Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    KDS
    18. Svibanj 2020. 11:30

anci00

svaka ti cast, ja ne znam kako da se opustim i izbijem trudnocu iz glave evo iskreno
    Jos nisam dobila, ali je ocekujem svakog trena jer sam sve uobicajene simptome imala.. a u 6 mj sam narucena na godisnji pregled pa cu bas malo se konzultirat sa ginekologicom
    Muz kaze da se bzvz brinem i da ce vec biti uskoro ali mene to toliko pogodi da ja to ne mogu opisat, kad su mi poceli predmenstrualni simptomi osjecala sam se bas da oprostite usrano

Tako nam je svima... razumijem te...nadamo se cijeli mjesec, pa ugledamo - ili dođe M budemo tužne i razočarane dan-dva, prebrodimo nekako to i onda u nova isčekivanja. Muškarcima je to lakše tj. bar ne pokazuju toliko prema van, ali kako silno to žele ždere ih iznutra. Pokušat ću ovaj ciklus da uopće ne testiram prije nego što kasni (ne vjerujem da ću izdržat jer što ako bi dobra vijest došla ranije ), nekako mi je lijepše živjeti u nadi da je mrvica unutra već. Moram priznat da sam kad smo počeli raditi na bebu i mjesecima prije čitala razne knjige, forume, članke o trudnoći...a sad nekako manje, ali želja je silna i  ne prođe dan da ne pogledam nešto o trudnoći i bebicama.

18. Svibanj 2020. 11:38

KDS

anci00

svaka ti cast, ja ne znam kako da se opustim i izbijem trudnocu iz glave evo iskreno
    Jos nisam dobila, ali je ocekujem svakog trena jer sam sve uobicajene simptome imala.. a u 6 mj sam narucena na godisnji pregled pa cu bas malo se konzultirat sa ginekologicom
    Muz kaze da se bzvz brinem i da ce vec biti uskoro ali mene to toliko pogodi da ja to ne mogu opisat, kad su mi poceli predmenstrualni simptomi osjecala sam se bas da oprostite usrano

Tako nam je svima… razumijem te…nadamo se cijeli mjesec, pa ugledamo - ili dođe M budemo tužne i razočarane dan-dva, prebrodimo nekako to i onda u nova isčekivanja. Muškarcima je to lakše tj. bar ne pokazuju toliko prema van, ali kako silno to žele ždere ih iznutra. Pokušat ću ovaj ciklus da uopće ne testiram prije nego što kasni (ne vjerujem da ću izdržat jer što ako bi dobra vijest došla ranije ), nekako mi je lijepše živjeti u nadi da je mrvica unutra već. Moram priznat da sam kad smo počeli raditi na bebu i mjesecima prije čitala razne knjige, forume, članke o trudnoći…a sad nekako manje, ali želja je silna i ne prođe dan da ne pogledam nešto o trudnoći i bebicama.

nadam se da cemo iduci mjesec ugledati sve plusice jer  vec kad pomislim na to vec se veselim :) nekako si moram to u glavi sriktat :)

zabrinutakata
    18. Svibanj 2020. 11:43

Nadam se nadam 😘🙏

18. Svibanj 2020. 11:48

zabrinutakata

Nadam se nadam 😘🙏

watson009
    18. Svibanj 2020. 12:50

Tako je,budimo pozitivne i vesele i mora biti iduci mjesec plusica :)))) 
    Meni je jasno da treba cekati izostanak M pa tek onda napraviti testi,sve to stojii, ali znam meni bliske primjere koje su imale mjesecima "laznu" menstruaciju i to tocno na dan prave je dolazila...
    Meni je lakse da napravim testic i mir,ovako bih razbijala glavu da nisam mozda trudna a popila sam pivo ili nesto...a  "lazna" M je dosla 😱
    Mi smo u 4.mj pokusavanja,ovaj mjesec pratim sa digitalnim clear blueom za O 👆
    Vidjet cemo dal ce uspjeti za sada mi jos nisu plodni dani,nema ni sluzi ni smajlica :)

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

18. Svibanj 2020. 13:02

watson009

Meni je jasno da treba cekati izostanak M pa tek onda napraviti testi,sve to stojii, ali znam meni bliske primjere koje su imale mjesecima "laznu" menstruaciju i to tocno na dan prave je dolazila…
    Meni je lakse da napravim testic i mir,ovako bih razbijala glavu da nisam mozda trudna a popila sam pivo ili nesto…a "lazna" M je dosla 😱
    Vidjet cemo dal ce uspjeti za sada mi jos nisu plodni dani,nema ni sluzi ni smajlica :)

ja nisam jos nikako koristila nit trakice niti taj digitalni, jel komplicirano

• Valeera
    18. Svibanj 2020. 13:10

anci00

watson009

Meni je jasno da treba cekati izostanak M pa tek onda napraviti testi,sve to stojii, ali znam meni bliske primjere koje su imale mjesecima "laznu" menstruaciju i to tocno na dan prave je dolazila…
    Meni je lakse da napravim testic i mir,ovako bih razbijala glavu da nisam mozda trudna a popila sam pivo ili nesto…a "lazna" M je dosla 😱

Ma kakvi. Vrlo jednostavno

33g. - nezaštićeni od 12.mjeseca 2019.

watson009
    18. Svibanj 2020. 13:20

Meni nije komplicirano 😊 samo je skup ali ovaj mjesec sam ciljano htjela vidjeti dal je O kada ja osjecam da je,cisto da ulovim neke znakove osim rastezljive sluzi.

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

18. Svibanj 2020. 13:21

Valeera

anci00

watson009

Ma kakvi. Vrlo jednostavno

budem se sada opskrbila :) hvala ti

KDS
    18. Svibanj 2020. 13:46

watson009

Meni nije komplicirano 😊 samo je skup ali ovaj mjesec sam ciljano htjela vidjeti dal je O kada ja osjecam da je,cisto da ulovim neke znakove osim rastezljive sluzi.

Di si kupila u ljekarni ili? Koliko dođu?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.