Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    KDS
    12. Svibanj 2020. 10:01

watson009

Imamo pravo biti tuzne nakon minusa bio on vec u prvom mjesecu truda ili nakon godine dana i vise.
    Svi imamo dane kada padnemo i kada smo poletne…nema smisla glumiti da je sve super ako smo potistene.💖

Potpuno se slažem. Nisam od onih da glumim da je sve super, a iznutra se grizem, na meni se točno vidi raspoloženje.

• Valeera
    12. Svibanj 2020. 10:16

Ok, ja sam možda previše pragmatična onda 🤷. Mislim ja vam svakako svima želim djecu, i da sve bude dobro i pozitivno i da nema problema. Moje životno iskustvo je takvo da to obično ne ide baš tako glatko kad navaljujemo na nešto, već kad malo stanemo na kočnicu. Mene brine da ćete se izgorit prije vremena, jer vam želim dobro i želim vas da imate to što želite, to je sve. 
    No, u svakom slučaju, padneš, digneš se opet, nije bez veze da je taj teret na nama, ženama, muškarci ništa od ovoga ne bi mogli dobro podnositi, ni fizički ni psihički. 

33g. - nezaštićeni od 12.mjeseca 2019.

watson009
    12. Svibanj 2020. 10:43

Valeera

Ok, ja sam možda previše pragmatična onda 🤷. Mislim ja vam svakako svima želim djecu, i da sve bude dobro i pozitivno i da nema problema. Moje životno iskustvo je takvo da to obično ne ide baš tako glatko kad navaljujemo na nešto, već kad malo stanemo na kočnicu. Mene brine da ćete se izgorit prije vremena, jer vam želim dobro i želim vas da imate to što želite, to je sve.
    No, u svakom slučaju, padneš, digneš se opet, nije bez veze da je taj teret na nama, ženama, muškarci ništa od ovoga ne bi mogli dobro podnositi, ni fizički ni psihički.

To si dobro rekla hehe
    Ipak smo mi zene i kada je tesko opet se moramo znati dici,bitno da smo si barem mi podrska !!!! 👭♥

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

12. Svibanj 2020. 10:49

Pozz cure nadam ste da ste sve dobro ibda ste zdrave
    Naime moja situacija je trenutno ajme
    Imam policisticne jajnike i neredovite mestruacije i ovulacije i plodnih dana ni nema ili se desi jednom u ko zna koliko…
    Takozvanu cudnu Mestruaciju sam dobila 8.4 samo 11 dana nakon zadnje danas je 4ti dan ali jako je cudna prva dva dana sam jedva i curila to bi bilo jedva na papiru da se vidilo al nije bila tamna nego jako svjetla roza svjeza krv na ulosku tako rec nista trci dan ista stvar malo vise al i dalje jako jako malo danas 4ti dan ujuto sam imala malo vise krvi koje se izlilo da napimenom sinoc sam imala odnos pa moze bit da je to prouzrokivalo vise krvi ujutro, nakon tog ajmo rec veceg krvarenja opet isto jako jako malo samo prikom male nuzde na papiru i do veceri sve stalo znaci trajalo ke otprike 4 dana a inace mestuacija mi traje najmanjen 7 pa do 10 dana…
    Odnos sam imala zadnji dan prijasnje mestruacije i 27 28 29.04 kada mi je kalendar pokazivao toboze plodne dane iako sam i nakon tih dana isto imala odnose… Od simptoma neman bas nesto puno osim sto me nekad uhvati malo vruce malo hladno, malu bol u ledima i neki pritisak u donjem djelu stomaka kao da mi neko pritisce nelagoda neka i malo povecane grudi i jede mi se neka odredena hrana i imam bol i nogi ispod zdjelice na pregibu neznam kako bi vam objasnila haha…u ginekologa planiram otici kroz par dana… Sad zanimaju me vasa iskustva ili neki komentar postoji li mozda mogucnost da sam trudna, svaki komentar savjet bilo sta je dobro doslo
    Skuzajte na velikom postu 😘😘😘😘

• Valeera
    12. Svibanj 2020. 12:34

NeverGiveUp55

Imam policisticne jajnike i neredovite mestruacije i ovulacije i plodnih dana ni nema ili se desi jednom u ko zna koliko…
    Takozvanu cudnu Mestruaciju sam dobila 8.4 samo 11 dana nakon zadnje danas je 4ti dan ali jako je cudna prva dva dana sam jedva i curila to bi bilo jedva na papiru da se vidilo al nije bila tamna nego jako svjetla roza svjeza krv na ulosku tako rec nista trci dan ista stvar malo vise al i dalje jako jako malo danas 4ti dan ujuto sam imala malo vise krvi koje se izlilo da napimenom sinoc sam imala odnos pa moze bit da je to prouzrokivalo vise krvi ujutro, nakon tog ajmo rec veceg krvarenja opet isto jako jako malo samo prikom male nuzde na papiru i do veceri sve stalo znaci trajalo ke otprike 4 dana a inace mestuacija mi traje najmanjen 7 pa do 10 dana…
    Odnos sam imala zadnji dan prijasnje mestruacije i 27 28 29.04 kada mi je kalendar pokazivao toboze plodne dane iako sam i nakon tih dana isto imala odnose… Od simptoma neman bas nesto puno osim sto me nekad uhvati malo vruce malo hladno, malu bol u ledima i neki pritisak u donjem djelu stomaka kao da mi neko pritisce nelagoda neka i malo povecane grudi i jede mi se neka odredena hrana i imam bol i nogi ispod zdjelice na pregibu neznam kako bi vam objasnila haha…u ginekologa planiram otici kroz par dana… Sad zanimaju me vasa iskustva ili neki komentar postoji li mozda mogucnost da sam trudna, svaki komentar savjet bilo sta je dobro doslo

Dobrodošla! Napravi kućni test, da znaš na čemu si. Ovako simptomi mogu biti i od prevelikog rada hormona. Generalno, to sa čudnom hranom i to, može biti i trudnoća i hormoni. Najbolje test pa gin :) sretno! 

12. Svibanj 2020. 12:35

Valeera

NeverGiveUp55

Dobrodošla! Napravi kućni test, da znaš na čemu si. Ovako simptomi mogu biti i od prevelikog rada hormona. Generalno, to sa čudnom hranom i to, može biti i trudnoća i hormoni. Najbolje test pa gin :) sretno!

Hvala puno
    Svakako cu napravit test pa onda u petak u gin da vidim sto je.. Hvala puno na odgovoru😁

12. Svibanj 2020. 13:21

A da vas pitan jos u slucaju ajmo rec da je ovo bilo implantacisko krvarenje kad mogu najranije napravit test? 

• Valeera
    12. Svibanj 2020. 13:45

NeverGiveUp55

A da vas pitan jos u slucaju ajmo rec da je ovo bilo implantacisko krvarenje kad mogu najranije napravit test?

Danas

12. Svibanj 2020. 13:46

Valeera

NeverGiveUp55

Danas

Moze i popodne ili da cekam jutro da bude prva mokraca?

watson009
    12. Svibanj 2020. 13:49

NeverGiveUp55

Valeera

NeverGiveUp55

Danas

Moze i popodne ili da cekam jutro da bude prva mokraca?

Pozdrav i dobro dosla,s obzirom da si zadnju M dobila 8.4. smatram da bi se plus vec uvelike vidio u svako doba dana! 
    Sretno i javi se svakako povratno🙏 😊😍

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.