Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Valeera
    15. Svibanj 2020. 13:50

watson009

Dakle kada se pojavi smajl samo akcija iducih 48h i nema potrebe vise testirati…okej.
    Hvala ti na inf 😊🙌
    Nadam se da ti je danasnja beta uljepsala vikend 👆♥

Samo da vam napisem jedno svjedocanstvo,mojoj poznanici ginekolog nije vidio plod(maternica joj je smjestena dublje prema kraljeznici)
    i onda ju je slao na kiretazu,no ona je odlucila jos privatno otici na UZV i plod je bio vidljiv,rodila zdravoga deckica! Svega ima drage moje,nekada intuicija moze bolje "voditi" od znanosti.

Watson neka vam akcija bude bili kada i često, jer očito ove stvari ipak mogu pomoći, ali biologija će napraviti svoje. Samo opušteno i generalno često, s puno ljubavi i bez opterećenja sa smajlićima - to je jedna od stvari koju sam naučila iz ovoga 😁

33g. - nezaštićeni od 12.mjeseca 2019.

watson009
    15. Svibanj 2020. 13:53

Ma naravno,slazem se s tobom.
    Mi smo si na prvom mjestu,sve ostalo je blagoslov i plod nase ljubavi...ipak, 11godina staza je iza nas 😊

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

• more2309
    15. Svibanj 2020. 13:55

Valeera

Ja bila na Beti opet 7550, dakle beta mi se od početka mjerenja dupla svakih 55.77 sati ili 2.3 dana, jest nižih vrijednosti, ali je u range-u. Prebacila sam UZV na onaj sljedeći ponedjeljak, u nadi da će mi dodatnih 3 dana ipak biti od koristi da budem 100% ziher u koji god ishod bude. Inače, prema Beti, ovulacija mi nije bila 10.04.kako sam ja mislila već ili 12.4. ili 13.4.pa je moguće da se sve pomiče, u smislu da je ipak srijeda bila prerana za UZV i embrio. Eto, nadam se da je tako.

Meni ovo dobro zvuci 🙂🙂🙂🙂!!! Pametno da si prolongirala ultrazvuk za par dana. Bas sam uzbuđena, sad jos vise vjerujem da ces sa ovog ultrazvuka doci sa lijepim vijestima 🤰🤰🤰😊🎉😊! Ova tvoja prica je stvarno ne vjerojatna, ali sam sigurna da ce biti happy end!

🙋‍♀️ 34- sve ok
    🙋‍♂️36- Asthenoteratozoospermia
    06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
    07./2020. - ET, beta - 0.6
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    06./2021. - došla je predivna curica ❤
    Imamo 7 🐧
    Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!

• more2309
    15. Svibanj 2020. 14:04

Cure hvala vam na podrsci 😘😘😘❤❤❤, mozda zvuci cudno i ne mojte me krivo shvatiti, ali u neku ruku mi je drago sto je tako, znamo kaj je, vidjet cemo sto dalje i borimo se, nema predaje. Valeera daj mi molim te reci di se radi taj test kompatibilnosti i jel se moze privatno napravit?

🙋‍♀️ 34- sve ok
    🙋‍♂️36- Asthenoteratozoospermia
    06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
    07./2020. - ET, beta - 0.6
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    06./2021. - došla je predivna curica ❤
    Imamo 7 🐧
    Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!

zabrinutakata
    15. Svibanj 2020. 14:31

Nisam mogla izdrzati i napravila test koji je pokaza - tek za 5 dana tribam ne dobiti ,vidila sam ode da neke mame su otkrile tako ranu trudnocu , jos se nadam plusu…jel kojoj jos tako bilo da je vidila -pa +

• Valeera
    15. Svibanj 2020. 14:37

zabrinutakata

Nisam mogla izdrzati i napravila test koji je pokaza - tek za 5 dana tribam ne dobiti ,vidila sam ode da neke mame su otkrile tako ranu trudnocu , jos se nadam plusu…jel kojoj jos tako bilo da je vidila -pa +

Ali tek za 5 dana trebaš dobiti, to čak znači da se ni implantacija vjerojatno nije dogodila pa test nema ni što pokazati, tak nakon implantacija se razvija hcg koji se dokazuje kućnim testovima. ja razumijem da ste nestrpljive, ali test nije mogao pokazati pozitivno ni da je htio. 

• Valeera
    15. Svibanj 2020. 14:38

more2309

Cure hvala vam na podrsci 😘😘😘❤❤❤, mozda zvuci cudno i ne mojte me krivo shvatiti, ali u neku ruku mi je drago sto je tako, znamo kaj je, vidjet cemo sto dalje i borimo se, nema predaje. Valeera daj mi molim te reci di se radi taj test kompatibilnosti i jel se moze privatno napravit?

Mislim da su oni u Vuk Vrhovec ili Podobnika, ne javlja mi se sada. Ona je dobila uputu od svog gina za to. 

watson009
    15. Svibanj 2020. 16:13

zabrinutakata

Nista nije izgubljeno u ovome ciklusu sve dok M ne dode 👆 

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Ines
    15. Svibanj 2020. 19:30

Pozdrav drage zene, pratim vas vec neko vrijeme medutim tek sada se ukljucujem. Ovako imam 24, dragi 29, u braku smo god dana i ovo nam je 3 mj nezasticenih odnosa. Iako se prva dva mj nismo bas orjentirali direktno na pokusavanje vec vise onako kada nam se htjelo. Ali ovaj mj smo imali odnose svaka 2-3 dana citav ciklus. Zadnja M je bila od 16-20.4. O je bila po mojoj procjeni izmedu 15 i 17dc. U prosjeku ciklusi su mi od 28-32 dana. Kasni mi 1 dan. Inace nemam bas izrazene pms simptome i nikakva grcenja prije M, obicno to budu grcevi prva dva dana ciklusa. Ali ovaj mj su mi se grcevi pojavili prije 5 dana i to nisu kao klasicni grcevi vec vise kao nekakvo treperenje iznutra, golicanje i kao nekakvo povlacenje maternice ali skoz lagano i to i dan danas traje. Cice me jesu boljele prije par dana malo, sada vise nista. Osim sto sam imala glavobolju nekakvih 4 dana sto je za mene definitivno cudno jer mene jako rijetko glava boli, skoro nikada. Test nisam ranije htjela praviti bas zbog kasnije O, plan je sutra ujutro ako M NE dode, iako sam postala nestrpljiva jer bi ga najradije napravila veceras. Da li je i sutra rano? Inace MM i ja bi bili presretni kada bi ugledali + jer smo jako dugo zajedno i zelimo bebaca. Isprike na dugom postu i pozz svima, drzim 🤞 svim predivnim zenama ovdje i koje se trude za svoj +. 

Nea 💗

• Valeera
    15. Svibanj 2020. 19:36

Ines

Pozdrav drage zene, pratim vas vec neko vrijeme medutim tek sada se ukljucujem. Ovako imam 24, dragi 29, u braku smo god dana i ovo nam je 3 mj nezasticenih odnosa. Iako se prva dva mj nismo bas orjentirali direktno na pokusavanje vec vise onako kada nam se htjelo. Ali ovaj mj smo imali odnose svaka 2-3 dana citav ciklus. Zadnja M je bila od 16-20.4. O je bila po mojoj procjeni izmedu 15 i 17dc. U prosjeku ciklusi su mi od 28-32 dana. Kasni mi 1 dan. Inace nemam bas izrazene pms simptome i nikakva grcenja prije M, obicno to budu grcevi prva dva dana ciklusa. Ali ovaj mj su mi se grcevi pojavili prije 5 dana i to nisu kao klasicni grcevi vec vise kao nekakvo treperenje iznutra, golicanje i kao nekakvo povlacenje maternice ali skoz lagano i to i dan danas traje. Cice me jesu boljele prije par dana malo, sada vise nista. Osim sto sam imala glavobolju nekakvih 4 dana sto je za mene definitivno cudno jer mene jako rijetko glava boli, skoro nikada. Test nisam ranije htjela praviti bas zbog kasnije O, plan je sutra ujutro ako M NE dode, iako sam postala nestrpljiva jer bi ga najradije napravila veceras. Da li je i sutra rano? Inace MM i ja bi bili presretni kada bi ugledali + jer smo jako dugo zajedno i zelimo bebaca. Isprike na dugom postu i pozz svima, drzim 🤞 svim predivnim zenama ovdje i koje se trude za svoj +.

Sve ok, ako je bila kasnija ovulacija moguće da ti pokaže lažno negativan, ali to ne mora značiti da za dodatnih 5 dana neće pokazati + da ja sad idem ponovno, čekala bih minimalno 5-10 dana kašnjenja, čisto da eliminiram biokemijsku i razočaranje od iste. Sretno i nadam se da će sve biti savršeno 👏🤞♥️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.