Meni se isto smeđi iscjedak pojavi dan ili dva pred mengu, ali nikad sredinom ciklusa. Ne bih rekla ni da je implantacijsko krvarenje jer se tebi pojavio sredinom ciklusa kad ti treba biti ovulacija, a i citala sam da implantacijsko krvarenje traje dan ili dva i u pravilu nema zgrusane krvi. Koliko ti inace traje ciklus? Probaj napraviti sad koji dan test, pa ces vidjeti.Nazovi ginekologa i reci mu situaciju, mozda ti preko telefena moze bar okvirno reci sto bi to moglo biti.
Ciklus je otprilike na 29-32 dana. Ništa, test ide za prvu pomoć pa ćemo vidjeti dalje :/
Hvala vam cure! Naravno još nije ništa potvrđeno kao 100% i ne znam kako se to i kada dogodilo da je trudnoća takva znanost. Nekad su žene u polju pamuka rađale…ovo jesi, nisi, čekaj, pa onda opet čekaj itd…pa to je stvarno psihički grozno. A opet želiš si to više od svega 🙏 ja nam svima želim da bude dobro i da svi imamo bebice u sljedećoj godini.
Ja vjerujem u tvoje malo cudo, ova tvoja prica je nevjerojatna barem za sada 🙏♥
Svi cekamo ponedjeljak s tobom….
Imas ikakve simptome ?
Iscjedak ? Bilo sto ?
Ništa, ali s vremena na vrijeme imam pritisak u donjem dijelu trbuha ili čak probadajuću bol.
33g. - nezaštićeni od 12.mjeseca 2019.
Hvala vam cure! Naravno još nije ništa potvrđeno kao 100% i ne znam kako se to i kada dogodilo da je trudnoća takva znanost. Nekad su žene u polju pamuka rađale…ovo jesi, nisi, čekaj, pa onda opet čekaj itd…pa to je stvarno psihički grozno. A opet želiš si to više od svega 🙏 ja nam svima želim da bude dobro i da svi imamo bebice u sljedećoj godini.
Ja vjerujem u tvoje malo cudo, ova tvoja prica je nevjerojatna barem za sada 🙏♥
Svi cekamo ponedjeljak s tobom….
Imas ikakve simptome ?
Iscjedak ? Bilo sto ?
Ništa, ali s vremena na vrijeme imam pritisak u donjem dijelu trbuha ili čak probadajuću bol.
Tako je i meni, drzim ti fige od srca! 💞💞
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Seliin ja bi definitivno napravila test, a ne skodi da ides kod gin cisto da vidis. Mozda napravit nalaze hormona jer smeckarenje moze bit i zbog pada progesterona, a to lako rijesi.
KDS dobro je pokrit plodne dane, ali nemoj da vam to bude pod moramo. Mislim nemoj me krivo shvatit, od 💞 ti zelim da ti vec ovaj ciklus bude urodio plodom, da budes 🤰, ali ako se rastegne na koji mjesec, to tempiranje odnosa i hopsanje samo na plodne dane moze vas udaljit. Za spermu je najbolje svaki drugi dan, al neovisno o tome KDS i ostale cure, nemojte da vam tempiranje odnosa ubije svaku romantiku. Uzivajte jedno u drugom i na ostale dane, kad dođe beba, i to ce se past u drugi plan. Stvarno nebi voljela da me itko krivo shvati da pametujem, nego, imali smo stvarno uspona i padova i cijeli ovaj nas put je bio svakakav, i koliko god nama curama tesko pada, moramo bit svjesne da i decke to dira, krive se za neuspjeh i sta sve ne, mada to ne pokazuju.
Nase tijelo je i samim time teret je veci na nama, jer pratimo ovulacija i sve, ali nekad mu presutite da je o i jednostavno priredite iznenađenje, ne mora sve znat. Nedavno smo imale priliku vidjet kako je to kad nemamo podrsku partnera, ja Bogu hvala stvarno imam, ali da je uvijek lako, stvarno nije, pogotovo zato jer svi susjedi, prijatelji, rodbina oko nas imaju djecicu. Nedjelju smo setali i meni zazvonio telefon i on sjeo na klupicu, oko nas obitelji s djecom, po prvi put da se moj muz slomio. Imala sam osjecaj da ce mi srce puknut, toliko tuge u njemu, a mene uvijek tjesi i pozitivan je.
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Jos jednom, stvarno nebi voljela da mi zamjerite. Pisem sve to, jer jedino tu mogu sve rec. I da mogu neke stvari promjenit, promjenila bi i prije uzela stvari u svoje ruke.
🧔 35
🙎🏼♀️32
Haj svima.. Sinoć sam naletila na ovaj forum i pročitala milion postova.. Pridružila sam se radi podrške koju si pružate, stvarno svaka vam čast.. Moja priča je da vec 2 godine imamo nezaštićen odnos a zadnjih godinu dana intenzivnije pokušavamo… Ja imam policisticne jajnike i vadila sam neke hormone gdje mi je gin. Rekla da nisu idealni ali kao ok… Pratim plodne dane, prije sam lh trakicama a onda kad sam prestala jer me to sve izludjivalo npr ako je lh + a ne obavimo sta trebamo budem luda jer smo propustili mjesec… Sad po kalendaru gledam i odnos imamo 2x za vrijeme plodnih… Jutros sam dobila M tako da ni ovaj put se nije primilo.. Sada cekam plodne pa novi pokusaji.. Ako imate kakav kakav savjet pisite.. Pijem folnu, b kompleks i ester c.
Dobrodosla i cim prije postala🤰
Moj savjet ti je da se dogovoris sa gin pa par ciklusa probas ic na folikulometrije da utvrditi o, kako rastu folikuli, debljinu endometrija i nebi bilo lose da obavite spermiogram ako vec niste.
Hvala :)
Spermiogram ce obaviti u nadolazecem tjednu jer radimo privatno a tada otvara cito.. Ja nemam svoju gin. preko hzzo, ne znam sto je vise pametno. Naime idem u polikliniku agram jer mi je ta ginica super, pokusala sam se upisat preko hzzo ali koga god nazovem puni su... 3 godine sam u splitu a inace sam iz Osijeka i tamo mi se vodi ginica preko hzzo.. Zna li tko sto napraviti, da li me tako smiju odbit nema mjesta trazite dalje??
Ps zanima me koliko inace traje ovulacija, kakva su iskustva, ja sam znala 3 dana imat plus na lh trakici pa me to sad buni.. Moguce je da mi nismo svo ovo vrijeme u dobar trenutak pravili bebu
@Lotus, ovako, znam da netko tko pokušava 4 mjeseca u usporedbi s 4 godine nije mjerodavan, ali, jeste li probali jednostavno ne misliti o tome i odrediti si neke druge stvari kao primarne - znam i da pritisak od toga "moramo, želimo" zna stvarati strašne probleme. Jeste li probali s umjetnom?
33g. - nezaštićeni od 12.mjeseca 2019.
@Lotus, ovako, znam da netko tko pokušava 4 mjeseca u usporedbi s 4 godine nije mjerodavan, ali, jeste li probali jednostavno ne misliti o tome i odrediti si neke druge stvari kao primarne - znam i da pritisak od toga "moramo, želimo" zna stvarati strašne probleme. Jeste li probali s umjetnom?
Jesmo naravno, pobacala trakice, izbrisala aplikaciju, nisam bila dugo na forumu, uopce o tome nismo pricali, to sigurno godinu dana, ali ako imas problem nije da mozes sve ostavit jer ga moras rijesavat, a samim time i razmisljat o tome. O potmognutoj ne samo da smo razmisljali vec i krenuli u sve to, obavili sve nalaze, propuhivanje, ali taman sam imala upalu pluca i to je sve stalo dok se ne oporavim, nakon toga, korona i sad je problem u tome da su nam istekli nalazi, a kako je korona sve usporila do ljeta ne stignemo. Obzirom da ljeti imaju pauzu, a i oboje radimo poslove gdje u sezoni nemamo mogucnost ni sanjat godisnji odlucili se upisat u 9.mj., to je kod nas definitivno odluceno i idemo, sad dali inseminaciju prije ili ivf to nek doktorica odluci.
🧔 35
🙎🏼♀️32
Jutro cure, od ovoliko odnosa prosli tjedan smo zaključili da više nismo ni toliko napaljeni nit uživamo previše… sluzi i dalje nema kako je uobičajeno bila na dan O, tako da mi smo imali odnose a dal smo pokrili to ne znam 😔
Pokušavam se opustit i ne misliti na to al jače je od mene 🤔
Sad isčekivanje i razmatranje simtoma pa čak i umišljanje još cca 13 dana 🙄, čak i po noći sanjam gluposti za trudnoću… da bar bude plus pa da znamo da se isplatilo 😘
Nisi jedina, ja sam tu noc kad sam dobila M sanjala plus na testu.. I probudim se odem na wc i shvatim.. Tako da znas da nismo svi isti i nemoze se svatko samo opustit i ne mislit.. Ja bi sve dala da mogu ali svaki mjesec ja ocigledno umislim sve simptome... Cak sam prije 2 mj u vrijeme implantacijskog imala 2 dana krv na gacicama i bila uvjerena da je to to.. Ali dobila M...
Haj svima.. Sinoć sam naletila na ovaj forum i pročitala milion postova.. Pridružila sam se radi podrške koju si pružate, stvarno svaka vam čast.. Moja priča je da vec 2 godine imamo nezaštićen odnos a zadnjih godinu dana intenzivnije pokušavamo… Ja imam policisticne jajnike i vadila sam neke hormone gdje mi je gin. Rekla da nisu idealni ali kao ok… Pratim plodne dane, prije sam lh trakicama a onda kad sam prestala jer me to sve izludjivalo npr ako je lh + a ne obavimo sta trebamo budem luda jer smo propustili mjesec… Sad po kalendaru gledam i odnos imamo 2x za vrijeme plodnih… Jutros sam dobila M tako da ni ovaj put se nije primilo.. Sada cekam plodne pa novi pokusaji.. Ako imate kakav kakav savjet pisite.. Pijem folnu, b kompleks i ester c.
Dobrodosla i cim prije postala🤰
Moj savjet ti je da se dogovoris sa gin pa par ciklusa probas ic na folikulometrije da utvrditi o, kako rastu folikuli, debljinu endometrija i nebi bilo lose da obavite spermiogram ako vec niste.
Hvala :)
Spermiogram ce obaviti u nadolazecem tjednu jer radimo privatno a tada otvara cito.. Ja nemam svoju gin. preko hzzo, ne znam sto je vise pametno. Naime idem u polikliniku agram jer mi je ta ginica super, pokusala sam se upisat preko hzzo ali koga god nazovem puni su… 3 godine sam u splitu a inace sam iz Osijeka i tamo mi se vodi ginica preko hzzo.. Zna li tko sto napraviti, da li me tako smiju odbit nema mjesta trazite dalje??
Ps zanima me koliko inace traje ovulacija, kakva su iskustva, ja sam znala 3 dana imat plus na lh trakici pa me to sad buni.. Moguce je da mi nismo svo ovo vrijeme u dobar trenutak pravili bebu
Mozda koristis trakice velike osjetljivosti?
Za doktora stvarno neznam kako to ide, ali s obzirom da si se preselila smatram da te trebaju negdje upisat preko hzzo-a koliko god krcati bili
🧔 35
🙎🏼♀️32
Sortiraj odgovore
Najstariji