Valeera zelim ti da se sto prije ocistis i zaboravis na muke koje si prosla! Da mozes dalje nastaviti raditi na svojoj srecici 😊
Danas sam zvala svog ginekologa zbog svojih neredovitih menstruacija i PCOS-a, da pitam jel mi moze dat duphaston ili nesto jer ovako ne mogu bas puno toga planirati i trebat ce mi 20 lh trakica🤣 da pronadjem ovulaciju ako je uopce i imam…jer ne znam nista kad mi je ocito. On je bio totalno nezainteresiram i reko mi je da se kod sestre narucim i poklopio mi je 🙄 Tako da me zanima jel ima neko iskustva sa dobrim privatnim ginekologom? U Zagrebu.
Hvala svima cure, sve bu dobro. Samo me zanimalo dal' su ti bolovi normalni i je li nekome drugome isto bilo tako, pa ispada da je sve to normalno.
Anyways, ja preporučam odličnog doktora Jelekovića u Zagrebu.
Valeera kako si danas?
Jutro, ne znam da li umišljam ili što je.
Grudi porasle, čak mi nekako neugodno u grudnjaku ali bome i dok sam bila samo u pidžami. Osjetim nekako trbuh i kao nekakvo vibriranje u lijevoj preponi. Jučer je bilo nešto malo bijelkastog iscjetka.
kada ti treba doci m?
meni je bio jucer nekakav roskasti iscjedak ma nemam pojma vise, ne zelim se opeterecivati
:)
Došla vješćoka, bar je agonija završena, idemo dalje💪🏻
Amo opet sa 30 dana, nadajmo se da je ovaj put bio iznimka sa ovoliko dugim ciklusom. Mallla, pisi me onda 04.07.,.molim te 🤗
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Došla vješćoka, bar je agonija završena, idemo dalje💪🏻
Amo opet sa 30 dana, nadajmo se da je ovaj put bio iznimka sa ovoliko dugim ciklusom. Mallla, pisi me onda 04.07.,.molim te 🤗
Upsić🤦🏻♀️
Zanemarite, kriva tema🤦🏻♀️😂
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
ma ja tek za 10 dana, ustvari meni nikad nije tocna m, uvijek mi varira ja sam ti tip osobe koja ima jedan mjesec 30-ti dan drugi dode 37-dan i tako stalno
Meni je oduvijek redovita 26-27 dana, rijetko možda jednom godišnje par dana ranije/kasnije
da sretnica sam sa M... traje skoro 7 dana i obilna dosta, ali bolove možda malo prije i malo nakon nego prokrvarim i to je to od bolova
Sortiraj odgovore
Najstariji