Koliko ja znam ne još. Cerviks je važan tek u drugoj polovici trudnoće radi položaja i spuštanja bebe.
Hvala Valeera,
Ne preostaje mi onda nista drugo nego da cekam. 😔Svakako javljam rezultate.
Lukatina, probaj stvarno ne razmišljati o tome. Kako je to reći, teško napraviti. Moja šogorica je čekala 10 dana nakon izostanka da napravi test, totalno coolerski, i imala je fantastičnu trudnoću, bez ikakvih problema, ja 1 dan, sva nestrpljiva i uzbuđena, i imam cijeli niz sr... To je stvar glave, na žalost.
33g. - nezaštićeni od 12.mjeseca 2019.
Lukatina, probaj stvarno ne razmišljati o tome. Kako je to reći, teško napraviti. Moja šogorica je čekala 10 dana nakon izostanka da napravi test, totalno coolerski, i imala je fantastičnu trudnoću, bez ikakvih problema, ja 1 dan, sva nestrpljiva i uzbuđena, i imam cijeli niz sr… To je stvar glave, na žalost.
Pokusacu da se opustim. Hvala ti puno na savjetima.
Nisam jer nazalost procurila iako doduse samo smedkasta i roskasta lagano..ali vidjet cemo tijekom dana kako ce biti 🤞
Ok, samo polako i bez stresa. Baš curi ili je ono par kapi na toalet papiru ili donjem rublju? Čuj, iako često ne mislimo da je tako, ali tijelo osjeća kad se odlučiš na nešto pa onda hormoni jače rade pa si ponekad i znamo preuveličati ili priželjkivati neke simptome, ja nisam isključena iz toga, a stres još samo potencira sve u negativnom smjeru. Probaj ne misliti o tome i probaj se ponašati relativno normalno. Ako bude počelo jače curiti tokom dana, onda je vjerojatno vještica, ali polako, ništa još nije gotovo i svašta je moguće.
Nazalost ipak je pocela vjestica punim snagama 🤦♀️ ali dobro nekako se tjesim da nam je ubiti ovo prvi mj u kojem smo se bas trudili pa ima vremena. Da to je istina stres svasta napravi cak i onda kad ga i nismo najsvjesniji da je prisutan. Sad cekamo da zavrsi i dalje u akciju 😊 hvala na podrsci i savjetima.
Nea 💗
Žao mi je ☹️ ali sad se možeš veseliti idućem ciklusu 😊
Može pitanje. Zadnja menga 23.4. Clearblue smajlic bio 7.4. (radila oko 18 sati), nisam imala mira pa sam provjerila i 8.4. (Iako pise u uputama da se nakon smajlica vise ne treba testirati) oko 13 je jos bio smajlic. 9.4. vise nije bio. Moje pitanje, koji mi je danas dan DPO? Jel racunam od 7., 8. ili 9.? Cisto da znam kad mi menga mozda dodje? Ak je peek bio 8.4. onda je valjda ovulacija oko 24 do 36 nakon. Ili? Znam da nitko sa sigurnoscu ne moze utvrdit, ali cini mi se da imate vise iskustva s tim procjenama
https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png
Može pitanje. Zadnja menga 23.4. Clearblue smajlic bio 7.4. (radila oko 18 sati), nisam imala mira pa sam provjerila i 8.4. (Iako pise u uputama da se nakon smajlica vise ne treba testirati) oko 13 je jos bio smajlic. 9.4. vise nije bio. Moje pitanje, koji mi je danas dan DPO? Jel racunam od 7., 8. ili 9.? Cisto da znam kad mi menga mozda dodje? Ak je peek bio 8.4. onda je valjda ovulacija oko 24 do 36 nakon. Ili? Znam da nitko sa sigurnoscu ne moze utvrdit, ali cini mi se da imate vise iskustva s tim procjenama
7.5, 8.5., 9.5. 🥴 lapsusi
Jesi li radila smajlić 06.05.?
Jesi li radila smajlić 06.05.?
Jesam, 3., 5., 6., negativno, onda 7. (18sati) i 8. (13 sati) smajlic, pa 9.nista. I dalje vise nisam provjeravala. Ovo mi je prvi put da koristim smajlice, dosad sam samo trakice pa uvijek borba s tim jel jednako tamna ili mi se privida. Ovo mi je djelovalo sigurnije. E, da. I nisam pila puno vide tih dana, casu dvije. Inace popijem 2 l skoro, ali znam da ne valja za trakice puno piti jer razrijedi mokracu. Ovo 7.5.mi je bio 15dc, a 8.5 bio 16.dc. Hvala ti sto se trudis oko mojih datuma, stvarno.. 😇
Ovulacija je obično 24 - 36 sati nakon smajlića.
Sortiraj odgovore
Najstariji