Implantacijsko je obično 25-ti dan ciklusa, ili cca 12 dana od ovulacije.
33g. - nezaštićeni od 12.mjeseca 2019.
Nema frke. Ja ti želim da na kraju bude plus 😊🤞
Hvala vam na podrsci. Javit cu kakvo je stanje za dva tjedna. 😊
Sretno svima! 🙏❤️
Pozdrav svima,
Nova sam na forumu. Citala sam vasa iskustva i misljenja i dosla sam na ideju da se uclanim i postavim jedno pitanje. Naime, zadnja menstruacija je bila 23.04., ciklusi su na 28-30 dana, najcesce 28. dana. Pratila sam plodne dane, koji su poceli 03.05., ovulaciju sam imala 07.05. i osjetila sam je. 12.05. sam osjetila neke blage grceve, na kalendaru je pisalo moguca implatacija. Nisam imala krvarenje. Interesuje me da li mogu uraditi test na trudnocu prije ocekivane menstruacije? Jako sam nestrpljiva, nadam se da cu vidjeti plusic. 😊
Dobro nam dosla, zelim ti sto prije pozitivan testic 🙂! Znam da si nestrpljiva, ali bolje ti se strpit, pa ces bit sigurna u rezultate. Ovako, ako bude negativan, razmisljat ces jel prerano i bit ce ti gore, barem je meni tako, zato ga nikad ne radim prije. U svakom slucaju zelim ti plusic 🙏🙏.
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
Dragi je upravo bio na spermiogramu, nalaze ce mu poslat na mail do 14 sati, sad treba izdrzat do tada, ne volim iscekivanje i neizvjesnost...
🙋♀️ 34- sve ok
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
Imamo 7 🐧
Dragi je upravo bio na spermiogramu, nalaze ce mu poslat na mail do 14 sati, sad treba izdrzat do tada, ne volim iscekivanje i neizvjesnost…
Ma sigurno je sve ok.
more tako sam i ja mislila, ajme, on je sad i stariji od mene, i pušač od svoje 13-te i pitaj Boga kako je to sve utjecalo i bla bla bla, na kraju sve dobro. Ipak je prestao pušiti. Ne znam jesu li vam rekli da za spermiogram ne biste smjeli apstinirati više od 3 dana. Ako je apstinencija bila dulja onda bi rezultati mogli biti krivi.
more tako sam i ja mislila, ajme, on je sad i stariji od mene, i pušač od svoje 13-te i pitaj Boga kako je to sve utjecalo i bla bla bla, na kraju sve dobro. Ipak je prestao pušiti. Ne znam jesu li vam rekli da za spermiogram ne biste smjeli apstinirati više od 3 dana. Ako je apstinencija bila dulja onda bi rezultati mogli biti krivi.
Rekli su mu 3-5 dana, apstinirali smo 4 dana, mislis da to nije dobro 🤷♀️?
🙋♀️ 34- sve ok
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
Imamo 7 🐧
Rekli su mu 3-5 dana, apstinirali smo 4 dana, mislis da to nije dobro 🤷♀️?
Dobro je, mislim da se ovi iz privatnih klinika u Zagrebu (ne znam od kud si ti), ali tamo su mu rekli 3, a u Vuk Vrhovac 3-5, tako da... To bude sve dobro.
Sortiraj odgovore
Najstariji