Imam pitanje! Prije 7 dana trebala sam dobiti menstruaciju, ali nisam nego mi je jucer krenuo neki smedji iscjedak ali cisto malo tako je i danas. U 3.mjesecu prestala sam piti kontracepcijske pilule jer zelim raditi na bebi, trudna nisam provjerila sam 3 puta 🙈 mislite da je to zbog pilula ili je nesto drugo? Bojim se da se to ne racuna kao menstruacija i da nista ovaj mjesec od ovulacije...ili da u pon nazovem ginekologa
Ja-30 god, PCOS
M-39 god
Ditalice tek si prestala uzimat kontracepciju, to su sve hormoni, treba vremena da organizam dođe na svoje,to sigurno od toga
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Pa i ja si to mislim. Onda kad to zavrsi nastavit cu dalje s pokusajima pa sta bude nek bude do druge menstruacije...
Ja-30 god, PCOS
M-39 god
Pa i ja si to mislim. Onda kad to zavrsi nastavit cu dalje s pokusajima pa sta bude nek bude do druge menstruacije…
Ali svakako zovi gin I reci da radiš na začeću, pa ti možda da terapiju za normalizaciju ciklusa. U svakom slučaju je najbolje savjetovati se s dr.
33g. - nezaštićeni od 12.mjeseca 2019.
Imam pitanje! Prije 7 dana trebala sam dobiti menstruaciju, ali nisam nego mi je jucer krenuo neki smedji iscjedak ali cisto malo tako je i danas. U 3.mjesecu prestala sam piti kontracepcijske pilule jer zelim raditi na bebi, trudna nisam provjerila sam 3 puta 🙈 mislite da je to zbog pilula ili je nesto drugo? Bojim se da se to ne racuna kao menstruacija i da nista ovaj mjesec od ovulacije…ili da u pon nazovem ginekologa
Vjerojatno je do pilula, to je normalna pojava dok ti se tijelo ne navikne na njihovo odsustsvo. Nisam imala takvih problema, nakon prestanka uzimanja mi je "normalna" M nastupila, ali mojoj prijateljici je trebalo nekih 6 mjeseci da joj se unormali ciklus nakon pilula. Ako su ti M bile neredovite prije pocetka uzimanja, onda je vrlo velika vjerojatnost da budu i nakon. Sve u svemu ne brini, ali kontaktiraj ginekologa reda radi 😊
Baby P 03/21 💙
Hvalaa cure 😊 budem zvala u pon pa cu vidjet sta kaze
Ja-30 god, PCOS
M-39 god
Imam jedno pitanje. Ovulacija mi je po kalendaru trebala biti 23., ali po sluzi je definitivno bila 21.04. Maloprije sam doslovno mislila da mi je dosla M koliko toga je iscurilo iz mene, i bas je bio obilan iscjedak, a po teksturi i izgledu gotovo identican kao kada imam O. Je li netko imao slicno iskustvo? Bas mi je neobicno, nikad mi se nije to dogodilo.
Baby P 03/21 💙
Dakle kad ti trakica izmjeri početak plodnosti onda se prava ovulacije događa 1 dan do 36 sati nakon toga
Imam jedno pitanje. Ovulacija mi je po kalendaru trebala biti 23., ali po sluzi je definitivno bila 21.04. Maloprije sam doslovno mislila da mi je dosla M koliko toga je iscurilo iz mene, i bas je bio obilan iscjedak, a po teksturi i izgledu gotovo identican kao kada imam O. Je li netko imao slicno iskustvo? Bas mi je neobicno, nikad mi se nije to dogodilo.
Ja sam imala ovaj mjesec, ali pijem vrkutu pa mozda zato
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Hvala vam cure! Naravno još nije ništa potvrđeno kao 100% i ne znam kako se to i kada dogodilo da je trudnoća takva znanost. Nekad su žene u polju pamuka rađale…ovo jesi, nisi, čekaj, pa onda opet čekaj itd…pa to je stvarno psihički grozno. A opet želiš si to više od svega 🙏 ja nam svima želim da bude dobro i da svi imamo bebice u sljedećoj godini.
Ja vjerujem u tvoje malo cudo, ova tvoja prica je nevjerojatna barem za sada 🙏♥
Svi cekamo ponedjeljak s tobom….
Imas ikakve simptome ?
Iscjedak ? Bilo sto ?
Ništa, ali s vremena na vrijeme imam pritisak u donjem dijelu trbuha ili čak probadajuću bol.
Tako je i meni, drzim ti fige od srca! 💞💞
Lela, i tebe probada, mene s vremena na vrijeme baš jako probode
Sortiraj odgovore
Najstariji