Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rita37🤰
    10. Veljača 2020. 20:29

Marinalin

Meni je papa test napravila moja ginekologica
    A ovi u klinici nekidan nisu😱
    Sad cu im rec da mi je dosao nalaz hpv al da je ginekologica rekla nista strasno zasad i da mi glupaca nije napravila briseve i da mi oni naprave obavezno.

🙃 🤭 😂 Uspjela si me i nasmijati.   Samo ti reci svoje moramo inace nista.... Jer nece se oni borit za nas ako necemo same protiv "glupaca" 😂 

• Nadam666
    10. Veljača 2020. 20:33

Drage moje pokušajte mi rastumačiti jer sam prvi put u ovome i sada ispalo tako kako jest... 😕... Nadam s da je netko od Vas imao više sreće.... Idem u Petrovu kod njih. 

Rita37🤰
    10. Veljača 2020. 20:36

Nala33

Marinalin

Nala33 imamo u ponedj za 7 dana konzultacije daljnje…
    Jedva cekam
    I onda nadam se pregledu prohodnosti jajovoda👍👍👍

A ok, dat će ti to sigurno. Baš me zanima kako ide kod vas. Ali mislim da sve ovisi od slučaja do slučaja jer neko ko zadovoljava uvjete šalju odmah na ivf naravno uz sve čiste nalaze ali ako nema nekog razloga počinju sa blagim stimulacijom. Bar je tako kod mene. Evo ja sam tek sad u ivf a prije toga prošla 6 stimulacija. Kao blage stinualcije i praćenje folikulometriju ali ciljno prirodni odnosi… Kod mene je sve ok, jedino šta mi ciklusu kosi na 28 nego 33 35 ali uz to svaki out na folikulometriju je bilo zrelih folikula, dragi doduše ima blagu teratospermia ali dobru količinu i pokretljivost pa kaže doktor da ima uspjeha. Ali kod nas nije bilo, tj ne ali završilo spontanom. Iako kad smo bili na razgovor kod biologa kad ti nabroji šta sve može poći po krivu uffff… Već me sada strah jer ne znam šta da mislim à s druge strane jedva čekam samo da krenemo
    Javi kako prodji konzultacije ba sme zbaima kako je kod vas…
    I nnadam se da će se zaredati plusevi od svih nas tu… Vrijeme je😊😊

Nala i mene zanima svakii detalj kako je bilo i kako to ide.    Jer bas nista o tome ne znam..   Uvijek sam vjerovala u prirodni put i bila upustena dok sad nakon dvije godine nije me panika uhvatila i evo idem .. Pa kako Bog da.      Mislim da cu sve pokusati folikulometriju stimulacije stoperice inseminacije klomifene sta hoce.  Al na pravu umjetnu mislim da necemo.    Jer ovo sve do nje mi nekako djeluje samo kao pomoc a umjetna Bojim se da nemam hrabrosti za to.   Al budemo vidjeti.    Bojim se da mi to psiha nebi izdrzala.     Sretno svima u svemu. Puno mi znacite! 🍀 

🥰🥰

Rita37🤰
    10. Veljača 2020. 20:38

Nadam666

Drage moje pokušajte mi rastumačiti jer sam prvi put u ovome i sada ispalo tako kako jest… 😕… Nadam s da je netko od Vas imao više sreće…. Idem u Petrovu kod njih.

Nova sam u svemu tome pa stvarno ne znam. A valda ce se netko javit pa ti rastumaciti... Sretno! 🍀 

10. Veljača 2020. 20:52

Nala sta je to blaga stimulacija?
    Kako to ide😱
    Ja ko rita36 nista neznam o tome😂😱
    I ja se nadam da necu na umjetnu oplodnju nego probat sve pa tek onda umjetna.

Rita37🤰
    10. Veljača 2020. 21:03

Marinalin

Nala sta je to blaga stimulacija?
    Kako to ide😱
    Ja ko rita36 nista neznam o tome😂😱
    I ja se nadam da necu na umjetnu oplodnju nego probat sve pa tek onda umjetna.

Eee Marina blaga simulacija ti je moje krecenje prosli tjedan
    🙃 Sveeee smo poradili i stimulirali cijeli stan novom bojom i ribanjem svega sto postoji.  
    🙃 🤭 😂 😂 .     A Nala33 i mene zanima svee nam reci.  I vjeruj kako god bila opsirna zanima me jos vise! 🍀 

Green
    10. Veljača 2020. 21:15

Marinalin

Deflagyn vidim da je 50 e u njemackoj
    Neznam da ga ovdje daju na recept pitat cu.
    A ove vitamine cu pokupovat znaci odvojeno👍
    A znam da hpv ne utjece na zacece pa se nadam da ce se povuc opet sam s vitaminima👍

Ne ne. Moras i tu platit deflagyn 50 eur je i tu. Ali ti treba recept od bar privatnog doktora. Meni ga je privatnik i dao, moj gin nikad cula za to...
    Obavezno cure Ehinacea kapi!! Najjeftinije od svega a dusu dalo. 40 kn u dm.

10. Veljača 2020. 21:52

A za sta su te kapi dobre???

Nala33
    10. Veljača 2020. 22:01

Marinalin, Rita36
    Blaga to je meni moja doktorica rekla heheh mozda d âme utješi... Mi smo pokušavali normalno, i kako se ništa nije desvalo ja počela kupovati one trakice i ciljano odnosi, plus ono probaš sve od dizanja nogu, akcije svaki drugi dan ma sve... Kako se ništa nije desvalo ona je rekla da bi dala blagi boost pa sam dobila gonal injekcije ali najnižu dozu (zato je blagi stimulirani proces) i kasnije ovitrelle ili ti stoperice uz sve to folikulometrija da se vidi kada je dan D heheh i onda hopa cupa...I onda 12 dana duphaston I čekaš da vidiš kasnije 5 dana hoće li vještica doc ili ne.. I tako 6 puta doduše nakon 2 mj bila sam ostala trudna ali ne završilo spontani u 9 tjednu. Iskreno i to sve umori ciljano odnosi, mjerenje ovo ono... Nekad znaš htjela sam i odustati i evo nas sad u procesu ivf, prošli komisiju i sve testove i sad s 28 započinjem s nekim tabletama a od 5.3. Sa injekcijama I dalje kako slijedi. Još danas saznam jedno poznanici trudni, svi oko mene trudni... I iskreno dodje kinda vristim jer sam rekla dečki kad ćemo mi doći na red, kad će nama našla mala mrva doc... I sad taj cijeli proces a nitko ne zna šta će bit... 

10. Veljača 2020. 22:17

Joj to je bas cjel proces
    Jbt mene je vec umorilo dok citam sta sve treba i kako to treba pratit
    6puta si isla na ciljane 😱😱😱
    Ajme majko mila sta me ceka😱😱😱

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.