Rita, radila si ipak 3 dana prije ocekivane, nemoj jos do kraja odustajati! Kolika ti je temp danas?
nisam je danas mjerila, jer smo imali sinoc neku festu i dosla sam doma oko 4 h pa ne bi bas vrijedilo. Sutra cu je izmjerit. Danas mi je 12 dpo i cice su me tek danas pocele boljet,do sad me nisu boljele. Inace u pms-u me uvijek bole al me par dana prije prestanu bolit. Ovo danas je ipak cudno malo. Al necu se zavaravat ipak sam radila clearblue koji pokaze i do pet dana ranije plus ako je trudnoca u pitanju. Uglavnom sretna sam da si bar ti ugledala plusic i sad uzivaj u svojoj trudnoci 💖💖
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Da, ali vidis postotak uspjeanosti koji pise na kutijici za 5dana ranije uradjen test. Ali imas pravo, ako i nije, vec bude! :* Ja sam u dilemama da li otici odmah po Duphastone i ginu, ili se pak samo naruciti za mjesec dana ako ne bude nikakvih sumnjivih krvarenja, ne zelim se izlagati dodatnim pregledima i stresu ako je sve ok.. mozda odem privatno samo provjeriti betu
Da, ali vidis postotak uspjeanosti koji pise na kutijici za 5dana ranije uradjen test. Ali imas pravo, ako i nije, vec bude! :* Ja sam u dilemama da li otici odmah po Duphastone i ginu, ili se pak samo naruciti za mjesec dana ako ne bude nikakvih sumnjivih krvarenja, ne zelim se izlagati dodatnim pregledima i stresu ako je sve ok.. mozda odem privatno samo provjeriti betu
a gle, ja bi isla prvi put na pregled negdje oko 7 tjedna ako nema krvarenja i ako se osjecas dobro. Ovo ranije ak odes ionako ce ti rec da je jos rano i da dodjes za dva tjedna. Al da provjeri betu da vidis jel se pravilno dupla 😘
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Hehe :) a pobacaj mi se dogodio u 8.tjednu zadnji put i onda bih nekak najradije tad otisla na pregled :/ ah vidjet cemo...
Jutro!
Da malo dignem temu, kako ste danas?
Ja jos uvijek cekam m, proslo 33 dana, zasad nista od pms simptoma. 😏
Jutro!
test test test test
Ja nisam lose, cekam da mi prode vjestica pa akcija
Malina čestitke, želim ti školsku trudnoću. ♥️ Svim ostalim curama čestitke na plusićima čitam vas redovno al nemam neku inspiraciju pistat, nisam dugo. Pridružujem se ostalim curama u isčekivanju. Mene će stres na poslu pojesti. A strah me ako pređem negdi drugo raditi i objavim da sam trudna nakon dva tri mjeseca da ću ostat bez posla i bez novaca koji nam svima triba, a pogotovo maloj bebi.
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Jutro!
test test test test
Ja nisam lose, cekam da mi prode vjestica pa akcija
Brojala sam kakvi su inace ciklusi i cesto dode na 38 dan, pa cu onda toliko cekat, ako prode, radim test. Samo se rastuzim ovako😔
Kaća, potpuno te shvacam, ja sam imala super ponudu, ali je zena rekla 3 mjeseca probni rad, pa 6 mjeseci na odredeno, s tim da mora mi cijelo vrijeme glava bit u poslu jer je zahtjevno, pa sam odustala, beba mi je trenutno prioritet, a s obzirom na neredovite cikluse, netreba mi jos i takav stres.
A meni je sada ugovor do 4. mj i jako me cijene na poslu. Kolegica kad je bila u istoj situaciji kao ja i rekla da je trudna ponudili su joj za stalno prije vremena, da ne ostanu bez kvalitetnog radnika. Tako da sam luda ne znam više šta da radim. Kolegica pokušava od 12 mj, a mi od drugog mjeseca. Luda kuća.
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
11 dana do M koja nadam se neće doći... Kako u miru čekati da dani prođuuu? 😕🤞🏼
Sortiraj odgovore
Najstariji