Istina Valeera,nije da nisam opterecena...pokusavam biti cool ali sinoc sam bas osjetila samarcinu 😞
Ne baziramo se samo na plodne dane,naravno,ali smo imali cesce odnose nego 2 mj ranije.
Uzeti cu dns clearblue digital za ovulaciju i maca prah pa cemo vidjeti,novi ciklus nove sanse.
Tebi sretno sutra na pregledu 💜
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Istina Valeera,nije da nisam opterecena…pokusavam biti cool ali sinoc sam bas osjetila samarcinu 😞
Ne baziramo se samo na plodne dane,naravno,ali smo imali cesce odnose nego 2 mj ranije.
Uzeti cu dns clearblue digital za ovulaciju i maca prah pa cemo vidjeti,novi ciklus nove sanse.
Tebi sretno sutra na pregledu 💜
žao mi je i ja sam sinoć isplakala more suza
KDS bolje se nekada i isplakati i izbaciti svu negativu iz sebe 👆♥
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
ma da i usput se posvađat sa dragim jer očito ne shvaća koliko to boli pshički. Milijun pitanja gdje smo pogriješili, kada i kako je trebalo, da li je bila zrela stanica.... da bar znam odgovore pa bi drugi mjesec drugačije
Sinoc sam pala u depru kada je vjestica dosla…nisam mogla vjerovati 😭 nije mi se jos desilo da 3 dana ranije dode 😵😩
Posto je krv bila svijetlo crvene boje jutros sam pisnula na stapic i negativan je.
Ovaj ciklus nista a toliko truda i ljubavi je ulozeno ….
Vama ostalima sretno,nadam se barem vasim lijepim vijestima.🙏🌸
Narucujem se dr pa cemo vidjeti sto dalje,mozda imam neku bakt.😞
Zao mi je 🙁. Ne znam kaj je to ovaj mjesec, tako je i meni dosla ranije, sto nikad nije 😤. Znam da si tuzna, ljuta, razocarana i da su ti sve emocije izmjesane. Isplaci se, izbaci to sve iz sebe, a onda duboko udahni i kreni naprijed, nema nazad. Ugledat cemo i mi svoj plusic, samo se moramo jos strpit 😘😘😘
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
ma da i usput se posvađat sa dragim jer očito ne shvaća koliko to boli pshički. Milijun pitanja gdje smo pogriješili, kada i kako je trebalo, da li je bila zrela stanica…. da bar znam odgovore pa bi drugi mjesec drugačije
KDS ja ti znam bar dva braka koja su patila zbog toga, i tebi u potpisu stoji da ne pokušavate dugo. Obzirom na tvoje godine i sve, ponavljam, parovi obično zatrudne u prvih 6 mjeseci do godine dana! Ako nakon godine dana ne ide, ide se na testove. Mi smo pokušavali već jednom u 2018, odnosno ne jednom već cijelu tu godinu, nakon toga je meni krenulo u karijeri i stopirali smo godinu dana.
Dajte da vas pitam nešto? Kad se već sada živcirate toliko (a nema potrebe) kaj ćete u trudnoći ili da vam se događa ovo kao i meni? Kaj budete cijelu trudnoću strepile? Takvim reakcijama si samo pogoršavate stvari.
I ja sam bila razočarana mali milijun puta, ali odbijam da me to definira. Ja idem na ultrazvuk sutra, i nemam pojma kaj se događa unutra i prihvatiti ću kaj god bilo.
Kad vidim da se uzrujavate i brinete oko nekoliko mjeseci pokušavanja, kaj bi vam rekle cure koje pokušavaju 4 ili 7 godina?! Ili kaj bu bilo ako jedan od tih pokušaja rezultira a plusićem, a ono kemijska ili blighted ovum ili tako nešto? Dajte malo perspektive i pozitive.
I stvarno, ovako si pogoršavate. Dokazano je da stres i pritisak utječu na spolne hormone, iako testovi pokazuju da je sve ok s hormonima, ali u trenutku odnosa podsvjesno taj pritisak od - mora se dogoditi sad - puno toga napravi u organizmu.
Ajde cure! Sve će biti u redu, i što sad! To samo znači da se možete još igrati sa svojim polovicama, ja sam službeno na "čuvanju" until told otherwise, nisam sa suprugom "bila" 3 tjedna. Dajte uživajte jedni u drugima i biti će plusića.
33g. - nezaštićeni od 12.mjeseca 2019.
ma da i usput se posvađat sa dragim jer očito ne shvaća koliko to boli pshički. Milijun pitanja gdje smo pogriješili, kada i kako je trebalo, da li je bila zrela stanica…. da bar znam odgovore pa bi drugi mjesec drugačije
Sjedni i porazgovaraj s njim, vidjet ces da ni njemu nije lako i da zelite isto, samo se ne nosimo svi isto sa situacijom, to sto on ne place, ne znaci da mu je manje stalo nego tebi. On to mozda vise gleda sa strane razuma jer ne pokusavate dugo i prakticki ste tek poceli, a ti to vise gledas sa strane emocija i htjela bi da to odmah uspije. Zapamti da ste na istoj strani i da se borite za isti cilj, ne mojte jedan protiv drugog.
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
Valeera divim se curama koje se trude više od mene i koje su ugledale + pa na kraju opet ništa no svatko od nas ima svoju priču. Kao što ja ne mogu znati tvoju intimu tako ni ti moju. Ne znaš što se sve izdešavalo u mom životu prije (nevezano uz pokušavanje začeća), ne znaš sa kakvim problemima živim te naravno sa kolikom željom imati vlastito dijete. Misliš da je lako gledati supruga sa njegovim djetetom iz prvog braka, a ti toliko željno želiš svoje dijete pa ne znaš kada ćeš ga imati ni primiti u zagrljaj? Misliš da je lako slušati riječi "tata tata", a ti si teta koja je ovako došla u život? Misliš da je lako čuti "ne želim da vi imate dijete", "on je i bit će samo moj tata"... ma da su to sve dječje priče misliš da je lijepo čuti? Misliš da je lijepo čuti skoro na početku veze da ne zna da li će imati sa tobom dijete jer ga je bivša povrijedila i ne želi riskirati da drugo dijete pati (iako mu nikada ne bi napravila šta i ona)? Misliš da je lijepo kad, iako su dugo prije bili u vezi, su tu kćer slučajno dobili, a sada kad željno želimo oboje ne ide? Mislim da svatko ima pravo bit tužan nakon minusa ili nakon dolaska M, a da si čitala prije sve moje postoje bi vidjela da sam do jučer bila optimistična i vesela. Uglavnom, želim čim prije svima nama + i ostvarenje naših snova
Valeera divim se curama koje se trude više od mene i koje su ugledale + pa na kraju opet ništa no svatko od nas ima svoju priču. Kao što ja ne mogu znati tvoju intimu tako ni ti moju. Ne znaš što se sve izdešavalo u mom životu prije (nevezano uz pokušavanje začeća), ne znaš sa kakvim problemima živim te naravno sa kolikom željom imati vlastito dijete. Misliš da je lako gledati supruga sa njegovim djetetom iz prvog braka, a ti toliko željno želiš svoje dijete pa ne znaš kada ćeš ga imati ni primiti u zagrljaj? Misliš da je lako slušati riječi "tata tata", a ti si teta koja je ovako došla u život? Misliš da je lako čuti "ne želim da vi imate dijete", "on je i bit će samo moj tata"… ma da su to sve dječje priče misliš da je lijepo čuti? Misliš da je lijepo čuti skoro na početku veze da ne zna da li će imati sa tobom dijete jer ga je bivša povrijedila i ne želi riskirati da drugo dijete pati (iako mu nikada ne bi napravila šta i ona)? Misliš da je lijepo kad, iako su dugo prije bili u vezi, su tu kćer slučajno dobili, a sada kad željno želimo oboje ne ide? Mislim da svatko ima pravo bit tužan nakon minusa ili nakon dolaska M, a da si čitala prije sve moje postoje bi vidjela da sam do jučer bila optimistična i vesela. Uglavnom, želim čim prije svima nama + i ostvarenje naših snova
Krivo si me shvatila, moj post je upravo govorio o tome kako ne znamo što više sve događa nekome u životu i da se svašta može dogoditi. KDS ja sam uvjerena da ćeš do kraja ove godine biti trudna, na kraju krajeva, statistika ide u tvoj prilog. Situaciju s njegovom bivšom neću komentirati, jer svi imamo prošlost, ali tebe ta prošlost muči, ispravi me ako griješim, ali već si nekoliko puta ponovila - oni uopće nisu htjeli/planirali pa im je uspjelo. Ne govori li to to nešto? Glava, glava je velika stvar, i dok god ćeš vašu situaciju uspoređivati s njihovom, imati ćeš težak teret na ramenima. Pusti taj teret, pusti prošlost, dakle on ima dijete, ok, imati ćeš ga i ti i biti ćete dvostruko sretni jer će u vašim životima biti dvije djece. Pitati se jesi li nešto krivo napravila - ok, ali zašto, što si mogla krivo napraviti - ništa, ako je problem tehničke prirode, to samo znači da se može riješiti. Opušteno, smireno i doći će.
33g. - nezaštićeni od 12.mjeseca 2019.
More2309 znas da sam te se odmah sjetila da si i ti dobila ranije i da je ocito ovaj ciklus neki ludi 😵
KDS ne moras se opravdavati,shvacam da ti je tesko,tj.ja bih rekla duplo teze jer se moras na neki nacin "natjecati" sa prosloscu od partnera. Probaj iduci ciklus LH trakice ili nesto.
Evo ja idem dns po clearblue pa cu vidjeti dal je doista O kada mislim da je, probati cu i maca prah uvrstiti u prehranu a mislim si i ananas kupiti pa neka se nade hehe!
Imamo pravo biti tuzne nakon minusa bio on vec u prvom mjesecu truda ili nakon godine dana i vise.
Svi imamo dane kada padnemo i kada smo poletne...nema smisla glumiti da je sve super ako smo potistene.💖
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Sortiraj odgovore
Najstariji