Cure dosao je nalaz, dijagnoza je : asthenoteratozoospermia uz napomenu: plodnost je znacajno smanjena zbog snizenog udjela progresivno pokrernih spermija.
Draga more, sve će biti u redu. Važno je locirati problem. Inace, moja sestra i njen muž, em mu je smanjena pokretljivost em ih nema dosta, a i oni koji prođu nikad ne dođu do jaja jer njena maternica ubije plivače čim se približe. Pa bi bilo možda dobro i da se ti odeš testirati tj.da se odredi kompatibilnost. Jer njihova dijagnoza je jednostavno - nekompatibilnost i da kad bi bili s drugima bi možda odmah zatrudnili. To se bez problema riješava umjetnom npr. A ako ste kompatibilni onda ima terapija tabletama za njega i strpljenje i to je to. More dobro je, dok god ima riješenja za prepreke to je super!
33g. - nezaštićeni od 12.mjeseca 2019.
Ne bih trebala dobiti 21.05. Kupicu testic svakako, kakva su vam iskustva sa Clear Blue? Upravo citam da je on najpouzdaniji.
Valeera bitno da je vrijednost unutar referentnih intervala!!!!! To su doista divne vijesti,cudo jedno 🙌💜
S obzirom da ti je upitna ovulacija daj mi samo reci na koji si ju nacin pratila ? Trakicama ili simptomima?
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Valeera bitno da je vrijednost unutar referentnih intervala!!!!! To su doista divne vijesti,cudo jedno 🙌💜
S obzirom da ti je upitna ovulacija daj mi samo reci na koji si ju nacin pratila ? Trakicama ili simptomima?
Ne, Clear blue. Međutim smajlić je bio 08.04.to znači da je moj peak trajao barem 5 dana 🤦🤷 Bože, svašta....ali eto u nadi da je to zaista tako i da će sve biti u redu već u ovoj rundi.
Hvala ti,meni M taman zavrsava pa za 2 dana krecem s trazenjem smajlica 👆😂
Dal si s clear blue mjerila samo taj dan ili i dan poslije smajlica ?
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Pa radila sam 07.04. nije bilo smajlića, pa onda 08.04. je bio smajlić. I nakon toga više nisam radila test.
Pa radila sam 07.04. nije bilo smajlića, pa onda 08.04. je bio smajlić. I nakon toga više nisam radila test.
Ali kod mene se ovaj puta očito dogodila neka anomalija, jer ne meni po kalendaru pokazivalo peak 08.04.- I tako je i bilo, ali pitanje je dal' je ovulacija potrajala ili su bile dvije. Jer prema "mom" kalendaru kad smo suprug i ja imali zadnji odnos ovulacija je trebala već biti gotova, dakle noć s 10.na 11.4.oko ponoći, ali je očito upravo taj odnos bio presudan. Nakon toga sam ja bila nešto malo boležljiva i tako pa smo zaustavili odnose, i onda je došla ta "trudnoća". Ne znam kaj bi ti rekla, biologija stvarno nije matematika. I koliko god ja htjela vjerovati u ove brojeve, Betu itd.,život te iznenadi i dobro i loše.
Dakle kada se pojavi smajl samo akcija iducih 48h i nema potrebe vise testirati...okej.
Hvala ti na inf 😊🙌
Nadam se da ti je danasnja beta uljepsala vikend 👆♥
Samo da vam napisem jedno svjedocanstvo,mojoj poznanici ginekolog nije vidio plod(maternica joj je smjestena dublje prema kraljeznici)
i onda ju je slao na kiretazu,no ona je odlucila jos privatno otici na UZV i plod je bio vidljiv,rodila zdravoga deckica! Svega ima drage moje,nekada intuicija moze bolje "voditi" od znanosti.
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Ja bila na Beti opet 7550, dakle beta mi se od početka mjerenja dupla svakih 55.77 sati ili 2.3 dana, jest nižih vrijednosti, ali je u range-u. Prebacila sam UZV na onaj sljedeći ponedjeljak, u nadi da će mi dodatnih 3 dana ipak biti od koristi da budem 100% ziher u koji god ishod bude. Inače, prema Beti, ovulacija mi nije bila 10.04.kako sam ja mislila već ili 12.4. ili 13.4.pa je moguće da se sve pomiče, u smislu da je ipak srijeda bila prerana za UZV i embrio. Eto, nadam se da je tako.
Hej, dosla sam tu vidjeti kakva je situacija sa tobom. Od srcs zelim pozitivan ishod u ponedjeljak. 🥰🥰
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Ja bila na Beti opet 7550, dakle beta mi se od početka mjerenja dupla svakih 55.77 sati ili 2.3 dana, jest nižih vrijednosti, ali je u range-u. Prebacila sam UZV na onaj sljedeći ponedjeljak, u nadi da će mi dodatnih 3 dana ipak biti od koristi da budem 100% ziher u koji god ishod bude. Inače, prema Beti, ovulacija mi nije bila 10.04.kako sam ja mislila već ili 12.4. ili 13.4.pa je moguće da se sve pomiče, u smislu da je ipak srijeda bila prerana za UZV i embrio. Eto, nadam se da je tako.
Hej, dosla sam tu vidjeti kakva je situacija sa tobom. Od srcs zelim pozitivan ishod u ponedjeljak. 🥰🥰
Hvala LeLa 🤗🤗🤗, ali tek onaj ponedjeljak 25-tog, tako da imam još čekanja. U svakom slučaju, tnx svima. Eto, meni će biti drago ako ova moja situacija i iskustvo pomogne nekome ubuduće. Ima par stvari koje bi napravila drugačije sada u retrospektivi, ali eto, tu smo gdje jesmo. Borimo se do kraja 💪
Sortiraj odgovore
Najstariji