Hvala na utjesi :) nadam se da će drugi puta bit uspješnije
Tek 3mj, jesam da pratila sam sve
Točno na dan ovulacije smo bili na putu al danima prije i poslije smo bili aktivni e sad.. marelice nemoj bit tužna ❤️
Danas mi je bio termin poroda za bebicu ciji sam spontani imala… Tako sam tuzna
malamarelica stvarno mi je žao, to je nešto stvarno strašno. Ne mogu ni zamisliti. Oprosti, možda da bilo, ali koliko si bila trudna?
33g. - nezaštićeni od 12.mjeseca 2019.
Bok svima, prije nekoliko danas sam se javila tek toliko da vas sve pozdravim jer vas pratim već neko vrijeme. Moj muž i ja imali smo nezštićen dnose vše puta otprilike kad je bila ovulacija. Nažalost, mislim da ništa od tudnoće ovaj mjesec, jučer radila test koji je bio negativan ali popodne ne ujutrom S obzirom da M još nije stigla i zbog stresa na poslu nisam zabilježila dan posljednje M, ja sam sad u poziciji da čekam da se M pojavi svaki tren, s obzirom da trudna očito nisam. Žao m je da je tako ispalo kako je ali s takvim se stvarima neda upravljati. Tako da svima vam želim puno sreće i dalje. Ako bude kakvih promjena kod mene nadalje, javit ću se. Ovako stalno čitam o trudnoći, onda očito umislim simptome pa se na kraju samo frustriram.
Danas mi je bio termin poroda za bebicu ciji sam spontani imala… Tako sam tuzna
malamarelica stvarno mi je žao, to je nešto stvarno strašno. Ne mogu ni zamisliti. Oprosti, možda da bilo, ali koliko si bila trudna?
Hvala cure. Bila sam tocno 8tjedana. I srce sam cula i sve..al eto, prestalo je kucati. I sad se trudimo, ali evo mi 9dpo i osjetim lagano grudi i trbuh. Za par dana ce menga. Jedino sto me tjesi da cim dobijem zovem ginicku jer mi je rek da onda idem na uzv u krvarenju (bljak). Pa provjera jajnika nekakvom sondom, muz spermiogram. Pijemo maku. Eto, to me jedino tjesi
https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png
KDS gdje si ? Jel dosla M na kraju ili ?
Nadam se da si dobro 😞♥
Hey evo me, danas već 4dc...došla je u četvrtak i to obilno kao i inače. Čitam vas stalno ali ne pišem
Dobro KDS, a jesi se naručila za spolne hormone. Jedne radis 3-5 DC,a progesteron 21 dc
Dobro KDS, a jesi se naručila za spolne hormone. Jedne radis 3-5 DC,a progesteron 21 dc
Nisam nisam, tek idemo na treću sreću :)
Ja nisam izdrazala, pa sam jutros uradila test Clear Blue 6 days early. Negativan je rezultat, u momentu sam bila tuzna. Brzo sam se trgla i obecala sebi da od iduceg mjeseca definitivno necu razmisljati o trudnoci, pokusacu da se rasteretim.
svaka ti cast, ja ne znam kako da se opustim i izbijem trudnocu iz glave evo iskreno
Jos nisam dobila, ali je ocekujem svakog trena jer sam sve uobicajene simptome imala.. a u 6 mj sam narucena na godisnji pregled pa cu bas malo se konzultirat sa ginekologicom
Muz kaze da se bzvz brinem i da ce vec biti uskoro ali mene to toliko pogodi da ja to ne mogu opisat, kad su mi poceli predmenstrualni simptomi osjecala sam se bas da oprostite usrano
Ja nisam izdrazala, pa sam jutros uradila test Clear Blue 6 days early. Negativan je rezultat, u momentu sam bila tuzna. Brzo sam se trgla i obecala sebi da od iduceg mjeseca definitivno necu razmisljati o trudnoci, pokusacu da se rasteretim.
Ne znam jesi li detaljno pročitala upute tog testa, ali ti testovi nisu u stvari za koristiti stvarno danima prije izostanka menstruacije. Svi ti testovi love razinu hcg-a. Meni se razina hcg-a počela dizati tek 3 dana nakon izostanka menstruacije, tako da samo i isključivo izostanak menstruacije može značiti da se nešto događa u da treba napraviti test.
Sortiraj odgovore
Najstariji