Ines pozdrav,dobro nam dosla! Najbolje sutra onda napravi testic s jutarnjom mokracom posto si napisala da ti kasni 1 dan...😊 Javi nam svakako rezultate 🙏
Ja se iz vlastitog iskustva vise ne zelim voditi simptomima jer sam svaki mjesec imala nesto od simptoma a vjestica na kraju dosla ...😰
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Curke ne znam da li ste budne, ali maloprije mi se pojavio na papiru roskasti trag velicine malog nokta i poslije toga nista za sada. Da li je moguce implatacijsko jer se poklapa s obzirom na O? 🙄
Nea 💗
Curke ne znam da li ste budne, ali maloprije mi se pojavio na papiru roskasti trag velicine malog nokta i poslije toga nista za sada. Da li je moguce implatacijsko jer se poklapa s obzirom na O? 🙄
Javi kako si danas? I jesi li napravila test? 😊
33g. - nezaštićeni od 12.mjeseca 2019.
Nisam jer nazalost procurila iako doduse samo smedkasta i roskasta lagano..ali vidjet cemo tijekom dana kako ce biti 🤞
Nea 💗
Nisam jer nazalost procurila iako doduse samo smedkasta i roskasta lagano..ali vidjet cemo tijekom dana kako ce biti 🤞
Ok, samo polako i bez stresa. Baš curi ili je ono par kapi na toalet papiru ili donjem rublju? Čuj, iako često ne mislimo da je tako, ali tijelo osjeća kad se odlučiš na nešto pa onda hormoni jače rade pa si ponekad i znamo preuveličati ili priželjkivati neke simptome, ja nisam isključena iz toga, a stres još samo potencira sve u negativnom smjeru. Probaj ne misliti o tome i probaj se ponašati relativno normalno. Ako bude počelo jače curiti tokom dana, onda je vjerojatno vještica, ali polako, ništa još nije gotovo i svašta je moguće.
Drage zene,
Odmah da se izvinem sto sam pomalo dosadna. Ali po prijasnjim postovima primjetim da ste jako susretljive, a i upucene u ove teme. Nova sam na forumu, a i u radu na bebi. Ovaj mjesec smo svaki plodni dan imali odnose. Ciklusi su mi prilicno redovni (28-30) dana. Zadnji ciklus sam imala 23.04., ovulaciju sam osjetila 07.05., predhodne dane sam imala nevjerovatnu zelju za sexom. Cervikalna sluz je bila rastezljiva, sve simptome ovulacije sam imale. Od juce osjecam punocu u grudima, naravno i bolove, u predjelu bradavica i ispod dojke. Tamnije su mi bradavice i izrazene su vene. Prijasnji simptomi PMS-a takodjer su bile bolne grudi, ali samo sa strane grudi. Provjeravala sam i cerviks, zatvoren je i dalje je visoko, cervikalna sluz je malo gusca, ali nije doslo do suhoce u vagini. Interesuje me koliko prije izostanke menstuacije se javljaju prvi simptomi trudnoce? I da li je prerano da osjetim simptome trudnoce?
Drage zene,
Odmah da se izvinem sto sam pomalo dosadna. Ali po prijasnjim postovima primjetim da ste jako susretljive, a i upucene u ove teme. Nova sam na forumu, a i u radu na bebi. Ovaj mjesec smo svaki plodni dan imali odnose. Ciklusi su mi prilicno redovni (28-30) dana. Zadnji ciklus sam imala 23.04., ovulaciju sam osjetila 07.05., predhodne dane sam imala nevjerovatnu zelju za sexom. Cervikalna sluz je bila rastezljiva, sve simptome ovulacije sam imale. Od juce osjecam punocu u grudima, naravno i bolove, u predjelu bradavica i ispod dojke. Tamnije su mi bradavice i izrazene su vene. Prijasnji simptomi PMS-a takodjer su bile bolne grudi, ali samo sa strane grudi. Provjeravala sam i cerviks, zatvoren je i dalje je visoko, cervikalna sluz je malo gusca, ali nije doslo do suhoce u vagini. Interesuje me koliko prije izostanke menstuacije se javljaju prvi simptomi trudnoce?I da li je prerano da osjetim simptome trudnoce?
Ja sam prve izražene simptome osjetila otprilike 5 dana nakon izostanka menstruacije. Nije dobro imati odnos svaki dan ovulacije jer se kvalitete sperme smanjuje i moguće je da kada bude peak, spermiji nisu dovoljno mobilni niti ih je količinski dovoljno da oplode jajnu stanicu. Prije izostanka menstruacije sam imala samo svaki dan temperaturu između 37 i 37.2 od kraja ovulacije, to je normalno jer je povećan rad progesterona. Pravi simptomi trudnoće i generalno "rani" simptomi se javljaju kada se razine hcg popne na određenu visinu i kada se razvije gastacijski mjehurić. Bolne grudi mogu i ne moraju biti rani pokazatelj. Razina hcg će ti se penjati tek nakon završene implantacije odnosno nakon izostanka menstruacije. Za ove ostale simptome prije izostanka menstruacije je zaslužan progesteron koji je prisutan u fazi do menstruacije ili izostanka iste. Međutim ako je rad progesterona intenzivan rezultira povišenom temperaturom i ne spušta se ni nakon izostanka menstruacije. Neke žene ni ne osjete povećanje temperature, ja sam itekako osjetila jer je moja prirodna temperatura niža, oko 36.3 uvijek
Drage zene,
Odmah da se izvinem sto sam pomalo dosadna. Ali po prijasnjim postovima primjetim da ste jako susretljive, a i upucene u ove teme. Nova sam na forumu, a i u radu na bebi. Ovaj mjesec smo svaki plodni dan imali odnose. Ciklusi su mi prilicno redovni (28-30) dana. Zadnji ciklus sam imala 23.04., ovulaciju sam osjetila 07.05., predhodne dane sam imala nevjerovatnu zelju za sexom. Cervikalna sluz je bila rastezljiva, sve simptome ovulacije sam imale. Od juce osjecam punocu u grudima, naravno i bolove, u predjelu bradavica i ispod dojke. Tamnije su mi bradavice i izrazene su vene. Prijasnji simptomi PMS-a takodjer su bile bolne grudi, ali samo sa strane grudi. Provjeravala sam i cerviks, zatvoren je i dalje je visoko, cervikalna sluz je malo gusca, ali nije doslo do suhoce u vagini. Interesuje me koliko prije izostanke menstuacije se javljaju prvi simptomi trudnoce?I da li je prerano da osjetim simptome trudnoce?
Ja sam prve izražene simptome osjetila otprilike 5 dana nakon izostanka menstruacije. Nije dobro imati odnos svaki dan ovulacije jer se kvalitete sperme smanjuje i moguće je da kada bude peak, spermiji nisu dovoljno mobilni niti ih je količinski dovoljno da oplode jajnu stanicu. Prije izostanka menstruacije sam imala samo svaki dan temperaturu između 37 i 37.2 od kraja ovulacije, to je normalno jer je povećan rad progesterona. Pravi simptomi trudnoće i generalno "rani" simptomi se javljaju kada se razine hcg popne na određenuvisinu i kada se razvije gastacijski mjehurić. Bolne grudi mogu i ne moraju biti rani pokazatelj. Razina hcg će ti se penjati tek nakon završene implantacije odnosno nakon izostanka menstruacije. Za ove ostale simptome prije izostanka menstruacije je zaslužan progesteron koji je prisutan u fazi do menstruacije ili izostanka iste. Međutim ako je rad progesterona intenzivan rezultira povišenom temperaturom i ne spušta se ni nakon izostanka menstruacije. Neke žene ni ne osjete povećanje temperature, ja sam itekako osjetila jer je moja prirodna temperatura niža, oko 36.3 uvijek
Hvala na detaljnom objasnjenju. Interesuje me jos da li se po izgledu i visini cerviksa moze posumnjati na trudnocu?
Koliko ja znam ne još. Cerviks je važan tek u drugoj polovici trudnoće radi položaja i spuštanja bebe.
Sortiraj odgovore
Najstariji