Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    12. Svibanj 2020. 16:17

Valeera

NeverGiveUp55

27 28 29 je kalendar pokazivao trakice mi nisu bila bas pouzade ja jesan osjevala bol u jajnicima i da mi se povisi nekad temperatura u ta tri dana i bila san malo vise voljna za seks hahah, s time da imam nepravilne cikluse i policisticne jajnike nisam vise pametna, sacekat vu mozda jos dan dva ako izdrzin pa cu napravit test i pravac ginicu

Hmmmm dakle mjesečnica je bila do 26.04., a ovulacija već idući dan? Ajde da bar, to bi bio još jedan dokaz da je zapravo sve moguće 😊 inače ukoliko ne bude, kupi si svakako Clear Blue za ovulaciju. Jer očito je da ako ti menstruacija traje između 7 i 10 dana kalendar ti možda nije 100% pouzdan pa svakako porovjeravaj. I sretno sutra!

Maa luda sam vise s tim mjesecnicama i ovulacijama pa je pa nije ajme... Svakako cu probat sa clear blue.. 
    Iii nadam se da cu sutra ugledati plusic napokon😘

zabrinutakata
    12. Svibanj 2020. 17:25

prasak INOFOLIC potiče plodnost  jwl ko pije ovaj prasak i da mu je pomoglo 🙏🥰

watson009
    13. Svibanj 2020. 08:34

zabrinutakata

prasak INOFOLIC potiče plodnost jwl ko pije ovaj prasak i da mu je pomoglo 🙏🥰

Ja i muz smo od danas na Maca prahu,nije bas najfiniji ajme.
    Sad ne mogu naci na forumu ali pije se samo do Ovulacije jel tako ?
    Zna mi netko reci dal da nastavim i folnu kiselinu piti ili ne ?

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

• Valeera
    13. Svibanj 2020. 08:49

Hej cure, ne znam vam odgovore na ta konkretna pitanja, to bi možda stvarno bilo dobro da šibnete mail ginekologu, možda bi vam mogli dati i detaljnije smjernice. Watson009, a što si ti pila do sada? 

33g. - nezaštićeni od 12.mjeseca 2019.

watson009
    13. Svibanj 2020. 08:52

Valeera

Hej cure, ne znam vam odgovore na ta konkretna pitanja, to bi možda stvarno bilo dobro da šibnete mail ginekologu, možda bi vam mogli dati i detaljnije smjernice. Watson009, a što si ti pila do sada?

Solgar folnu kiselinu 400mg pijem od 11.mj prosle godine ,posto je maca puna svih zivih vitamina nezz dal se smije kombinirati.
    Znam da su doktori alergicni (vecina) na alternative pa cu radije googlati ...
    Valeera kada si ti danas narucena ?

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

zabrinutakata
    13. Svibanj 2020. 09:07

watson009

zabrinutakata

prasak INOFOLIC potiče plodnost jwl ko pije ovaj prasak i da mu je pomoglo 🙏🥰

Ja i muz smo od danas na Maca prahu,nije bas najfiniji ajme.
    Sad ne mogu naci na forumu ali pije se samo do Ovulacije jel tako ?
    Zna mi netko reci dal da nastavim i folnu kiselinu piti ili ne ?

Pa nije mi nista reka samo da to uzmem mislim da cu piti cijeli mijesec neznam zato sam i pitala jel koja pila da je pitam detalje

KDS
    13. Svibanj 2020. 09:12

Do sada nisam ništa pila. Od prekjučer počela A-Z mama id DM-a. Prošli put kad sam bila kod gonekologa me je pitao da li radimo na bebi al mi nije rekao da ništa uzimam.

Raštika
    13. Svibanj 2020. 09:15

Pozdrav svim curama🙋🏽‍♀️ ja sam stara forumasica, vucaram se vec dvije godibe bezuspjesno po forumu. Ko me se sjeca super ko ne a jebi ga 😂😂😂😂
    Citam vas tu i tamo, ne pisem jer mi je bas nekako dopizdilo. Ispricavam se ako cu nekoga uvrijediti sa svojim upadanjem ko padobranac al moram se osvrnuti na kds, to je jace od mene😂😂😂😂 ako se ne mozes nositi sa prosloscu partnera onda trazis partnera bez proslosti. Ako ne zelis muskarca s djetoteom druge zene onda trazis muskarca bez djeteta. Oprosti, ali iscitavam jako puno nepotrebne drame. Ovo nije natjecanje ali tebi ocito je. Jer jed om je njemu uspjelo s jednom zenom, sad mora i a drugom. A sto se tice komentara njegovog djeteta... Nije mi jasno u kakvoj ai to vezi da vi ne mozete popricat a djetetom? Ili barem njegov tata. Ja dajem zakljuciti iz svega da tom djetetu nisu bas objasnjene stvari neke u zivotu. Nemoj se ljutit al jako sam osjetljiva na nepotrebna kukanja pa sam se morala javiti. A ti ces s tim razmisljanjem sjebat samo sebe a onda vjerojatno i tu vezu.
    Pozdrav zene moje, ima li koga od stare ekipe ovdje? Nadam se da su se preselile na ljepsi dio foruma. 😉🤞❤️❤️❤️❤️

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

KDS
    13. Svibanj 2020. 09:24

Ko kaže da ne želim muškarca sa dijetetom? Vjerojatno nisi u vezi da muškarcem koji ima dijete od prije pa ne znaš kako i šta tko od nas proživljava...prvenstveno dijete koje nije ni za što krivo, koje je još relativno malo za obajsniti neke stvari, koje je razvučeno na sve strane,  drugo taj muškarac koji mora nastaviti živjeti nakon što je opečen misliti na to dijete i pokušati krenuti dalje, a ne znaš ni kako je meni u cijeloj toj situaciji. To što sa se požalila ne moram biti napadnuta niti od tebe niti od jedne tu cure. Svaka od nas ima svoju životnu priču.

• Valeera
    13. Svibanj 2020. 09:24

watson009

Valeera

Solgar folnu kiselinu 400mg pijem od 11.mj prosle godine ,posto je maca puna svih zivih vitamina nezz dal se smije kombinirati.
    Znam da su doktori alergicni (vecina) na alternative pa cu radije googlati …
    Valeera kada si ti danas narucena ?

Tek oko 3. Nego, meni je 2018.kad smo prvi puta probali i kad smo se upustili u neke testove ustanovljeno da imam ureaplazmu pa sam liječila sa sumamedom jer je količina bakterije bila izuzetno mala. Naravno i on se liječio. Nikad nisam napravila povratno dal' ju imam i dalje. Kad smo započeli pokušavati opet sada, pili smo 2 mjeseca koloidno srebro, nemam pojma jel to pomoglo ili ne, ali vele da je to prirodni antibiotik. Dodatno sam uzimala Folnu od 1000, Centravit (koji osim svih vitamina sadrži i dodatno folne), Vitamin C posebno i Vitamin D3 posebno. Tako da sam ja stvarno dosta velike količine folne uzimala u početku. Sad sam samo na Folna1000, vitamin C I D3, a kad potrošim ovu folnu vraćam se na Elevit ili Elenatal samo. 

33g. - nezaštićeni od 12.mjeseca 2019.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.