Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • more2309
    15. Svibanj 2020. 09:58

Valeera

more2309

Valeera

more tako sam i ja mislila, ajme, on je sad i stariji od mene, i pušač od svoje 13-te i pitaj Boga kako je to sve utjecalo i bla bla bla, na kraju sve dobro. Ipak je prestao pušiti. Ne znam jesu li vam rekli da za spermiogram ne biste smjeli apstinirati više od 3 dana. Ako je apstinencija bila dulja onda bi rezultati mogli biti krivi.

Rekli su mu 3-5 dana, apstinirali smo 4 dana, mislis da to nije dobro 🤷‍♀️?

Dobro je, mislim da se ovi iz privatnih klinika u Zagrebu (ne znam od kud si ti), ali tamo su mu rekli 3, a u Vuk Vrhovac 3-5, tako da… To bude sve dobro.

Isao je u privatnu polikliniku tu u Zagreb, rekli su mu 3-5 dana, tako su mu rekli i u Petrovoj kad se narucivao, ali tamo na kraju nije isao jer je zbog korone sve stalo. Super, sad si me smirila, hvala ti 😘😘😘. Javim rezultate 🙂.

🙋‍♀️ 34- sve ok
    🙋‍♂️36- Asthenoteratozoospermia
    06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
    07./2020. - ET, beta - 0.6
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    06./2021. - došla je predivna curica ❤
    Imamo 7 🐧
    Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!

malamarelica
    15. Svibanj 2020. 11:02

Cure, kako funkcionira to s narucivanjem za spermiogram,muz je je jucer dobio uputnicu i rek mu dokt opce prakse da zove il petrovu il vukv. Gdje je bolje i koliko se to ceka?

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

• Valeera
    15. Svibanj 2020. 11:04

Vuk je po meni bolji, moj suprug je samo došao s uputnicom bez najave. 

33g. - nezaštićeni od 12.mjeseca 2019.

• Valeera
    15. Svibanj 2020. 11:04

Prvi puta prije dvije godine, u siječnju smo išli privatno jer nam se nije dalo čekat

• more2309
    15. Svibanj 2020. 12:34

Cure dosao je nalaz, dijagnoza je : asthenoteratozoospermia uz napomenu: plodnost je znacajno smanjena zbog snizenog udjela progresivno pokrernih spermija. 

🙋‍♀️ 34- sve ok
    🙋‍♂️36- Asthenoteratozoospermia
    06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
    07./2020. - ET, beta - 0.6
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    06./2021. - došla je predivna curica ❤
    Imamo 7 🐧
    Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!

15. Svibanj 2020. 12:35

Hvala More2309,

Danas primjecujem neke nove simptome, izazene vene po grudima i tamne bradavice. Kada sam u PMS, grudi me bole sa strane, ispod pazuha. Ovaj put nije tako, osjecam bol samo u djelu bradavica. Mislim da ne umisljam od silne zelje. Ne znam da li su se vama desavali slicni simtomi. 

15. Svibanj 2020. 12:35

Simptomi*

watson009
    15. Svibanj 2020. 12:44

more2309

Cure dosao je nalaz, dijagnoza je : asthenoteratozoospermia uz napomenu: plodnost je znacajno smanjena zbog snizenog udjela progresivno pokrernih spermija.

more2309 barem znate na cemu ste,veliki korak ste time ucinili jer sada treba poraditi tj.poboljsati pokretljivost sperm.!
    Saljem ti pozitivu,problem ste uocili sada ga samo eliminirajte !!!!!! 👆😊

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

• Valeera
    15. Svibanj 2020. 12:46

Ja bila na Beti opet 7550, dakle beta mi se od početka mjerenja dupla svakih 55.77 sati ili 2.3 dana, jest nižih vrijednosti, ali je u range-u. Prebacila sam UZV na onaj sljedeći ponedjeljak, u nadi da će mi dodatnih 3 dana ipak biti od koristi da budem 100% ziher u koji god ishod bude. Inače, prema Beti, ovulacija mi nije bila 10.04.kako sam ja mislila već ili 12.4. ili 13.4.pa je moguće da se sve pomiče, u smislu da je ipak srijeda bila prerana za UZV i embrio. Eto, nadam se da je tako. 

watson009
    15. Svibanj 2020. 12:47

Lukitina1

Hvala More2309,

Danas primjecujem neke nove simptome, izazene vene po grudima i tamne bradavice. Kada sam u PMS, grudi me bole sa strane, ispod pazuha. Ovaj put nije tako, osjecam bol samo u djelu bradavica. Mislim da ne umisljam od silne zelje. Ne znam da li su se vama desavali slicni simtomi.

Dobro nam dosla 😍
    Ti simptomi koje opisujes mogu znaciti T,koliko sam ja upucena.
    Kada trebas dobiti M ? Tj.ne trebas dobiti 😊👆
    Kupis si testic pa ga imaj u pripravnosti.

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.