Ancioo koliko dugo pokusavate ? Jesi pratila O ?
Pusti simptome,ovdje je hrpa dokaza da ne moraju nista znaciti!!! Glavu gore 🙌😊
Hvala na utjesi :) nadam se da će drugi puta bit uspješnije
Tek 3mj, jesam da pratila sam sve
Točno na dan ovulacije smo bili na putu al danima prije i poslije smo bili aktivni
Pise da je najosjetljiviji test za utvrdjivanje trudnoce, 10mlU/ ml. Menstruaciju bi trebala dobiti 21.04. ili 23.04. Nekada dobijem 28 dana, a nekada 30. Kako god, sto prije dobijem, prije se mogu baciti na posao. Tebi Valeera puno hvala na odgovorima. 😘
Pise da je najosjetljiviji test za utvrdjivanje trudnoce, 10mlU/ ml. Menstruaciju bi trebala dobiti 21.04. ili 23.04. Nekada dobijem 28 dana, a nekada 30. Kako god, sto prije dobijem, prije se mogu baciti na posao. Tebi Valeera puno hvala na odgovorima. 😘
joj ti si dobra ja dobijem nekad 30-ti dan nekad 35 a nekad 39/40 ocekujem iduci mjesec pozitivne vijesti :)
Pozdrav cure :)
Zanima me dali je koja od vas pokusavala zaceti uz cistu na jajniku i kakva iskustva imate? Meni kasni vec treci dan,imam lagane grceve a grudi nista posebno tu i tamo osjetim zatezanje prema pazusima i lagano peckanje unutra, jedini novi simptom mi je lagana bol u oba jajnika sto mi je cudno jer me obično boli samo ovaj sa cistom, i drugi dan kasnjenja obilniji bijeli iscjedak
👩🦰29g pcos
👱37g oligoastenozoospermia
1.12.2022. prva aspiracija
5🥚/ 2 oplođena/ ET nista
Sljedeći postupak 3/2023
joj ti si dobra ja dobijem nekad 30-ti dan nekad 35 a nekad 39/40 ocekujem iduci mjesec pozitivne vijesti :)
Zato ti "rani" testovi nepouzdani - osim toga u uputstvima piše 6 dana prije 56%točnosti, i onda se postotak točnosti povećava što se dan izostanka menstruacije približava
33g. - nezaštićeni od 12.mjeseca 2019.
Jutro zene jos imam 3 dana do mrnstruacije jutros mi je dosla muka samo.sta nisam povratila i znoj me oblija sad nista …jel moguce da sam trudna 😘🙏
Jutro zene jos imam 3 dana do mrnstruacije jutros mi je dosla muka samo.sta nisam povratila i znoj me oblija sad nista …jel moguce da sam trudna 😘🙏
Napravi test na dan kad ce ti kasniti, drugim ti fige za veliki + 😊
👩🦰29g pcos
👱37g oligoastenozoospermia
1.12.2022. prva aspiracija
5🥚/ 2 oplođena/ ET nista
Sljedeći postupak 3/2023
Ancioo
Ovo nam je prvi mjesec bez zastite i bila sam ubijedjena da cemo uspjeti. Svo vrijeme sam mislila samo o trudnoci. Sada jedva cekam da dobijem, pa da sledeci mjesec opusteno vodim ljubav, a ne radim posao.
Valeera,
Kako god da bude, necu vise razmisljati o tome, ako smo ovaj mjesec uspjeli, super. Ako nismo, veselim se sledecem pokusaju.
Sortiraj odgovore
Najstariji