Cure.. long story short, imamo PLUS! :) Danas mi je27dc, temp mi nije pala i nisam mogla izdrzati. Jucer nakon posla svratila u DM po Clearblue i rekla sam da cu ga koristiti ako temp bude ok.
I eto… sto sad? Sad slijedi dio gdje cu pokusavati ne razmisljati o mogucem pobacaju…
Inace, od simptoma nemam bas nista, ni sise ni grcevi, jedino jako lose spavam i imala sam smedji iscjedak onako na papiru koji je mogao znaciti svasta.. Ocito je znacio bebito :)
Muzek i ja keksali smo se na 8dc, 13dc ujutro i 14dc navecer. Ne znam sjecate li se, napisala sam da nikad u odnosu ne dozivljavam orgazam, kako je muz na 13dc odmah zaspao, ja sam se prebacila u boravak i zavrsila posao :D mozda je to bila dobitna kombo. I muz mi vec 2 mjeseca pije FertilUp, nema dijagnozu ali nikad ne znas…ne moze skodit.
Ovaj mjesec sam izbacila i folnu da pauziram. Mozda je od mora i godisnjeg… A mozda su se jednostavno zvijezde poslozile. Samo ne treba gubiti nadu! Citam vas i dalje :*
jaao Malina cestitaaam, bas sam sretna radi tebe 🤗🤗 sve ce bit ok, naoruzaj se pozitivnim mislima 💪 ja sam danas piskila kineza (26 dc) i nista. Temp je i dalje 36.8. Drzi fige za iduci ciklus 💪💪
Cure, hvala vam!
Rita, ajde, cekam te! Btw, meni je kinez negativan… tako i u prosloj trudnoci pokazao plus nakon 4 dana kasnjenja :) strpi se do sutra jos :)
Čestitam 😊
Čestitke i do mene!!! Svima nam zelim što prije da ugledamo ++++
https://lbdf.lilypie.com/4dW3p2.png
Hvala cure!! Molim se i dalje za sve nas ❤
Uzela sam Clearblue u DM, odmah je bio plusic!
Clearblue je najbolji, pokaže i ranije, jedino nekad pokaže onu evaporacijsku pa mnoge zamijene da je plusić, ali iskreno ja nikad nisam vidila tu evaporacijsku i ne znam kako je i di ljudi vide uopće 😂
Kad je minus- minus je, a kad je plus to još ne znam 😂😂
Jucer sam radila clearblue i minus mi je 🙄 sad cekam uto ili sri da mi dodje, pa u nove pobjede 💪
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Rita, radila si ipak 3 dana prije ocekivane, nemoj jos do kraja odustajati! Kolika ti je temp danas?
Clearblue je najbolji, pokaže i ranije, jedino nekad pokaže onu evaporacijsku pa mnoge zamijene da je plusić, ali iskreno ja nikad nisam vidila tu evaporacijsku i ne znam kako je i di ljudi vide uopće 😂
https://ibb.co/vvknG5S
Hjoj,jel ovo evaporacijska? Ja se nadam da nije
https://ibb.co/vvknG5S
Hjoj,jel ovo evaporacijska? Ja se nadam da nije
Ovo se super vidi čestitam još jednom 😍
Evaporacijska bude neka kao sjena koji se vidi na nekom posebnom svjetlu i ne bude plave boje uopće, to je ono kad se ljudi hvataju za slamku
Aaaa ok :D e hvala! Uopce se ne osjecam trudno,u nekom trenutku sam i zaboravila da sam radila test! Nadam se da ce tako i ostati :)
Sortiraj odgovore
Najstariji