Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Valeera
    15. Svibanj 2020. 12:50

more2309

Cure dosao je nalaz, dijagnoza je : asthenoteratozoospermia uz napomenu: plodnost je znacajno smanjena zbog snizenog udjela progresivno pokrernih spermija.

Draga more, sve će biti u redu. Važno je locirati problem. Inace, moja sestra i njen muž, em mu je smanjena pokretljivost em ih nema dosta, a i oni koji prođu nikad ne dođu do jaja jer njena maternica ubije plivače čim se približe. Pa bi bilo možda dobro i da se ti odeš testirati tj.da se odredi kompatibilnost. Jer njihova dijagnoza je jednostavno - nekompatibilnost i da kad bi bili s drugima bi možda odmah zatrudnili. To se bez problema riješava umjetnom npr. A ako ste kompatibilni onda ima terapija tabletama za njega i strpljenje i to je to. More dobro je, dok god ima riješenja za prepreke to je super! 

33g. - nezaštićeni od 12.mjeseca 2019.

15. Svibanj 2020. 12:51

Ne bih trebala dobiti 21.05.  Kupicu testic svakako, kakva su vam iskustva sa Clear Blue? Upravo citam da je on najpouzdaniji. 

watson009
    15. Svibanj 2020. 12:52

Valeera bitno da je vrijednost unutar referentnih intervala!!!!! To su doista divne vijesti,cudo jedno 🙌💜
    S obzirom da ti je upitna ovulacija daj mi samo reci na koji si ju nacin pratila ? Trakicama ili simptomima?

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

• Valeera
    15. Svibanj 2020. 12:55

watson009

Valeera bitno da je vrijednost unutar referentnih intervala!!!!! To su doista divne vijesti,cudo jedno 🙌💜
    S obzirom da ti je upitna ovulacija daj mi samo reci na koji si ju nacin pratila ? Trakicama ili simptomima?

Ne, Clear blue. Međutim smajlić je bio 08.04.to znači da je moj peak trajao barem 5 dana 🤦🤷 Bože, svašta....ali eto u nadi da je to zaista tako i da će sve biti u redu već u ovoj rundi. 

watson009
    15. Svibanj 2020. 12:58

Hvala ti,meni M taman zavrsava pa za 2 dana krecem s trazenjem smajlica 👆😂
    Dal si s clear blue mjerila samo taj dan ili i dan poslije smajlica ?

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

• Valeera
    15. Svibanj 2020. 13:12

watson009

Pa radila sam 07.04. nije bilo smajlića, pa onda 08.04. je bio smajlić. I nakon toga više nisam radila test. 

• Valeera
    15. Svibanj 2020. 13:26

Valeera

watson009

Pa radila sam 07.04. nije bilo smajlića, pa onda 08.04. je bio smajlić. I nakon toga više nisam radila test.

Ali kod mene se ovaj puta očito dogodila neka anomalija, jer ne meni po kalendaru pokazivalo peak 08.04.- I tako je i bilo, ali pitanje je dal' je ovulacija potrajala ili su bile dvije. Jer prema "mom" kalendaru kad smo suprug i ja imali zadnji odnos ovulacija je trebala već biti gotova, dakle noć s 10.na 11.4.oko ponoći, ali je očito upravo taj odnos bio presudan. Nakon toga sam ja bila nešto malo boležljiva i tako pa smo zaustavili odnose, i onda je došla ta "trudnoća". Ne znam kaj bi ti rekla, biologija stvarno nije matematika. I koliko god ja htjela vjerovati u ove brojeve, Betu itd.,život te iznenadi i dobro i loše. 

watson009
    15. Svibanj 2020. 13:32

Dakle kada se pojavi smajl samo akcija iducih 48h i nema potrebe vise testirati...okej.
    Hvala ti na inf 😊🙌
    Nadam se da ti je danasnja beta uljepsala vikend 👆♥

Samo da vam napisem jedno svjedocanstvo,mojoj poznanici ginekolog nije vidio plod(maternica joj je smjestena dublje prema kraljeznici) 
    i onda ju je slao na kiretazu,no ona je odlucila jos privatno otici na UZV i plod je bio vidljiv,rodila zdravoga deckica! Svega ima drage moje,nekada intuicija moze bolje "voditi" od znanosti.

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

LeLa2807
    15. Svibanj 2020. 13:42

Valeera

Ja bila na Beti opet 7550, dakle beta mi se od početka mjerenja dupla svakih 55.77 sati ili 2.3 dana, jest nižih vrijednosti, ali je u range-u. Prebacila sam UZV na onaj sljedeći ponedjeljak, u nadi da će mi dodatnih 3 dana ipak biti od koristi da budem 100% ziher u koji god ishod bude. Inače, prema Beti, ovulacija mi nije bila 10.04.kako sam ja mislila već ili 12.4. ili 13.4.pa je moguće da se sve pomiče, u smislu da je ipak srijeda bila prerana za UZV i embrio. Eto, nadam se da je tako.

Hej, dosla sam tu vidjeti kakva je situacija sa tobom. Od srcs zelim pozitivan ishod u ponedjeljak. 🥰🥰

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

• Valeera
    15. Svibanj 2020. 13:47

LeLa2807

Valeera

Ja bila na Beti opet 7550, dakle beta mi se od početka mjerenja dupla svakih 55.77 sati ili 2.3 dana, jest nižih vrijednosti, ali je u range-u. Prebacila sam UZV na onaj sljedeći ponedjeljak, u nadi da će mi dodatnih 3 dana ipak biti od koristi da budem 100% ziher u koji god ishod bude. Inače, prema Beti, ovulacija mi nije bila 10.04.kako sam ja mislila već ili 12.4. ili 13.4.pa je moguće da se sve pomiče, u smislu da je ipak srijeda bila prerana za UZV i embrio. Eto, nadam se da je tako.

Hej, dosla sam tu vidjeti kakva je situacija sa tobom. Od srcs zelim pozitivan ishod u ponedjeljak. 🥰🥰

Hvala LeLa 🤗🤗🤗, ali tek onaj ponedjeljak 25-tog, tako da imam još čekanja. U svakom slučaju, tnx svima. Eto, meni će biti drago ako ova moja situacija i iskustvo pomogne nekome ubuduće. Ima par stvari koje bi napravila drugačije sada u retrospektivi, ali eto, tu smo gdje jesmo. Borimo se do kraja 💪

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.