozu kada ga ocitaju.

Mimi pozdrav,s obzirom da ti kasni 4 dana slobodno napravi testic i sretno :))))

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.