Ja bi čekala ujutro. Ali možeš i popodne. Implantacijsko krvarenje se javlja 25 dc ako sam dobro shvatila, tebi je danas 29 dc?
33g. - nezaštićeni od 12.mjeseca 2019.
A da vas pitan jos u slucaju ajmo rec da je ovo bilo implantacisko krvarenje kad mogu najranije napravit test?
Danas
Moze i popodne ili da cekam jutro da bude prva mokraca?
Pozdrav i dobro dosla,s obzirom da si zadnju M dobila 8.4. smatram da bi se plus vec uvelike vidio u svako doba dana!
Sretno i javi se svakako povratno🙏 😊😍
Ja mislim da je htjela napisati 08.05. jer pričala je i o 27.4? ?! NeverGiveUp? Kad si dobila krvarenje 08.04.ili 08.05.?
A da vas pitan jos u slucaju ajmo rec da je ovo bilo implantacisko krvarenje kad mogu najranije napravit test?
Danas
Pozdrav i dobro dosla,s obzirom da si zadnju M dobila 8.4. smatram da bi se plus vec uvelike vidio u svako doba dana!
Sretno i javi se svakako povratno🙏 😊😍
Ja mislim da je htjela napisati 08.05. jer pričala je i o 27.4? ?! NeverGiveUp? Kad si dobila krvarenje 08.04.ili 08.05.?
Je je upravu si falila sam napisat da misla sam 08.05 da sam dobila to neko krvarenje...
Onda cu kupit test pa cu sacekat ujutro la cuvga napravit... @watson009 hvala na dobrodošlici i svakako se javim.. Bila je @valeera upravu falila sam ja napisat datum
Pardon, ne može biti tako jako sam napisala. Za ove dan ciklusa. I dalje mislim da je NeverGiveUp mislila da na 08.05.(a ne na 08.04.), a zadnja M prije toga je bila 27.04.?
Danas
Dobro dosla 🙂, drzim fige da bude plusic 😊! Ja bi ga radila sa jutarnjom...
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
Pardon, ne može biti tako jako sam napisala. Za ove dan ciklusa. I dalje mislim da je NeverGiveUp mislila da na 08.05.(a ne na 08.04.), a zadnja M prije toga je bila 27.04.?
Da zadnja M je zavrsila 26.04 a ova cudna je pocela 08.05 i zavrsila 11.05 i cudno mi je to sto je trala samo 4 dana s tim da nije bilo pravo krvarenje i inace mi traje od 7 do 10 dana...
Danas
Dobro dosla 🙂, drzim fige da bude plusic 😊! Ja bi ga radila sa jutarnjom…
Hvala puno😘
Icu kasnije kupit testic pa cu ujutro napravit i nadat se plusicu... Dosta sam se nagledala minusica...
Danas
Dobro dosla 🙂, drzim fige da bude plusic 😊! Ja bi ga radila sa jutarnjom…
Hvala puno😘
Icu kasnije kupit testic pa cu ujutro napravit i nadat se plusicu… Dosta sam se nagledala minusica…
Ok, kad si izmjerila ovulaciju? Jer implantacijsko se događa u pravilu 12 do 14 dana poslije dana ovulacije. Međutim biologija nije matematika! Tako da može biti trudnoća, nikad ne znaš 😊
27 28 29 je kalendar pokazivao trakice mi nisu bila bas pouzade ja jesan osjevala bol u jajnicima i da mi se povisi nekad temperatura u ta tri dana i bila san malo vise voljna za seks hahah, s time da imam nepravilne cikluse i policisticne jajnike nisam vise pametna, sacekat vu mozda jos dan dva ako izdrzin pa cu napravit test i pravac ginicu
27 28 29 je kalendar pokazivao trakice mi nisu bila bas pouzade ja jesan osjevala bol u jajnicima i da mi se povisi nekad temperatura u ta tri dana i bila san malo vise voljna za seks hahah, s time da imam nepravilne cikluse i policisticne jajnike nisam vise pametna, sacekat vu mozda jos dan dva ako izdrzin pa cu napravit test i pravac ginicu
Hmmmm dakle mjesečnica je bila do 26.04., a ovulacija već idući dan? Ajde da bar, to bi bio još jedan dokaz da je zapravo sve moguće 😊 inače ukoliko ne bude, kupi si svakako Clear Blue za ovulaciju. Jer očito je da ako ti menstruacija traje između 7 i 10 dana kalendar ti možda nije 100% pouzdan pa svakako porovjeravaj. I sretno sutra!
Sortiraj odgovore
Najstariji